Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam683
Toplam Ziyaret1682670

1 Ekim tarihinde siyasi konuşmalar yapacağını ifade eden Aytaç Durak, Babacan Durak'ı makamında ziyaret etti

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak'ı ziyaret etti
Yeniden Büyükşehir Belediyesine aday olup olmayacağı  merak  edilen Aytaç Duark, çeşitli kesimlere ziyaretlerini sürdürüken, son olarak da karaisalı Belediyesine geldi.
Aytaç Durak'ı Babacan Durak, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Mahmut Şekerci ve Belediye Meclis Üyesi Dursun Sapmaz karşıladı.



1515 kez okundu

Yorumlar

     25/09/2013 13:54

ALLAHINI SEVEN ŞU RESME İYİ BAKIN.ORDAN BABACAN DURAK BEY YAN YAN BAKMAKTA BEN BURANIN EFESİYİM DER GİBİ.AYTAÇ DURAK DESEN BİR ÇAY VERSENE İBOŞ DER GİBİ.DURSUN SAPMAZ DESEN BU DERİ KOLTUĞA OTURMAYA BAYILIYOIRUM DER GİBİ.ŞEKERİ KARDEŞİM İSE HER ZAMANKİ GİBİ NASIL GÜZEL POZ VEREBİLİRİM EDALARINDA.YANİ KİMSENİN İLÇEYE NE HİZMET VEREBİLİRİM UMURLARINDA BİLE DEĞİL.
Misafir - O.UÇAR

kendine güvenen bağımsız aday olur.     25/09/2013 10:35

hem adananın hemde ilçenin içine etttiniz düşün artık ilçenin ve adananın yakasından.yeter artık bu ilçeyi böldügünüz.milletin der derdi sizler değilsiniz.madem öyle gidin bağımsız aday olun bakalım kaç oy alacaksınız.kendinize güveiyorsanız çıkarsınz yiğitler gibi bağımsız aday olursunuz.
Misafir - e.çetin

     24/09/2013 15:24

ata ne dedin kimse bişe anlamadı.türcüme etsen
Misafir - k.şahin

Günah işlemen konuşsak      24/09/2013 15:15

Memleketimin halleri bu haklı aksız vur ha vur işi güc siyaset politika sermayeyi de kediye yüklet otur dedikodu gıybet yap sonra dinden imandan kurandan bahset .Kadim zamanda Adamın biri taşlanarak cezasını çekecek,şöyle der.İLK TAŞI BANA SUÇU OLMAYAN ATSIN.Yeterin artık bırakalım kardeşi eti yemeği.
Misafir - ATA

Yusuf İYİ şanstır.     24/09/2013 15:39

benim güzel ilçemin yiğit insanları,kalbi temiz gönlünde hiçbir art niyeti olmayan kardeşlerim,sizin sırtınızdan birileri dolmayı götürüken sizler hep yerinde saymaktasınız.bu seçim sizin sırtınızdan zengin olunlara iyi bir ders vermek için çok güzel bir fırsat.AK PARTİ bu ilçe için en büyük şans.Yusuf İYİ ilçe için büyük bir kurtarıcı.Hepimiz YUSUF İYİ müdürümüzün safında olmaya davet ediyorum sizi.
Misafir - Genç AKTAŞLILAR lobisi

     24/09/2013 13:35

M.GENÇ daha ne versin emekli enişteler belediyeye alındı.Belediyede çay kahve içerek en yüksek avanta maaşları aldılar.Yegenler kadruyu kaptı memur oldular.Daha ne vermesini bekliyordun kardeşim.Nankör olma.
Misafir - O.UÇAR

KARAİSALI     24/09/2013 11:34

kardeşim AYTAÇ DURAK yirmi yıldır adanada belediye başkanlığı yaptı şimdiye kadar karaisalıya ne verdi allah aşkına 4 yıldır zihni aldırmaz başkanlık yapıyor bakın karaisalıya neler yaptı
Misafir - m.GENÇ

hadi hayal kuralım.     24/09/2013 10:20

hüseyin sözlü büyükşehirden aday olsun.babacan durak çukurova belediyesiden.ahmet şekerc seyhandan beleidye başkanı ağır abi de yüregirden aday yapılsın dursun sapmaz da sarıçamdan aday yapılsın.hepsi bir olsun ilçeye ve adanaya hizmet etsinler.ne hoş olur dimi.aytaç durak beyde hepsinin başında orkestra şefi gibi dursu yönlendirsin.ne güzel br hayal dimi.
Misafir - hakan gülen

