Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam976
Toplam Ziyaret1669362

Arslan, geldiği yer olan Erzurum Valiliğinde görev yapacak

19 Ağustos 2013 tarihinden itibaren Karaisalı Kaymakamlığı görevini yürütmekte olan İdris Arslan'ın tayini çıktı.

Arslan'ını geldiği yer olan Erzurum Valiliğinde görev yapacağı belirlenirken, yerine gelecek olan kaymakamın henüz belli olmadığı ifade ediliyor.

25 gün ilçede görev yapan ve kısa bir sürede kendini sevdiren Kaymakam Arslan'ın tayininin bu kadar kısa süre içerisinde çıkması ise "tuhaflık" olarak nitelendirildi.

Kaymakam İdris Arslan, sağlam ve tutarlı yapısı ve devletin Kaymakamı olarak bir görüntü vermesinin bazı kesimleri rahatsız etmiş olabileceği ifade ediliyor.

Kaymakam İdris Arslan, tayinini çıktığını doğrularken, "Bizi devletimiz atadı, yine devletimiz ve büyüklerimiz böyle uygun gördü" dedi. Tüm Karaisalılıara teşekkür eden Kaymakam İdris Arslan, bugün vedalaşarak ilçeden ayrılacak.

KARAİSALI HABER Sitesi olarak kaymakamımız idris Arslan'a yeni görev yerinde başarılar dilerken, tüm ilçe adına hakkını helal etmesini bekliyoruz.
Yolunuz açık olsun


2001 kez okundu

Yorumlar

SİTE KAPANABİLİR TEHDİDİ     19/09/2013 13:42

AK Gençlik rumuzu ile yorum yazan bir arkadaşımız, "Bu site her an kapanabilir" demiştir. Doğrudur, bu site her an kapanabilir. Ancak Mahkeme kararıyla kapanabilir. Bunun dışında sitemizi kimse susturamaz. Eğer mahkeme yoluyla kapanırsa da, biz hemen başka bir isimle yeni bir site kurar, yayınlarımıza kaldığımız yerden devam ederiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yayınlarımızı aynı şekilde sürdürürüz. Karaisalı'nın Sesi, Gözü ve Kulağı olmamızı hiç kimse engelleyemez. Yeter ki Karaisalılar yanımızda olsun. Selam ve saygılarımla… VAHİT ŞAHİN
Misafir - vahit şahin

esnafa bakalım      19/09/2013 13:28

arkadaşlar bırakın bu işleri karaisalıda ne yapabiliriz onları değerlendirelim artık bu konuları kapatalım ...çok uzun yıllardır amca varmı her zaman bir tane tavuk keser yermiş onun için o amca demişki allahım sen ne verirsen hayırlısında ver demiş ...yağmur duası edeli karaisalımıza yağmur yağsın ...
Misafir - allahım sabır ver

ÜNAL IŞIK'IN ADIYLA YAZILAN YORUM YAYINDAN KALDIRILMIŞTIR     19/09/2013 13:57

Değerli Okurlarımız ve Yorumcularımız: “İdris Arslan'ın tayini çıktı “ başlıklı haberimize 18 Eylül 2013 tarihinde saat 10:37’de Ünal Işık adıyla gönderilen mesaj, yayından kaldırılmıştır. Çünkü; AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık, “Ben bugüne kadar hiçbir yoruma müdahale etmedim ve karşı yorumda bulunmadım. Benim adıma yazılan bu yorum, bana ait değildir” dedi. Sayın Işık’ın bu beyanını doğru olarak kabul ediyor ve bu yorumu yayından kaldırıyoruz. Bu nedenle, bundan sonraki yorumlara (Ünal Işık ile ilgili olan) yer verilmeyecektir. Saygılarımla… VAHİT ŞAHİN
Misafir - vahit şahin

