Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam592
Toplam Ziyaret1668234

Nasıl oy vereceksiniz?

1968 yılında dünyaya gelen Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun Diyarbakır'ın Çermik nüfusuna kayıtlı.

Ünüversiteyi Ankara'da okuyan Torun Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi İngilizce bilen Torun orta düzeyde Almanca biliyor.

Serbest Avukat,

Özel Şirket İşletmecisi ve Ortağı -

XXII nci Dönem Adana Milletvekili

Evli, 3 Çocuk babası



1311 kez okundu

Yorumlar

Hesap kitap     30/11/2013 12:24

Evli evine köylü köyüne .Hesabı murçular çoktan çözmüştür.Köyde keşşik vardır.Keşşiğini benim köylüm çoktan ödemiştir.Allahtan başka kimseyede eyvallıhı yoktur.Hele son 24 saat gelsin yetmedi son 24 dakika dahada yetmedi son 24 saniye o da yetmedi 24 salise sonuca direk etki .Kendi memleketinde söz sahibi olmak içim can atanlar hala el iyisi olmaya devam mı.Kanımıza işlemiş Evin danasından öküz olmaz sözü.
Misafir - martı

FISILTI GAZETESİ.     29/11/2013 13:14

GENE SON DAKİKA BİLGİLERİNE GÖRE GENEL MERKEZİN TÜM TÜRKİYEDE VE İLÇELERİNDE ADAY BULMAKTA ZORLANMADIKLARINI,AMA ADANA VE ÖZELLİKLE DE KARAİSALININ KENDİLERİNİ ÇOK YORDUĞUNU HİÇ BU KADAR ZOR DURUMDA KALMADIKLARINI SÖYLEDİKLERİ DE GELEN BİLGİLER ARASINDA.TOPLANTI BAŞLAMAK ÜZEREYMİŞ BAŞKA DA BİLGİ GELMEYECEKMİŞ.STOP.
Misafir - TARAFSIZ YORUMCU

FISILTI GAZETESİ.     29/11/2013 13:16

GENE SON DAKİKADA GELEN BİLGİLERE GÖRE BAZI KÖY MUHTARLARININ VE GENÇLİK ÜYESİ KİŞİLERİN MÜSLÜM ÖVEÇ KARDEŞİMİZDEN YANA DESTEK OLMALARINDAN DOLAYI GENEL MERKEZİN İYİCE KAFASININ KARIŞTIĞI VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞINI AÇKLAMAYI DAHA İLERKİ BİR TARİHE ERTELEMEYİ DÜŞÜNDÜĞÜ DE GELEN BİLGİLER ARASINDA.TABİ GEE SON KARAR BÜYÜK USTANIN.
Misafir - TARAFSIZ YORUMCU.

FISILTI GEZETESİ     29/11/2013 13:05

AYRICA GENEL MERKEZİN BURDA GÜNAY YÜCE LEHİNE YAPILAN TÜM YORUMLARDAN ETKİLENDİĞİ VE GÜNAY YÜCE HAKKINDA KIRMIZI DOSYA HAZIRLANDIĞI DA GELEN BİLGİLER ARASINDA.GÜNAY YÜCE NİN İSE TÜM TEKLİFLERİ GERİ ÇEVİRDİĞİ VE BEN İLÇEMİN HİZMETKARIYIM BENİM İÇİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI ŞART DEĞİL DEDİĞİ DE DİLE GETİRİLMEKTEDİR.İLÇE İÇİN HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN.KİM OLURSA OLSUN BAĞRIMIZA BASACAGIZ ARTIK.
Misafir - TARAFSIZ YORUMCU

FISILTI GAZETESİ     29/11/2013 11:42

GENEL MERKEZİN İLÇEDE KARAR VERMEDE ZORLANDIĞINA DAİR DUYUMLAR ALMAKTAYIZ.ÇÜNKÜ GÜNAY YÜCE TERCİH REKORU KIRDIĞI KIRDIĞI GENEL MERKEZİN İSE PARALI OLDUĞU GENÇ OLDUĞU EKİP VE VİZYON SAHİBİ OLDUĞU İÇİN İSMAİL DEMİRKESER BEYE SICAK BAKTIĞI SÖYLENİYOR.HASAN HÜSEYİN KUŞÇU İSE 5 DÖNEM İLÇE BELEDİYESİNİ YÖNETTİĞİ İÇİN TECRÜBELİ OLDUĞU İÇİN GENEL MERKEZİN BU 3 ADAY ARASINDA ERCİHTE ZORLANDIĞI TAHMİN EDİLMEKTEDİR.
Misafir - TARAFSIZ YORUMCU

hayaldi gerçek oldu.     29/11/2013 11:41

yemin ederim ki 40 yıl düşünsem ak partinin adanadan diyarbakırlı birisini aday göstereğine inanmazdım.hayali gerçek oldu bu olsa sanırım.
Misafir - ibrahim durmaz

acı ama gerçek     29/11/2013 11:49

Yenilen güreşci güreşe doymaz.HH kuşçu ilk belediye başkanlığını hangi partiden kimlerin desteğiyle kazandı?
Misafir - martı

