Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam47
Toplam Ziyaret1667689

BAŞKAN AYTAÇ DURAK'A DEMOKRAT PARTİ'DEN SONRA DEMOKRATİK SOL PARTİ'den DE ADAYLIK TEKLİFİ...

            DSP Adana İl Başkanı Fatma ALTINOK, bürosunda ziyaret ettiği Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç DURAK’a  “Partimizden aday olmanızı istiyoruz.” teklifini götürdü.
            Durak da “Beni onurlandırdınız. Zaten, ortak paydalarımızda fark yok.” dedi.
            Fatma ALTINOK “Herşeyden önce maruz kaldığınız hukuksuzluk sadece şahsınıza değil Adana’ya saygısızlık ve bir meydan okumadır.Adana’nın iradesini hiçe sayarak siyasi hesaplaşma yapılmamalı idi. Bu ve benzeri hukuksuzluklardan kurtulmak, iktidar hedef ve iradesi olan Demokratik Sol Parti ile mümkündür. Özellikle, yerel seçimlerde geniş halk kitlelerinin beğenisini kazanan adaylarla yola çıkmak partimizin görüşüdür. Sizin geçmişinizde Adana Halkının parti ayrımı gözetmeden değerlendirme yaptığı görülmektedir. Bu nedenle, DSP olarak Genel Merkezimizin uygun görmesi halinde adayımız olmanızı İl Yönetimi adına teklif ediyorum dedi.
            Daha sonra, Durak “Güveninizden duygulandım. Şahsınızda, teşkilatınıza saygılar sunuyorum. Esasen, partinizin ilkeleri ile benim görüşlerim örtüşmektedir. Demokratik, laik, Cumhuriyete ve Atatürk İlkelerine bağlı, özgürlükçü ve sosyal anlayış sizin olduğu gibi, benim de temel ilkelerimdir. AKP’nin hukuksuz ve kanunsuz gidişine dur diyebilmek için, birlikte tavır koymamızda hiçbir sakınca yoktur.” dedi


861 kez okundu

Yorumlar

     19/11/2013 11:00

sırada BDP var sanırım.
Misafir - osyalist enternesyonel

breh breh brehhhhh     18/11/2013 15:12

breh breh breh brehhhhh
Misafir - osman cansız

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339