Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam843
Toplam Ziyaret1682830

MHP Adana'da partili-partisiz en geniş halk desteğine sahip olan Seyhan Belediye a. Adayı Ahmet Erdoğan, Yerşilevler Diyap’ta heyecan ve sevgi gösterileriyle karşılandı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Adana'da partili-partisiz en geniş halk desteğine sahip olan, rakip parti temsilcilerinin dahi gıpta ile baktığı Seyhan Belediye Başkan a. Adayı Ahmet Erdoğan coşkusu her yerde devam ediyor. 

AHMET ERDOĞAN SEVGİ SELİ

Çalışmalarına aralıksız devam eden MHP Seyhan Belediye a. Adayı Ahmet Erdoğan, 8 yıllık MHP Seyhan ilçe yöneticiliği, dört yıl da MHP İl Başkanlığında yakinen tanıdığı Yeşilevler mahallesi Diyap'ta büyük bir kitleye hitap etti. Etrafında sevgi halkası oluşturan vatandaşlar, samimiyetine ve dürüstlüğüne inandıkları Erdoğan'a güven tazelediler. Halkın yanı sıra Seyhan Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Eren ve MHP kademelerinde görev yapmış çok sayıda partili ile Ülkücü gençler de Ahmet Erdoğan’ı yalnız bırakmadılar.

SEYHAN DEĞİŞİM İSTİYOR

Yeşilevler Diyap'ta yaşanan heyecan ve coşku MHP a. Adayı Ahmet Erdoğan'ın konuşmalarına da yansıdı. Erdoğan "Sizlerdeki bu heyecan ve coşku, şahsıma ve yüklendiğimiz misyona daha büyük sorumluluklar yüklüyor. Bu coşku ve heyecan Seyhan'ın değişim istediğini de çok güçlü biçimde ortaya koyuyor.” Diye konuştu.

ANAHTAR SİZİN ELİNİZDE

Ahmet Erdoğan “Sizin Milliyetçi Hareket'e, bizlere göstermiş olduğunuz güvenle Seyhan'da değişimin kapıları açılmaya başlıyor. Değişimin anahtarı sizin elinizde. Biz sadece, sizin hizmetinizde bir vesile olacağız. Seyhan'da huzur ve kardeşliğin, birlik ve beraberliğin, refah ve hakkaniyetle idarenin temelini Allah'ın izniyle hep birlikte atacağız. Niyetimiz halis ve hayır; yerdeki karıncanın dahi hakkını gözeterek, yapacağımız hizmetlerde Hakk'ın rızasını kazanmak, sizlerin duasını almak istiyorum. Allah'ın emanetinde sağolun, var olun!" sözleriyle konuşmasını tamamladı. Vatandaşlar, konuşmadan sonra da Erdoğan’ı yalnız bırakmayarak uzun süre sohbet etti.

 



870 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398