     29/11/2013 10:24

sevgili abuzer işin içine hasan kuşçuyu katma ne olursun.ne olursunuz birkez olsun sapla samanı karıştırmayınız.Biz kuşçunun nereli olup olmadığını sizlerden daha iyi biliriz.Çünkü bizler KUşçunun yanında iken sizler altını muşamba donla bağlı geziyordunuz kardeşim.Bizi bize anlatma ne olursunuz.AK PARTİ ve siyasi yönünü eleştirtebilirsin.Lakin Kuşçunun nereli oldugunu karıştırma.Burda 100 bin ilçe halkı onun nereli olup olmadığın bilecek yaşta ve kapasitede.Yani ordan size ekmek çıkmaz.Ekmek arıyorsanız ilçe belediyesine bakmanız yeterli.Kuşçunun eserlerini sata sata biterimeyenlere bakmanız yeterli.KUşçunun eserlerinin bakımlarını dahi yapmaktan aciz bir belediyeye bakmanız yeterli.
Misafir - kapıkayalı seçmen

     29/11/2013 08:43

usta ne yaptın?bu oldu mu usta?biz şimdi ne diyeceğiz halka?Milliyetçiliği ayaklar altına aldın en başka biz zaten doğuştan milliyetçi diyebilen Müslüm ÖVEÇ oldu.Biz Kemalist düzeni de andımızı da yıkacagız dedin Müslüm ÖVEÇ biz zaten andımıza karşıyz dedi en ön sırada yerini aldı.Peki şimdi aynı Müslüm ÖVEÇ nasıl çevlikte çömelekte milliyetçiler diyarı ilçemizde Dİyarbakırlı birisine oy isteyecek merak ediyoruz.Ne yüzle çay bahçesine gelecek?Bunu yapmayacaktın be usta.
Misafir - Söğütlü kahveden bir seçmen

RTE ADAY OLSA ZOR.     29/11/2013 02:04

KİM ADAY OLURSA OLSUN AKP İSTERSE USTANIN KENDİSİ RTE ADAY OLSUN ADANALI SEÇİLMİŞ BELEDİYE BAŞKANINI HAKSIZ YERE GÖREVDEN ALAN VE HALA BİRŞEY BULAMASINA RAĞMEN GÖREVİNE İADE ETMEYEN AKP BÜYÜK BİR CEZA VERECEKTİR. BIRAKIN BÜYÜK ŞEHİRİ BELKİ HİÇBİR İLÇEYİ ALAMAYACAK.
Misafir - VAH Kİ NE VAH

koç     28/11/2013 22:58

şaban bey burdayız biz her zaman allaha çok şükür anlımız ak ve kimseye verecek hesapımız yok .
Misafir - taş

NE OLDU LEN,SESİNİZ NİYE ÇIKMIYOR     28/11/2013 20:53

AKP'li yorumcular, Işık ve Işıkçılar, neredesiniz lo Diyarbakırlı Apo'yu görünce dilinizimi yuttunuz. kaleminizin mürekkebimi kurudu? Niye cevap veremiyorsunuz? Siz bittiniz lo, bittiniz.
Misafir - şaban

DİYARBAKIRLI APO     28/11/2013 19:55

Aytaç Durak'ı, Hüseyin ,Sözlü'yü istemeyenlere alın size DİYARBAKIRLI APO..Tepe tepe kullanın artık.
Misafir - DİYARBAKIRLI APO

     28/11/2013 19:05

KARAİSALILAR AYTAÇ DURAĞA SAHİP ÇIKMADILAR. AMA USTA ADAY GÖSTERDİ ÇERMİKLİ TORUNA SAHİP ÇIKARLARSA MURTÇULUK NASIL OLUR ACABA.
Misafir - plaketçi

ÇERMİKLİ APO     28/11/2013 18:22

AKP'liler, Çermikli Apo'nuz hayırlı olsun. Yerseniz...
Misafir - süha

açık seçik     28/11/2013 17:04

Bildiğini bilenin arkasından gidin Bildiğini bilmeyeni uyandırın Bilmediğini bilene öğretin Bilmediğini bilmeyenden uzaklaşın KONFİÇYÜS BAZI İNSANLARI HER ZAMAN, BAZI İNSANLARI BAZEN KANDIRABİLİRSİNİZ, ANCAK BAZI İNSANLARI ASLA KANDIRAMAZSINIZ. A. Lincoln
Misafir - öziş

     28/11/2013 17:24

gelin karaisalıyı ismayil demir keserle kurtaralım
Misafir - karaisalı dan

     28/11/2013 16:15

ceyhanlı hüseyine mi oy vereceğiz diyen arkadaşım diyarbakırlı abdullaha mı oy vereceksin
Misafir - KENANNN