Yolumuz BAŞBUĞ yolu     23/09/2013 12:07

ilçe ülkücüleri kardeşim sizlere katılıyoruz çok haklısınız.Artık Aytaç DURAK devri kapandı.AK PARTİ hala Aytaç DURAK hakkında son sözünü söylemedi.Sadece Akıllı olsun demekle yetiniyor.Çünkü AK PARTİ Adana Belediyesini istiyor.Bunu engelleyecek karşısına kim çıkarsa çıksın silindir gibi ezecektir.Aytaç DURAK bu kez aklını kullansın aday olmasın.Hüseyin SÖZLÜ aday onun elinden tutsun onu desteklesin.MHP ise ilçeden KARAKUŞ abimizi aday yapsın.İlçeyi kalkındırsınlar.KARAKUŞ tüm köylerde sevilen bir abimizdir.İlçe merkeza zaten KARAKUŞ diyor başka bişe demiyor.Haydi hep beraber hep birden gür sesimizle bağiıralım.Adanada Hüseyin SÖZLÜ ilçede de KARAKUŞ abimiz.
Misafir - kırsal kesim ülkücüsü.

     23/09/2013 11:47

sevgili ali eker abi ne düşünüyordur ALLAH zihni vekilden razı olsun demiştir.ben yıllardır burayı yapmayı akıl edemedim zihni vekil karapınarı cennet gibi yapmış helal olsun zihni vekile demiştir bence.
Misafir - osman yakan

     23/09/2013 09:17

Sayın Başkanımız Aytaç DURAK sizi severiz sayarız aynı yolda yürümüşlüğümüz de var. Babacan DURAK Kızıldağda Hüseyin SÖZLÜ beyi baş tacı ettti.Ahmet ŞKERCİ vekilim ise nerde bombilsine bindirip gezdirecekti.Ağır Abi desen öyle Tüm İLçe halkı ve MHP HÜseyin SÖZLÜ başkanımızı bağrına bastı.SIra size geldi sanırım.Sizde Hüseyin SÖZLÜ nün elinden tutun benim adayım ve desteğim Hüseyin SÖZLÜ başkandır deyin bu iş bitsin.Sizde Hüseyin SÖZLÜ de tarihe geçsin.Biz ilçe halkı olarak Hüseyin SÖZLÜ nün elinden tutup kaldırıyoruz Lütfen sizde tutun kaldırın lütfen.Ne olursunuz başka türlü boş hayalleirn peşinde koşmayın ne siz yorulun ne de bizi fazla yormayınız.
Misafir - ilçe ülkücüleri

     22/09/2013 10:33

başkan aytaç durak karapınarın son hali hakknda neler düşünüyor ahmet şekerci vekilim açıklarsa memnun olurum.
Misafir - ali eker

....     22/09/2013 00:34

Görüşlerimizi tasvip eden yorumcu arkadaşlara teşekkürler...(0 yaşına merdiven dayamış Aytaç DURAK,Azimle çalışan Seyhan Bediyesinden daha iyi hizmet verir bizlere.Şunu da unutmayalım Vekil Zihni Aldırmaz görev yaptığı süre içinde çok da boş olmayan bir lider olduğunu gösterdi. Koltuğun hakkını verdi.Aytaç Durak'ı Haberal'la ilikilendirenler,28 Şubat'ın iştirakçisi Mehmet Ali Bilici'yi neden balansçilarla ilişkilendirmiyor. ANAP'lı Mehmet Ali Bilici'yi başkan olarak görmek isteyen zihniyet,28 Şubat'taki askerleri neden hep ön plana çıkarıp, işin baş aktörlerini, darbenin ortaklarını neden kamufle etmeye çalışıyor. Biraz da buraya kafa yoralım AKP şakşakçıları!
Misafir - Ali KÜTÜK

FİTNE     21/09/2013 22:14

BAKAN Egemen Bağış şöyle demiş: “Büyüklerimiz arasına fitne sokmasınlar”. Kim bu büyükler? Erdoğan, Gül, Arınç vs... İyi de “Fitne olmasın” diye... Herkes tek bir kişinin “a” dediğine “a” derse... Kimse en küçük bir eleştiriyi bile dile getiremezse... Yapıcı uyarılarda bile bulunulamazsa... Bir ikaz mekanizması bile çalıştırılmazsa... Nasıl demokrasi olacak? Ve nasıl çıkacak karanlıklar aydınlığa?
Misafir - TEKTİP

bilmek hakkımız.     21/09/2013 14:53

Sayın başkanım sizlere bir soru srmak istiyorum.BU yıl Kızldağda yapılan gürelere neden Başkan AYtaç DURAK sponsor olmadı ve Ceyhan Belediyesi Başkanı Hüseyn SÖZLÜ sponsor oldu.Acaba Başkan parasına mı kıyamadı?.Yoksa Hüseyin SÖZLÜ bizim tahminlermizin ötesinde mi paralar harcadı ve brilerin cebine koydu.
Misafir - 3-5 köy muhtarı