     19/09/2013 11:35

bu site her an kapanabilr derken neyi kastettiniz anlamadık.hala mı tehditler savurmaya çalışıyorsunuz.Bakın ne bu halk ne de Vahit bey tehidtlerden yılmaz aklınıza koyunz bunu.
Misafir - saypınarlı seçmen

açıkayın bilelim.kim yaptı.     19/09/2013 11:27

ak gençlik kim yapmış peki madem bilyorsunuz açıklayınız.kimseyi de zan altında bırakmayınız.yoksa birkaç saat sonra bu açıklama da bize ait değil mi diyeceksiniz.
Misafir - ilçe seçmeni mahmut

boşuna bilek yormayınız      19/09/2013 10:39

o yorumu ünal ışık yapmadı birileri yapmış sizde onların gazına gelip ünal başkanı karalmayın lütfen önce bir sorun yani o yapmı birilerimi yapmış diye ünal ışık yapmadı o yorumu lütfen duyarlı olalım ilçemiz ufak yerdi onu siyasi partilerden brisi yapmış öğrendik .yani .lütfen lütfen arkadaşlar .karalamayın ilçe başkanımız yok bu site her an kapanabilir arkadaşlar bak şimdi böyle yorumlar hiç hoş değildir ...SAYGILAR SUNAR İYİ GÜNLER DİLERİM .
Misafir - akgençlik

     19/09/2013 09:21

sayın ünal ışık köylerimizi birbirine düşman edemeyeceksiniz.köyler arası düşmanlık yapmayınız lütfen.siz ilçe başkanısınız daha birleştirici olunuz lütfen.konuşmalarınıza da dikkat edin siyasetçi o kadar sert olmaz.birgün sert bir kayaya toslarsınız o zaman yandım anam diye yeri gögü inletirsiniz.
Misafir - başkıflı seçmen

     19/09/2013 09:46

bu ilçede ünal ışık her konuştukça gaffar özdemr beyin ve hasan köylü kardeşimin yıldızı daha bir parlamakta.
Misafir - genç seçmenler

     18/09/2013 20:10

ayıp adıyla yazan arkadaşım sen karakuşları tanımıyorsun büyüklerine bir sor ondansonra cevap yaz çok yazık agzı olan konuşuyor sen rahmetli bekir karakuşu, dayısı güney sanayinin sahibidir güney sanayinde 6000 kişi çalışırdı bunun 5000 bini karaisalıdır bekir karakuş 2 devre adalet partisinden il genel meclis üyeligi yapmıştır aladag dahil ozaman karsantı geçer bütün köylerde karakuşun imzası vardır oglu hüseyin karakuşunda 4,5 yıldır il gel mec üyeligi yapmaktadır seyhandan şeçilmiştir ama karaisali il gel mec üyesi arkadaşlarla karaisalıya çıkan bütün para, yapılan işlerde imzası var bunları bir ögren ondan sonra konuş kinse karnından konuşmasın ben ışık ailesini kötülemedim yorumumu iyi oku ondan sonra yorum yap
Misafir - bekirli

vahit beye de tşk.     18/09/2013 16:37

tarafsız yayın yaptığı için bizleri kar kış demeden aydınlattığı için vahit beye de büyük bir alkış ve tşk ederiz.
Misafir - ilçe halkı adına

sandık cevap verecek.     18/09/2013 15:47

ilçe halkı tehdit etmez sadece sandıkta verir cevabını.
Misafir - sandığı bekleyen seçmen.

     18/09/2013 15:34

Bu açıklama gerçekten de Ünal IŞIK beye aitse bu ilçenin vay haline vay ki hemde ne vayy.Ya babacan DURAK bey Günay YÜCE bana oy vermedi diye 3 yıldır inim inim inletiyor.şpayet Ünal IŞIK bey başkan olursa kendisine oy vermeyenlerine yapar gözlerinizi kapatın bir düşünün hele.Bu ilçe bu gidişle Babacan DURAK abimizi mumla arayacak sanırıım.BU gidişle ilçe halkı Babacan DURAK ve ekibine dört elle sarılacaktır.ÇÜnkü bir ilçe başkanı bir eleştiri karşsında böylesine sert açıklamalar yapabilyorsa belediye başkanlığında Önce İbrahim ŞEN kardeşimizi tokatlar neden barak havasını iyi içten söylemeiyorsun diye.SOnra da AYfer BEBEK kardeşimizi tokatlar arabanın kapısını açmakta gecikiyorsunn diye.söylemedi demeyin.
Misafir - ilçe gençlik adına

emeği geçenlere tşk.     18/09/2013 15:13

bu ilçede büyük işleri 40 yıldır siyasetin iiçinde lan gaffar özdemir bey yaptı.40 yıldır hiçbir şeyden ödün vermedi her zaman dik durdu.bu ilçede en büyük hizmeti hasan köylü yaptı sosyal medyayı kullanarak ilçenin her alanda tanıtımını yaptı.bu ilçede en büyük hizmeti mehmet gildir-günay yüce hasan hüseyin üçlüsü yaptı ilçenin tüm alt yapılarında imzaları var.bu ilçeye en büyük hizmeti her ne kadar sevmesenizde zihni aldırmaz yaptı işte karapınar ve yerköprü projeleri.bu ilçeye en büyük hizmeti hidayet sarı yaptı tüm köylerin yollarını parke döşedi.sağlık meslek lisesi ve devlet hastanesini sorarsan onlar zaten ünal ışıktan önce başlamıştı kimin emeği varsa da tşk ederiz.ALLAH RAZI OLSUN.
Misafir - aktaşlılar lobisi

