Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam255
Toplam Ziyaret1694038

Hayati Güreş, 52 kez kan verdi, bronz ve gümüşten sonra şimdi de Altın'ı hak etti

Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Murtluca Orman Deposunda görevli Hayati Güreş, ilçede kırılması güç bir rekora imza attı.
Kızılay Kan Merkezine her üç ayda bir kan veren Hayati Güreş, bronz ve gümüş madalyalaardan sonra şimdi de altın madalyayı hak kazandı.
Güreş, henüz altın madalyayı alabilmek için Adana kent merkezindeki Kızılay Kan Merkezine gidemediğini belirterek, "En kısa zamanda altın madalyayı alarak ilçeme getireceğim" dedi.
Kızılay Kan Merkezinin geçen hafta ilçe merkezinde düzenlediği kan bağışı kampanyasına katılan Hayati Güreş, en son üç ay önce kan verdiğini, bu üç aylık sürenin dolmasına 2 gün kaldığı için kan bağışı yapamadığını belirterek,"Buraya kan vermeye geldim, ama 2 günlük sürem olduğu için kanımı almadılar. Tüm ısrarıma rağmen süremin dolması gerektiğini söylediler" dedi.
Kızılay Karaisalı Şube Başkanı Nevzat özgü de, Hayati Güreşi bu duyarlı davranışından dolayı kutladığını ve sağlıklı her bireyin Hayati Güreş gibi olması gerektiğini kaydetti.




945 kez okundu

Yorumlar

Nerde plaketçiler.     30/10/2013 09:53

Hayati GÜREŞ kardeime sevgi selam ve saygılarımızı iletiyorum.İlçe resmi kurumlarınjın da bu değerli kardeşime hediyeler vermesini ve takdir plaketleri vermesini isterim.Geri geri gitmesini ve iki aracın arasına park etmesini bilmeyenlere bu ilçede plaketler verildi.Böylesine her 3 ayda kan veren kardeşimizi de bu yöneticiler hatrlarsa sevinirim.
Misafir - GALA LOBİSİ üyesi

AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479