Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam595
Toplam Ziyaret1686028

KARSİAD Başkanı Demirkeser’in adı Genel Merkez tarafından yapılan anketlerde çıktığı ileri sürülüyor. Vatandaşlarla bire bir temasa geçilerek yapılan ve internet üzerinden oylanan anketlerde Demirkeser’in diğer adaylardan daha önde olduğu iddia edild

Yerel seçimlerin her geçen gün yaklaşmasıyla siyasi partilerin aday belirleme çalışmalarını da hızlanıyor. Partiler en iyi sonucu alacakları adayları belirlemek için çeşitli anketler ve kamuoyu yoklamalarını sürdürüyor. 

30 Mart da yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını sürdüren siyesi partiler oy oranlarını arttırmak, kendilerinde olan belediyeleri kaybetmemek ve yeni belediyeler kazanmak için şimdiden büyük çaba sarf ediyorlar. Aday adayları arasında en iyi sonucu çıkartacak ismi seçmek için, başta temayül yoklaması gibi çeşitli yöntemlere başvuran partiler anketlere de başvuruyor.

Elit Haber'e göre, bu aday adaylarından biride Adana'nın önemli ilçelerinden olan AK Parti Karaisalı ilçe Belediye Başkanlığına talip iş adamı  İsmail Demirkeser’in ismi dikkat çekiyor. KARSİAD Başkanı Demirkeser’in adı Genel Merkez tarafından yapılan anketlerde çıkıyor. Vatandaşlarla bire bir temasa geçilerek yapılan ve internet üzerinden oylanan anketlerde Demirkeser’in diğer adaylardan daha önde olduğu öğrenildi.

İsmail Demirkeser ise mütevaziliğini elden bırakmadan seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Demirkeser, her fırsatta Karaisalı ilçenin tüm köy ve mahallelerini tek tek ziyaret ederek buradaki vatandaşlarla sohbet ediyor, yapılacak seçimlerde partisi için destek istiyor. Bölge halkının kendisini tercih etmesinden mutlu olduğunu söyleyen Demirkeser, “Bu halkımızın teveccüh’dür ancak, asıl kararı partimiz verecektir. Onu da saygı ile karşılayacağız” dedi.

 



857 kez okundu

Yorumlar

     20/11/2013 23:11

karaisalıyı tanımayan kişiler ne yapacanıda bilmez bol bol resim yemek yemek degildir iş bilmek burda porce üredecek tek isim müslüm başkan
Misafir - merkez seçmeni

     20/11/2013 12:13

aldığımız duyumlara göre yapılan temayül yoklamalarında Hasan Hüseyin KUŞÇU beyin oyları diğer adayların aldığı oyları katlamıştır.Lakin aday adayı yapılır mı yapılmaz mı genel merkezin bileceği iştir.Çünkü bu ilçenin altyapısından, suyuna ve toplu konut inşaatlarında Hasan Hüseyin KUŞÇU ike Günay YÜCE ve Mehmet GİLDİR beylerin imzası olduğu halk tarafından bilinen bir gerçektir.
Misafir - emekli bir seçmen

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231