Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam775
Toplam Ziyaret1682762

“Dernek Yönetim Kurulumuza gelir gider durumu ile ilgili 25 Eylül’de bilgi vereceğim”

Karaisalılılar Derneği Tatlıcı Köse Futbol Turnuvası Tertip Komitesi Başkanı Uğur Ünaldı, Derneğin Facebook sayfasında yaptığı açıklamada, 25 Eylül 2013 Çarşamba günü Dernek Yönetim Kuruluna turnuvanın gelir ve gider ile ilgili bilgi vereceğini açıkladı. Ünaldı, ayrıca, diğer konularla ilgili olarak sorulacak sorulara ise cevap vereceğini söyledi.

Ünaldı’nın açıklaması şöyle:

“Değerli grup üyelerimiz, dernek yöneticilerimiz, turnuvamız sponsorları ve takım sorumluları!!! 25 eylül 2013 günü dernek binamızda yapılacak olan yeni dönem açılış toplantısında 2013 yaz döneminde yaptığımız Karaisalı kaymakamlığı ve Karaisalılılar Derneği Tatlıcı Köse Futbol Turnuvası ile ilgili Dernek Yönetim Kurulumuza gelir gider durumu ile ilgili bilgi vereceğim. Diğer konularla ilgili olarak sorulacak sorulara ise cevap vereceğim. Konuyu merak eden, aklında soru işareti olan, bilgilenmek isteyen yukarda saydığım tüm kişiler davetlidir. saygı ile duyurulur.”



1145 kez okundu

Yorumlar

Tertip Komitesi neden bu hesabı gündeme gelmeden vermiyor?     22/09/2013 00:50

Turnuvanın en kötü yanı final ve 3.'lük maçının oynanmamasıdır. Önce bu skandalın nedenleri masaya yatırılmalı. Adaletsizlik yok değil.2 takım neden mağdur edildi? Komitedeki kişiler neden hep sofra başında,kafadarlıklarıyla,benzer siyasi görüşleriyle tanınıyor, Birileri arı kovanına çomak sokunca neden birileri tertip komitesini canı pahasına koruma ihtiyacı hissediyor? Demokratik, ciddi, düzenli toplumlarda insanlar kamuoyunun tüm şüphelerini, sorularını cevaplamakla yükümlüdür. Hem de ötelemeden. Hangi makam ve mevkide olursa olursa olsun insanı insan yapan kravatı, önlüğü, takım elbisesi, parmak terliği yahut arabasının klası değildir. Hesap vermeyi dert değil, memnuniyet olarak görmek evladır. Turnuvaya isterseniz Messi'yi getirin, işin içinde şaibe, şaiya kokuları ve dedikoduları yükseliyorsa hemen homurdanmaları sonlandırmak şart olur. Yalan varsa söyleyin, yazın?
Misafir - 171 CARAYA SON

     21/09/2013 13:44

milleti hasta ettiniz be bugün hesap vereceğiz yarın vereceğiz diye verecekseniz şu hesabı verin de bizde kurtullaım sizde kurtulun yeter artık.milleti..............etttiniz.
Misafir - MR_ŞAHİN

     20/09/2013 11:09

25 EYLÜL ÇOK GE DEĞİL Mİ?ŞİMDİYE KADAR VERİLMESİ GEREKİRDİ BENCE.
Misafir - HACI

     20/09/2013 09:56

Abimiz büyüğümüz değer verdiğmiz değerli insan Uğur Bey;şu ana kadar sizi hiçkimse şunu yaptı bunu yaptı diye suçlamadı sorulan sorularda da sizin isminiz hiç mi hiç geçmedi.Size en küçük bir imada dahi bulunulmadı.Sadece genel anlamda sorular soruldu sorular da sorulmalı idi.Lütfen sorulan tüm sorulara cevap verirseniz sorulan sorularda cevaplanmış olur.Lakin tüm soruların cevaplarını almak istiyoruz.Sorulan soruları biliyorsunuz tekrar tekrar yazmanın anlamı yok.
Misafir - halkın içinden birisi

     20/09/2013 09:37

sayın ayfer bebek sizin göreviniz neydi ilçede çıkartmadım.söyleyinde herkes bilsin.
Misafir - ismet

     20/09/2013 08:38

Sayın Ayfer BEBEK Doktor Uğur Ünaldı beye destek olmanı alkışlıyorum.Tşk.de ediyorum.Fakat meyve veren ağaç taşlanır biz yılmadık sende yılma diyorsun.Sen ilçeye ne verdin merak ediyorum.Seni kim taşladı onu da merak ediyorum.Kendini başkan yerine koydun sanırım.Sana burda latife olsun diye 2.başkan denilmesini sanırım tersten anlıyorsun.Hani icraatları yaptın söylede bu halk bilsin lütfen.İbrahim ŞEN kardeşimize yaptıgın ara taksimden bahsediyorsan o zaman senin özelin karışamayız.
Misafir - MR_ŞAHİN

senin adın yeter     19/09/2013 17:24

doktorum karaisalıda senin adın yeter kimse dürüstlüğünü tartışmasın Dr Ugur ÜNALDI karaisalıda bir ekoldür.kendine iyi bak. Karaisalıda senin gibi insanlara ihtiyac var.
Misafir - tolga

     19/09/2013 16:07

değerlı doktor dürüs adam sizin duruşunuz dile yeter sayğılar
Misafir - karaisal dan

Sayın Dr.Uğur ÜNALDI      19/09/2013 16:45

yarım kaldı mütevazılığını göstermiştir karaisalıda her futbol organizesinde vardır zaten olmassa olmazlardandır herzamanda maddi manevi desteyini esirgememiştir ve hiçbir zamannda şahibeli işlerde bulunmamıştır emin olun turnuvanında birlirasına tenezül edeceyini sanmıyorum ve ihtimal bile vermiyorum sayın doktorumu tanıyan herkes,de benim düşündüğüm gibi düşündüğüne eminim hocam kafana takma meyve veren ağacı taşlarlar biz yılmadık taş yemekten sende yılma yılmayacağına eminim başarılarının devamı dileyiğle kal salıcakla.
Misafir - Ayfer bebek

Sayın Dr.Uğur ÜNALDI      19/09/2013 16:59

Sayın doktorum demiyeceyim çünkü onu hep aiylemizden biri olarak gördüm abim yok ama kendisini abim yerine koydum abim gibi sevdim ve bu böylece devam edecek yaşım 37 yaklaşık 25 senedir kendini tanırım birçok organizede kendisi yer almıştır kimsenin cesaret edemediyi organinelerde yer almıştır ve herzaman mutavazılığını
Misafir - Ayfer bebek

     19/09/2013 14:42

Sayın Doktorumuz Uğur Bey size inanıyoruz ve güveniyoruz.Sİzin yeriniz bu halkın gönlünde ayrı bir yerdedir bunu bilesiniz.Açıklamanızla tüm soru işaretlerinin ortadan kalkacagına inanıyoruz.ALLAH yolunuzu açık eylesin.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

İŞTE BU     19/09/2013 14:36

İŞTE BU
Misafir - hasan

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398