Canım ALLAHIM.     21/09/2013 14:57

Aytaç DURAK başkanımızı belediyede görünce ne kadar da sevinmiştim.Çünkü içimden dedim ki Başkanımız Aytaç DURAK ilçeye KARAİSALI AYTAÇ DURAK ANADOLU TARIM LİSESİ açacak sandım.Başkan Babacan DURAK beye ve meclis üyelerimize bana br arsa bulun ilçedenn hemen okulun temelini atacağım diyecek sanmıştım.Seneye bu okulu ile halkına hediye edeceğim diecek sanmıştım.Tanrım yanılmışım megerki tekrar başkanlık aklından geçiyormuş.Ne diyeyim hayırlı uğurlu olsun.KOltuk ve makam hırsı böyle bişe demek ki.Tanrım ne olursun bana makam ve koltuk hırsı verme ne olursun.Beni emekli olup torunlarımla emekli maaşımı yedirmeyi nasip eyle Allahım.
Misafir - İlçe Merkezden Bir Veli.

GENE HEYKEL     21/09/2013 13:56

DOĞRUYU SÖYLEME CESARETİ GÖSTERDİĞİ İÇİN ALİ KÜTÜK KARDEŞİMİN DE İLÇEYE HEYKELİ DİKİLMELİDİR.
Misafir - OSMAN EREN

     21/09/2013 13:05

AYTAÇ DURAK BEY 2 DÖNEM DAHA ADANA BELEDİYE BAŞKANIDIR.
Misafir - ALİ GÜL

     21/09/2013 13:33

bu millet 80 yaşına merdiven dayamış birisinden hala medet umuyorsa bizimde adayımız rahmetli medet nuridir.
Misafir - medet ya ali medet ya muhammet

     21/09/2013 13:07

Ağır abi Rifat bey,DUrsun SAPMAZ,Ahmet Şekerci ve Ahmet BİLİCİ sizce bu ilçeye ne verebildiler?İlçe arihi daha böylesine başarısız bir başkan ve ekibi görmemiştir.
Misafir - saypınar seçmeni

     21/09/2013 13:00

keştepe gülüşlü lobisinin teklifini değerlendirdik ve destekleme kararı aldık.Başkanımız Aytaç DURAK bey bu kez de ilçeden bağımsız aday olsun kendisini rekor oyla başkan seçeriz.Yeter ki Babacan DURAK ve başarısız olan sözde A takımından bizi çekip kurtarsın.İlçe halkı bu teklifi göz ardı etmesin.Koca büyük şehir belediye başkanı küçücük ilçeye neden başkan olsun demeyin sakın.Hizmet hizmettit.Hizmetin büyüğü küçüğü olmamalı.Yeterki Babacan DURAK ve ekibi bu ilçeden elini eteğini çeksin.
Misafir - GENÇ AKTAŞLILAR LOBİSİ

     21/09/2013 11:49

bazı insanlar neden hiç emekli olmayı düşünmezler hep merak etmişimdir.
Misafir - musa gildir

     21/09/2013 11:40

sayın ali kütük sizinle aynı görüşteyiz babacan durak 10 üzerinden 2,aytaç durak ise 10 üzerinden yıldızlı 10 alı ilçede.
Misafir - osman şahin

     21/09/2013 11:03

Acaba diyorum belediyeye gelmişken de İbrahim Şen den Ayfer Bebek ile Ali Yağcının ara taksimi eşliğinde barak havasını da dinledi mi?
Misafir - dost meclisi

     21/09/2013 10:33

burdan ilçe halkına sesleniyorum.babacan durak beyin ilçeye ve belediyeye verdiği tahribatı ve hasarı sadece aytaç durak düzeltebilr.babacan durak hem ilçeyi hemde belediyeyi kafasına göre böldü.üstelik hiçbir de icraatı olmadı 4 yıldır sadece hasan hüseyin kuşçu borç brakmış bundan başka laf duymadık 4 yıldır.hep beraber aytaç durak abimizin etrafında kenetlenelim.ilçeye belediye başkanı olsun ve ilçeye borcunu ödesin.ilçeyi kalkındırsın.kendisini bağrımıza basmaya hazırız.yeterki bbacan durak ve başarısız olan ekib nden ilçeyi kurtarsın.saygılarımla.
Misafir - Keşkepe-Gülüşlü lobisi

aynı     21/09/2013 10:07

Babacan Durak ile Aytaç abinin fotoğraftaki duruşlarına baktım. İkiside biz duarklarız der gibi poz vermişler.Ne tuhaf değilmi
Misafir - cul

aynı şeyi ben de düşündüm     21/09/2013 10:52

Şerefsizim aynı şeyi ben de düşündüm
Misafir - sülo

     21/09/2013 09:13

keşke babacan durakın yerine aytaç durak ilçe belediyesi olsa.
Misafir - kemal

....     21/09/2013 03:29

Babacan Durak belediyecilikten anlamaz fakat Aytaç DURAK deyince biraz durmak lazım.
Misafir - Ali KÜTÜK

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398