Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam138
Toplam Ziyaret1680345

Seyfettin Yılmaz seri ziyaretlerde bulunarak 9 Kasım Cumartesi günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çok önemli açıklamalar yapacağı “Türkiye” Temalı mitingi için partili partisiz tüm Adanalıları Ankara’ya davet etti.

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz seri ziyaretlerde bulunarak 9 Kasım Cumartesi günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin çok önemli açıklamalar yapacağı “Türkiye” Temalı mitingi için partili partisiz tüm Adanalıları Ankara’ya davet etti.

MHP’li Yılmaz bir günlüğüne geldiği Adana’da çok sayıda ziyaret gerçekleştirdi. MHP İl, Seyhan, Sarıçam, Çukurova ilçe teşkilatları, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ve kentin değişik noktalarında esnaf ziyaretlerinde bulunarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin temalı mitinglerinin dokuzuncusu olan Türkiye temalı mitinge davetlerde bulundu.

Yaptığı ziyaretlerde ülke ve kent gündemiyle ilgili açıklamalarda bulunan MHP’li Yılmaz, “ Mevcut iktidar ülke insanlarımızın öncelikli sorunlarını karartarak birtakım suni gündemler oluşturmaya çalışıyor. Devletimizin gücü ve şefkati konusunda milletimizin güvenini kaybetme noktasında. Son iki ayda TSK’dan çok sayıda subay ve astsubayın istifa etmesinin nedeni araştırılmalı. Bu Başbakana ve hükümete milletimizin güven ve inancı vahim bir şekilde zayıflamakta. Bu durum da devletimizin geleceği için büyük bir sıkıntı oluşturmaktadır. Türk milleti önümüzdeki ilk seçimde iktidar partisine ağır bir ders vermelidir, verecektir.” Dedi

9 Kasım Cumartesi günü saat: 14.oo’de Ankara Tandoğan meydanında yapılacak olan Türkiye mitinginin büyük önem arz ettiğini söyleyen MHP Milletvekili Seyfettin Yılmaz, “ Ankara, 9 Kasım’da Türk milletinin şahlanışına sahne olacaktır. Milli ve manevi duyguları kademeli bir şekilde aşındırılmaya çalışan milletimizin sigortası MHP’dir. Bu anlamda Türk milletinin geleceğine nasıl sahip çıktığını tüm dünya görecektir. Tüm Adanalı hemşerilerimi büyük şahlanışa katılmak üzere Ankara’ya davet ediyorum.



538 kez okundu

Yorumlar

Soruştursan ne olacak?     12/11/2013 06:01

Akp soruşturma sonucu şimdiden belli zaten RTE beyin valisi onun yolundan gitmekte. RTE beyde bir zamanlar bir çiftçi vatandaşa ananıda algit demişti. Sonuçmu çiftçi nasıl anasını alıp gitti ise, o gvt. pardon kavas beyde kavaslığı ile kalacak, belki yargılanacak ceza alacak. RTE bey nasıl ödüllendirildi ise, valide RTE bey tarafından ödüllendirilip daha iyi yerlere gelecektir belkide kendi partisinden milletvekili bile olacaktır. O vali hakkında işlem yapmak isteselerdi Aydın valisi iken bir apartmanda asılı olan dev Türk bayrağını bazı kesimler rahatsız oluyor diye Türk polisine indirttiğinde hesap sorardı. Kimse kimseyi kandırmasın bence. DURMAK YOK KAVASLIĞA DEVAM, DURMAK YOK ANANIDA ALIP GİTMEYE DEVAM ve yine DURMAK YOK HEP BERABER ALKIŞA ve ŞAKŞAKÇILIĞA DEVAM.
Misafir - Mustafa

     08/11/2013 08:19

mustafa kardeş güzel söylüyorsun haklısın.ama ilçe belediyesi mhp de ne yazık ki hasandağına büyük bir türk bayragı yada atatürk resmi yaptırmasını ne çok isterdik.yada ATAM İZİNDEYİZ YAZISINI yazmasını.
Misafir - milliyetçi gençlik

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.     07/11/2013 21:48

Malesef her geçen gün AKP tarafından milliyetimiz yok edilmekte.Devlet madalyasından Türkiye Cumhuriyeti yazısını ve Atatürk ün resmini çıkartan. Ülkemizin bir çok yerinde yazan NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE yazısını kaldıran okullarımızda okunan andımızı kaldıran ey AKP hadi bizler Türk milliyetine ait olduğumuzu biliyoruz ama bundan sonraki nesiller ne olduğunu bilebilecekmi. Malesef TC. her geçen gün MUZ Cumhuriyetine çevrilmekte. Soruyorum sizlere bizler TÜRK değilsek neyiz bilen varmı? Milliyetine bu kadar düşman başka bir ülke yönetimi varmı sizce?
Misafir - Mustafa

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704