Günay'ın şansı açılabilir     28/11/2013 15:21

Günay Bey, şans kapına kadar geldi. Fazla gecikme. Hasan abin senden önce harekete geömiştir ama, sen de 1 ay rapor al, git Abdulah Torun'un peşinden ayrılma. Bakarsın Torun abin sana dönebilir. Çünkü Hasan abin seçim kaybetmiş biri. Fazla zorlanmayabilirsin. Abdulah abine, abi benim atalarım Çermik'te bir süre kalmışlar, orada kız alıp verdik, belki seninlede hısımız deyiver, olsun bitsin bu iş. Hadi koçum, bu fırsatı da kaçırma bari.
Misafir - abuze Kadayıf

BEN KÜRDÜM DİYEBİLECEK MİSİNİZ?     28/11/2013 15:54

Vah Kemal abi vah! Vah İsmail Demirkeser vah! Vah İlyas Karabulut vah! Vah Aziz Özcan vah! Vah Müslüm Öveç vah! Vah Hacer Ceylan Vah' Vah Yusuf İyi vah! Vah Maslı Ali Vah' Vah ki diğer aday adayları vah! Siz hiç biriniz ben de Kürdüm, atalarım Diyarbvakır'a bağlı Çermik kazasından geldi diyemeyeceğinize göre, daha fazla masrafa girmeyin, çünkü bu işi Kuşçu götürecektir. O yanar-dönerdir. İki gündür Çermik senoryası yazmakla meşguldür sanırım. Senorya bitmiş oyuna başlamıştır bile. Film bir hafta sonra biter ve gösterime girer. Size de seyretmek kalır. Herkes işine gücüne baksın. Kuşçu abinizin gidin elini öpün, hayırlı olsun dileklerinizi bildirin, belki birer meclis üyeliği kapabilirsiniz.
Misafir - abuze Kadayıf

KUŞÇU DA ÇERMİK'TEN GELDİ     28/11/2013 15:39

Hasan Hüseyin Kardeşimiz şimdi tarihçi Cezmi Yurtsever’i arayıp, atalarının ve kendisinin Çermik’ten Karaisalı’ya göç ettiğini yazdıracaktır.
Misafir - abuzer

KUŞÇU DA ÇERMİKLİ'DİR     28/11/2013 15:14

Büyükşehir Belediye Başkan adayı belirlendiğine göre şimdi sıra geldi Karaisalı’ya. Sanırım Abdulah Torun’a en yakın isim Hasan Hüseyin Kuşçu olsa gerek. Yerine göre Arap, yerine göre Türk, yerine göre Kuvvacı olan Kuşçu Bey, şimdi Diyarbakır’ın Çermik ilçesindenim diyecektir ve inandıracaktır da. Hasan Hüseyin Kuşçu’nun adaylığı hayırlı ve uğurlu olsun.
Misafir - abuzer

Ne önemi var?     28/11/2013 15:30

İlahi Vahit Bey, haberi öyle bir yakalamışsın ki, tebrik etmemek elde değil. Şimdi AKP'li arkadaşlar bu durumu savunmaya geçmek için ne önemi var diyecekler elbette. Çok önemi var tabi. Kozanlı, Ceyhanlı, Karaislılı veya ilimizn başka bir ilçesinden olsa fazla bir önemi yok diyeceğim ama, Diyarbakır'ın Çermik ilçesi olunca iş değişir. Gidp Hüseyin Sözlü'yü tebrik etmekten başka çaremiz yok. Hayırlı olsun. Yerelde adayın çok önemi var. AKP'nin yerel siyaset anlayışını gördük. Bu anlayışı Sayın Ünal Işık ve ekibi nasıl savunacak merak ediyorum doğrusu?
Misafir - Ne önemi var?

     28/11/2013 15:03

adana kaybedildi.hayırlı olsun hüseyin sözlü.sırada karaisalı var.günay yüce ismailş demirkeser bunlardan birisi aday yapılmazsa ilçede kaybedilir.
Misafir - ak-genç

     28/11/2013 15:48

vallahi bizim için önemli değil babacan durak ve ekibi kzıldağda hüseyin sözlünün elini havaya kaldırdı.bizim adaymız söz verdiğimiz gibi gerisini ak parti ve müslüm öveç ve ünal ışık düşünsün.bizim için no problem.
Misafir - ülkücü kemal

     28/11/2013 15:55

evet şimdi sözün bittiği yerdeyiz.sayın müslüm öveç kardeşimiz adanalı olmayan üstelik diyarbakırlı bir adaya gildirlide karakılıçta çukur çömelekte nasıl oy isteyecek merak ediyoruz.çay bahçesine çıkıp en iyi aday bizim adayımız diyebilecek mi?
Misafir - çay bahçesi analizcisi

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339