     18/09/2013 14:14

süba tümerle çektiriği masumane bir poz yüzünden ahmet şekerci abimiz burda yüzlerce kere eleştrildi gıkı bile çıkmadı.babacan bey hergün işçi memurun maaaşını ödeyemediği için günay yüceye nefes dahi aldırmadığı eleştiriliyor gıkı bile çıkmıyor.ve eleştirilerde herkes kendince haklı diyorlar.eleştirilerden kendilerine pay çıkartıyorlar.lakin Ünal bey birkez eleştirildi herkesi ve köyleri bile tehdit ederek köyleri bölmeye ve köylerimizi birbirine düşman etmeye kalkışıyor.eleştiriyi hazmedemiyor.Bu gidişle AK PARTİ ilçede belediye seçimlerini MHP ye altın tepside sunuyor.Peki seçimi kaybettiğinde kime esecek gürleyecek.Ankaraya Ömer ÇELİK beye Fatoş hanıma ne hesap verecek hiç düşndü mü acaba?
Misafir - gülüşlü-keştepe lobisi adına.

bürokrat eğilmez ve bükülmez.     18/09/2013 14:30

haklıısnız bu ilçeye çok bürokrat gelir gider ama hepsi de dik gelip dik gider.kimsenin önünde eğilmeden bükülmeden gelir gider.ALLAH bu ilçeye eğilmeyen bükülmeyen dik duran bürokratlar nasip etsin.Sİyasilerin önünde eğilmeyen bükülmeyen.
Misafir - nabi yıldız.

     18/09/2013 14:30

BU AÇIKLAMA MHP NİN OYUNU EN AZ %10-15 ORANINDA ARTIRDIR BU İLÇEDE.ÇÜNKÜ DÜNYANIN LİDERİ TC KURUCUSU ATATÜRK NE DEMİŞTİ "BAĞIMSIZLIK BENİM KAREKTERİMDİR" BU HALK TA HERŞEYE GELİR AMA TEHDİTLERE VE EFELİK YAPMALARA GELMEZ.
Misafir - ATATÜRKÇÜ GENÇLİK

badrası bilirmisin?     18/09/2013 14:17

sayın İNCE MUSALAR rumuzlu beyim sizler bu ilçede yok iken.bu ilçenin karapınarı ile selampınar neresi diye polislere sorarken,mezarlığn yolu hasan dağının yolunu nbilmezken bizler dedelerimizle babalarımızla bu ilçenin imarında projelerinde alt yapı ve hal binalarının ve toplu konut inşaatlarına imza atıyorduk.sizler gibi köyümüzde çelşk çomak oynamıyorduk.bu ilçenin gerçek sahipleri kimler bilirmisiniz.RaHMETLİ Ali DURAKTIR,Kenan ÇAMDIR.Bekir KUŞÇUDUR.Ali HİKMET ÖZENDİR.Beşir EMMİDİR.HAMİT EMMİDİR.BABACAN DURAKTIR.GÜNAY YÜCEDİR.MEHMET GİLDİRDİR.Daha sayayım mı.eminim ki içinden bunlar da kim ne zaman bu ilçede yaşamışlar diyorsun.BU simleri hayatmda ilkkez duydum dediğini duyar gibi oldum da.yanlış mı duydum.
Misafir - GALALI

     18/09/2013 13:07

Şu aşağıdaki yorum gerçekten ÜNAL IŞIK a mı ait merak ettim bir ilçe başkanına siyasetçiye yakışan seviyedemi çevresinde uyaran yönlendiren kimse yokmu acaba hiç siyaset tarihine bakmamış mı çevresinde bir zamanların muktediri anaplı doğruyollu eski ilçe başkanlarının ne halde olduğunu müslüm öveçide mi görmez başkanlıktan düşünce çevresinin boşaldığını lütfen ünal bey siyaset adamına TEVAZU YAKIŞIR yoksa ALLAH muhafaza hasbelkader birde belediyeye aday olursanız vayyy bu karaisalının haline
Misafir - MURTCU

tehdit yemez bu halk.     18/09/2013 13:51

ünal ışık bey bu halk herşeyi yer herşeyi de içer ama birtek şeyi yemez ve içmez o da tehdit edilmektir.tehditi yemez bu ilçe halkı.
Misafir - ismail arıcı

