Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam416
Toplam Ziyaret1684513

Karaisalılılar Derneği yeni dönem çalışmalarını törenle başlattı. Köylerarası Futbol Turnuvası gelir-gider hesabı konusunda Tertip Komitesi ,üyeleri aydınlatıcı ve doyurucu bilgiler verdi. Giderin gelirden 150 TL. fazla olduğu ortaya çıktı

Dernek merkezinde toplanan yönetim ve denetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerinin yanısıra konukların da katıldığı açılış töreninde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aramızdan ayrılan dernek üyeleri için bir dakikalıık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından İstiklal Marşımız hep birlikte söylendi.

  Karaisalılılar Derneği Başkanı Sadi Çetin,yaz nedeni ile ara verilen çalışmalara başlayacaklarını, ancak yazın da Kızıldağ’da 2 yıldan beri futbol turnuvası düzenleyerek çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Önümüzdeki dönemde yerel seçimlerin yapılacağını, hiçbir siyasi ayrım yapmadan tüm aday adaylarını ve adayları dernekte ağırlamaya devam edeceklerini belirten Çetin, bugünkü toplantıda, Futbol Tertip Komitesi’nin gelir-gider  konusunda bilgi vereceğini sözlerine ekledi.

  Daha sonra Futbol Tertip Komitesince hazırlatılan Köylerarası futbol turnuvası ile ilgili iki slayt izletildi.

  Slayttan sonra konuşan Köylerarası Futbol Turnuvası Tertip Komitesi Başkanı ve Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Ünaldı, çok başarılı bir turnuva dönemi geçirdiklerine inandığını belirterek, sponsorlara teşekkür etti. Ünaldı,”Onlar olmasa idi, turnuva olmazdı” dedi.

  Geçen yıl 6.5 bin lira gelire karşılık 6.5 bin lira gider olduğunu söyleyen Ünaldı, bu yıl elde edilen gelirleri tek tek açıkladı. Kimlerden ne kadar para alındığını tek tek söyleyen Ünaldı, sponsorlardan toplam 32.5 bin lira para topladıklarını ifade etti.

  Gider kalemlerini de tek tek açıklayan Ünaldı, giderin gelirden 150 TL. fazla olduğunu, yani turnuvayı 150 lira gibi en az zararla kapattıklarını söyledi.

  Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Orhan Canatar ve Burhan Coşkun, Mustafa Ünaldı ve Vahit Şahin de birer konuşma yaparak turnuvada yaşanan çeşitli olaylara değindiler.

Karşılıklı verilen cevaplardan sonra toplantı birlik ve beraberlik ve sevgi ve saygı konuşmaları ile son buldu.



 

 



946 kez okundu

Yorumlar

     28/09/2013 14:37

Bu işler hep öyle olur zaten.............
Misafir - bypipo

     26/09/2013 11:18

150-TL AÇIK VERMESİNE ÜZÜLDÜM İNAN.
Misafir - İSMET

     26/09/2013 10:55

Vahit bey, objektif bir habercilik yaptığınız icin kaleminize saglık. Bizler icin karaisalililar derneğinde futbol tertip komitesinde yer alan arkadaslarımızın abdestlerinden şüphemiz olmadıgı icin namazlarından da şüphemiz yoktu. Dün aksam yapılan cok başarılı sunumlada bütün kamuoyuna hersey kalem kalem açıklandı. Bu vesileyle bu guzel turnuvada emegi gecen herkese bir kez daha tesekkur ederken, aciklanan bilgileri kamuoyu ile paylaşan karaisalihaber.net'e de basarılarını arttırarak devam etmesini dilerim.
Misafir - Sinan

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351