Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi26
Bugün Toplam497
Toplam Ziyaret1682484

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Akif Kemal Akay, Karaisalı'nın Bekirli ve Eğlence köylerini ziyaret edip, vatandaşların sorunlarını dinledi.

'Köyler temel hizmetlerden yoksun'

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı  Akif Kemal Akay, seçim çalışmalarını Karaisalı'nın köylerinde sürdürdü. Bekirli ve Eğlence köylerini CHP Karaisalı İlçe Başkanı Sabahattin Karabudak ve Adana belediyecilik tarihinde ilk kadın aday olan CHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı İlhan Şahin'le birlikte ziyaret eden Akay, köy sakinlerinin sorunlarını dinledi, belediye başkanlığı döneminde yaşama geçireceği projeleri anlattı.

"KÖYLER TEMEL HİZMETLERDEN YOKSUN"

Vatandaşlar özellikle kanalizasyon, temiz su ve sinek konusunda sorunlar yaşadıklarını belirtip belediye hizmetlerinin çoğundan  mahrum olduklarını dile getirdiler.

Vatandaşları tek tek dinleyen CHP Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Akay, Karaisalı ve köylerinin kalkınması için gereken her şeyin CHP belediyeciliği döneminde yapılacağını söyledi.

"ADANA'NIN GELECEĞİ İÇİN ÜRETİM ALANLARI GENİŞLETİLMELİ"

Adana'nın her anlamda geriye gittiğini yineleyen CHP'li Akay, işsizlikte ilk sırada olan Adana'da her üç kişiden birinin işsiz olduğunu belirterek, Adana için yapılması gereken en temel şeyin üretim alanlarını genişletmek ve yeni istihdam alanları yaratmak olduğunu ifade etti.

"KÖYLER, DAHA YAŞANABİLİR HALE GETİRİLMELİ"

Yeni belediye yasasıyla belediyelere artık çok büyük görevler düştüğünü kaydeden CHP'li Akif Kemal Akay, "Belediye kanunuyla bazı belirsizlikler ortadan kalkacak ve bu kanunla yeni bir dönem başlayacak. Belediyelerin sorumluluk alanı genişleyecek. Köylerin yolu, tarım, sanayi, sağlık ocağı ve aklınıza gelebilecek her tür hizmet, artık belediyenin görev alanı içinde olacak. Bizim bu noktada temel amacımız; köylerimizi daha yaşanılır hale getirmek olacak. Hiçbir şekilde burada oturanların mağdur olmayacağı düzenlemeler yapacağız. Buraları bir merkez halinde düşünüp düzenleyeceğiz. Köylümüz şehre gitmek zorunda kalmasın, her şey elinin altında olsun" dedi.

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Akif Kemal Akay, köylerden ayrılırken çocuklara Türk Bayrağı baskılı tişört armağan etti

AKİF KEMAL AKAY POT KIRDI
cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Akif Kemal Akay, köy ziyaretlerini sürdürüyor. Sarıçam’ın Topalak, Kırıklı ve Çiçekli köylerini ziyaret eden CHP’li Akay, yurttaşların sorunlarını dinledi, sorunların çözüm yollarını anlattı.  Köylerin en önemli sorununun alt yapı eksikliği olduğunu belirten Akay, sorunların yerinde çözülebileceğini ifade etti. Etti etmesine de Kırıklı Köyünü Sarıçam içinde göstermesine ne demeli?
Akay veya basın danışmanı tarafından gönderilen bültende Karaisalı'nın en eski köylerinden olan Kırıklı'yı anında Sarıçam İlçesine bağladı. 



888 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398