İLÇE SEÇMENİ VE ÇAKMA KARAİSLAILARA CEVAP     18/09/2013 12:30

Sen ve senin giibi düşünen zavallılar evlerinde horul horul uyurken sağda solda kadın gibi dedikodu yaparken Bu adam Yani Ünal IŞIK gece gündüz ilçeye neler verebilir neyapabilirizin mücadelsini veriyor.Birileri gibi memelekete hizmetin gelmesini engelmeye çalışmıyor.Allah Da razı olmuyor kendi kazdıkları kuyuya düşüyorlar.1,5 yılda allah razı olsun elinden geleni yapıyor Ünal başkan.sayın vekilimizin kıymetini değeirini bilmeyenlere rağmen ilçemiz hizmet konusunda yatırım konusunda çok şey aldı almaya da devam edecektir.Sizler dedikoduya devam edin.Giden kaymakamın neden gittiğini bilmeden yazın.kendiniz birşey görmediniz bari çocuklarınız gelecek nesiller görsün.Tenezzül etmezse kalkıpta ilçemizi gezmeye daha çok bürokrat gider.İlçemize sahip çıkalım.
Misafir - İNCE MUSALAR

bir tepsi baklava.     18/09/2013 11:20

sayın ünal ışık abimizin ilçede büyük iş yaptıgını gören varsa ona tatkıcı n köseden bir tepsi baklava ısmarlayacam.
Misafir - ilçe seçmeni

     18/09/2013 11:39

şimdi de ilçe halkı tehdit mi edilmeye başlandı.vallahi bu ilçe halkı sizlere gerekenn cevabı sanırım bu gidiille sandıkta verecek.tehdit ederek değil.
Misafir - ali can yapar

     18/09/2013 11:44

Sayın Ünal IŞIK burda sabahtan akşama kadar Babacan DURAK ve Ekibi daya ser şekilde eleştirilmekte.Hele Ahmet Şekerci ve Ali Metin ile Ağır Abi Rifat Bey dahi hergün eleştirilmekte.Size tavsiyem eleştrilerden korkmayınız.Eleştirilerden faydalanmaya çalışınız. Burda kimse boşuna iş olsun diye eleştirilmez.Önce eleştiriyi hazmedeceksin.Aİlenize namusunuza yada şahsiyetinize eleştiri olursa ilk önce onun karşısında bizler oluruz.Kimsenin özeline laf söyletmeyiz.Söylenmemeli de.Ama siyasi kişiliğiniz eleştirilir.Burda da hiçkimseyi tehdit etmeye kallkışmayınız.Tehditlerler bu ilçe halkına vız gelir tırıs gider.Köylerimizide bölmeye ve birbirlerine düşman etmeye kalkışmayınız.Sizden birleştirici ve kaynaştırıcı açıklamalar beklerdirk.Malesef hüsrana uğradık.saygılarımla.
Misafir - ÇAY BAHÇESİ ANALİZCİSİ.

     18/09/2013 10:09

sayın ünal ışık bey büyük adamlar büyük işlerle uğraşır demişsiniz lakin ilçede şu ana kadar büyük bir işlere imza attığınızı hala göremedik.ne zaman görebiliriz peki?Bir zaman verebilir misiniz?
Misafir - osman karakuş

     18/09/2013 10:45

Sevgili yorumcular hepinize sonsuz saygımız var.Lakin şu ilçenin gerçeğini sakın gözardı etmeyiniz.BU ilçenin tek kurtuluşu GÜNAY YÜCE dir.İlçenin ve belediyenin tüm sorunlarını bilen.Çözüm önerileri cebnde ve kafasnda olan hazırlıklı tek aday GÜNAY YÜCE dir.İSter başkan olsun ister aday olmasın bunu sakın aklınızdan çıkarmayınız.İLçe ne zakan GÜNAY YÜCE den uzaklaştı hep cami duvarına toslamıştır.Memurlarını işçilerinin maaşlarını ödeyemez duruma düşürülmüştür.İlçe alt yapısı ile üst yapısı ile o olmadıgı zaman hep sınıfta kalmıştır.Tüm belediye çalışanları tarafından desteklenen tek aday GÜNAY YÜCE abimnizdir.
Misafir - 3-5 aktaş çapulcuları

