Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam82
Toplam Ziyaret1681167

Cumali Deli'nin de aralarında bulunduğu Adana 1903 Spor Kulübü ve Mavi Bulvar Spor Kulübü Futsal takımı yıl içerisinde Karaisalı’da çalışmalarını tamamladı

 

1-3 Aralık 2013 tarihlerinde Bursa ilinde yapılacak olan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Futsal Türkiye Şampiyonasına Adana’dan 2 kulüb katılıyor.

Türkiye Futsal Şampiyonası Dünya Engelliler günü olan 3 Aralıkta yapılması ayrı bir anlam kazandırırken Şampiyona için Adana Karaisalı ilçe merkezi ve köylerinde ikamet eden Özel Nevzat Korkmaz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde öğrenim gören sporcuların oluşturduğu Adana 1903 Spor Kulübü ve Mavi Bulvar Spor Kulübü Futsal takımı yıl içerisinde Karaisalı’da çalışmalarını tamamladı. Son hazırlık döneminde tüm masrafları Özel Nevzat Korkmaz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Gülsün Tekalp tarafından karşılanarak Adana’da Sosyal Bilimler Lisesi Spor Salonunda çalışmalarını tamamladı.

Gülsün Tekalp “Öğrencilerimizi Akademik alan dışında spor faaliyetleri ile sosyal, fiziksel alanlarda da geliştirmeyi hedefliyoruz. Zihinsel Engelli bireylerden oluşan Karaisalı merkez ve köylerinde ikamet eden özel sporcularımızın spor hizmeti almalarındaki en büyük sıkıntısı onları spor tesislerine taşımak, yarışma yapılacak şehirlere gidiş gelişler, sporcularımızın spor teçhizatları ve giysilerini edinmektir. Özel Nevzat Korkmaz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören 75 öğrencimin yaklaşık 50’si Lisansı özel sporcudur. 

Dünya Engelliler Günü etkinliğini bir haftaya yayarak çeşitli etkinlikler yaptık. Kurum içerisinde Spor etkinlikleri olarak Trekking, Atletizm, Bowling, Bocce şenlikleri yapıldı. 26 Kasım 2013 tarihinde Futsal takımlarımızı Adana-Sarıçam Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi hazırlık sınıfları takımı ile 3’lü turnuva şeklinde Şampiyona öncesi hazırlık maçları yaptırdık. Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri de özel çocuklarımızı çok iyi karşıladılar. Samimi ve içten bir misafirperverlik ile müsabakalar bitiminde hep birlikte oyunlar oynadılar eğlendiler. Hem Sosyal Bilimler adına hem özel sporcularımız çok mutlu oldular.

Bursa ilinde yapılacak olan Türkiye Futsal Şampiyonasına katılacak olan Adana’yı temsil eden 2 takımın tüm sporcuları kurumumun öğrencilerinden oluşmaktadır. Adana gibi bir şehirden iki takımda Karaisalı’dan giderek Adana’mızı temsil edecektir. Bu gururu yaşıyor katılımın bile çok değerli olduğu özel sporcular alanında başarılarla Adana’mıza dönmeyi istiyoruz. Tüm sporcularıma başarılar diliyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi

Bizlerde bu kulüplerimize gereken değerin verilmediğini ve çok büyük özverili çalışmaların yapıldığını görüyoruz.

  Aralarında Karaisalı'nın sembollerinden olan Cumali deli'nin de kaleci olarak bulunduğu ve özel Sporcular Spor alanında hizmet veren Adana 1903 Spor Kulübü ve Mavi Bulvar Spor Kulübüne Başarılar Diliyoruz.






1194 kez okundu

Yorumlar

altın madalya     29/11/2013 13:09

Cumali DELİ (ki hepimizden de akıllıdır) yarın ilçemize altın madalya ile dönerse sakın şaşırmayın.Adam belediye başkanı olamadı ama ilçemize her an bir altın madalya kazandırabilir.
abdullah küçükyücel

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398