Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam210
Toplam Ziyaret1680417

Adana 2.Sulh Ceza Mahkemesinde 2012/842 E. no ile görüşülen ve göl karşısında Belediyece yaptırılan çay bahçelerinin kiraya verilmesinde kamu zararı olduğu iddiası ile ilgili açılan davadan da beraat kararı çıktı.

            Dava dosyasındaki 5 mülkiye başmüfettişi, 1 Sayıştay denetçisinin inceleme raporlarında ve Mahkemece yaptırılan 3 Sayıştay denetçisi Bilirkişi Raporlarının hepsinde uzmanlar “kamu zararı yoktur” demişlerdi.

Bu görüşler üzerine Mahkeme de “suçun unsuru oluşmadığından ve kamu zararı olmadığından” beraat kararı verdi.

 

            HUKUÇULAR: MİLLİ İRADE GASPI  ISRARLA DEVAM ETTİRİLİYOR.

Esasen, yargı kararı olmadan Durak’ın siyasi bir kararla görevden alınması hukuksuzluğuna karşın, hukukçular; “Durak’ın üst üste beraat kararları almasına karşılık, halen 4 yıldır Hükümetçe göreve iade edilmemesi hiçbir demokratik ülkede görülmeyen milli irade gaspından başka bir şey değildir.” demektedirler.

 

            BAŞKAN DURAK: BİR SUDAN DAVA!  DAHA BİTTİ.

Başkan Durak da;

 “Bir sudan dava daha bitti. Benim itibarsızlaştırılmam için görevden uzak tutulmama gerekçe olarak açılan zorlama davalardan birinden daha Allaha şükür beraat ettim.dedi.

 

Durak, daha önce de hapis cezaları istenen çeşitli 10 davadan beraat etmişti. Bir memur ataması, hakaret, seçim yasaklarına muhalefet ve çay bahçelerini yıkmamasından ötürü görevi ihmal suçlarından ise görev yapmasını engellemeyecek ertelenen cezalar almıştı. 



752 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704