aranıyor aranıyor aranıyorr.     18/09/2013 10:49

aranıyor aranıyor ilçede adam gibi bir adam aranıyor.ilçeyi yönetecek.geldiğii gün babacan durak gibi emekli eniştelerini ve yegenlerini belediyeye doldurmayacak.geldiği gün makam aracınım sıfırlamayacak.geldiği gün kendisine oy verenleri baş tacı edecek kendisine oy vermeyenleri kapı dışarı edecek 24 saat nefes alışını dahi gizli kamera ile izlemeyecek bir aday aranıyor.hasan hüseyin kuşçu borç bırakmış gitmiş memur maaşlarını işçi maaaşlarını ödeyemiyorum demeyecek adam aranıyor.varmı bilen nerde varmı?aranıyor.
Misafir - genç güvençliler

     18/09/2013 10:43

MHP İLÇEDEN KİMİ KOYARSA KOYSUN KAYBETMEYE MAHKUMDUR.ÇÜNKÜ BABACAN DURAK VE EKİBİ MİLLETİ MHP DEN SOĞUTTTULAR.
Misafir - ALİ YAKAN

büyükmüydü?     18/09/2013 10:42

ayıp rumuzlu kardeşim kücükmü zannediyorsun anlamadım yazmışsın büyükmü zannediyordun?
Misafir - tolga

dedikodu     18/09/2013 08:40

bekirli kardeşim ayıp denen bir şey var Ünal Işık ailesi bu kadar küçük mü zannediyorsun anlamadım .. ikincisi aslan ailesi karaisalıda gözbebeğidir.Zannedersem karaisalı yı fazla tanımıyorsun karakuş ailesi ben yıllardır karaisalı dayım 1 tane işe ön ayak oldu da karaisalımıza şu hizmeti getirdi diyebileceğin bir iş ve ya hizmet var mı icraatları konuşalım lütfen kimsenin özeline laf söyleme varsa icraatın konuş yoksa ; söz gümüşse süküt altındır sus...
Misafir - Ayıp

     17/09/2013 23:06

Karaisalıyı ne ünal ışık ne başka akpartili nede mustafa aslanla kazanılır adam gibi adam hüseyin karakuşla mhp karaisalıyı kazanır yoksa kazanamaz geçmişi ailesi ve kendisi belli olan saygıder kişidir yerel şeçimelrde partiye degil kişiye verilir tek adres mhp hüseyin karakuştur
Misafir - BEKİRLİ

Vay bu Karaisalı'nın ve de Türkiyenin haline     17/09/2013 21:34

makam ile siyaseti karıştırmayalım eğer makam siyasete ve ya siyaset makama karışmışsa Vay bu Karaisalı'nın haline ve de Türkiye'nin haline....
Misafir - karaisalıdan

diktaör     17/09/2013 21:20

Biraz yumuşak yorumlar lütfen.
Misafir - karaisalıdan

diktatör     17/09/2013 20:14

İNCE MUSALAR yorumuna bakılırsa diktatörlüğü tanımlamışsın. saygılar.
Misafir - karaisalıdan

     17/09/2013 18:10

KARAİSALIYA HÜSEYİN KARAKUŞU MHP BEL, ADAYI GÖSTERİRSE NASIL KAZANILIR HERKES GÖRECEK, ONUN OLDUGU YERDE İHALE, PARA RÜŞVET OLMAZ KARAKUŞ AİLESİ NAMUSLUDUR ADANA,KARAİSALI VE KÖYLERİ BİLİR FARKLA ŞEÇİMİ KAZANIR DUYRULUR
Misafir - ÇAKALLI

hıyar çok"     17/09/2013 15:02

bu ilçeden niye cacık olmaz kardeşim. yazarken dikkatli yazınız. Çünkü ilçede hıyar çok. Cacık pekala olur.
Misafir - CUK

DEVAM EDİN DEDİKODUYA     17/09/2013 15:35

Ya arkadaş karaisalımıza Kültür ve Turizm Bakanı Ömer ÇELİK'in danışmanı geliyor.İlçemizin tarihi yerlerini yerinde görmek ve incelemek için kaymakam beyin makamına geliyor ve sizin ısrarla çamur atmaya çalıştığınız İlçenin Genç Başkanı ÜNAL IŞIK Gece Gündüz Demeden ne yapabilirim dediği karaisalımız için çırpınırken birileri de hala dedikodu peşinde geçecen bunu adam gibi adam Allah Vekilimiz fatoş hanıma da zeval vermesin.Kaymakam bey ben gidemem derse birilerinin ağzına bakıp da ilçeye katkı koymazsa iktidar yolu gösterir.ŞUnu unutmayalım İlçemizin daha ileri gitmesini isteyen gibi gözüken çakma karaisalılar marjinal gruplara da kapak olur bu.İktidarla uğraşmanın ne demek olduğunu görmüşsünüzdür. saygılarımla.
Misafir - İNCE MUSALAR

haklılıgım tescillendi.     17/09/2013 15:21

döndük dolaştık benim 5 yıl önce söylediğim noktaya geldik mi?Bu ilçeden ne cacık olur nede salatalık.BU ilçe böyle gelmiş böyle gider.
Misafir - domates biber patlıcan

     17/09/2013 15:25

Sayın Babacan DURAK ve AHmet Şekerci Kardeşlerim sizlerden br isteğim olacak.Şu saatten sonra ilçede hiçbişe yapmayınz.Ne etliye nede sütlüye karışınız.Çünkü şayet belediye başkan adayı olursanız sadece sze hayırlı olsun demek düşer.Şİmdiden kazandınız.BUnu da AK PARTİ ye borçlusunuz.AK PARTİ ye ne kadar tşk etseniz azdır.Size altın tepside belediyeyi tekrar sundu.Hayırlı olsun şimdiden.
Misafir - DSP li gençlik

tek kurtaracak kişi varsa ünal ışık      17/09/2013 14:20

karaisalıtek kuracak kişi varsa ünal ışık gerisi tefaruattır .
Misafir - karaisalı

Biribirinizi yemeği bırakın     17/09/2013 13:26

Ey biribirin kıymetini bilmeyenler ve çözümü başkasında arayanlar Kaymakam beye ,kendi evladına Dadaş diyarı Erzurumluların nasıl sahip çıktığını artık görün.Kaymakam bey geldiğinde ona ilk bilgiyi emin olun dadaşın biri kulağına fısıldamadan bizim akıllı geçinenler bir marifetmiş gibi olup olmadık şeyleri anlatmıştır.Etrafınıza bir bakın devlet dairesinde kaç kişi karaisalılı olarak yönetici pozisyonunda.Amma Erzuurmda Dadaş olmayanı durdurmazlar .İŞTE GERÇEK BÖLGESEL MİLLİYETÇİLİK BU .
Misafir - öziş

HER ŞEYİ BEN BİLİRİM DERSEN TENİKEYİ BAĞLARLA GARDAŞ      17/09/2013 10:35

Karaisalımıza yatırım gelmesinin için aylardır uğraşan çok değerli karaisalı ak parti ilçe başkanı ünal ışık birileri bunun önüne geçmeye çalıştı karaisalımzda bende karaisalı ak parti ilçe başkanı olarak bunlara tahammül edemedim bunun için çok değerli kaymakam beye dedim dedimki kaymakam bey benle çalışırmısın yok dedi bizde bir şey demek amenna dedik çıktı aradan 1 hafta geçti T.C kültür ve turizm bakanımız ömer çeliğin danışmanı ilçemize ziyarette geldi ak parti ilçe binasını ziyaret etti daha sonra kaymakam beyin makamına geçti ve orda sayı ışık dediki hadi kaymakam bey sizlerle tarihi eserleriiz gezmeye gidelim dedi kaymakam beyde dediki ben gidemem siz gidin diyerek hitap etti sen nasıl bir ilçe başkanına böyle kelimeleri kullanırsın…DEVAMI AŞAĞIDA
Misafir - kaymakam neden gitti işte cavabı sizlere

HER ŞEYİ BEN BİLİRİM DERSEN TENİKEYİ BAĞLARLA GARDAŞ      17/09/2013 10:59

. sayın kaymakam bey bu ilçede ne babacan durakın ne ahmet şekercinin ne hüseyin sözlünün nede seai yılmazın sözü geçer bu ilçe tek sözü gecek olan kişi varsa ünal ışık işte kaymakam bey ünal ışıkın hoşuna gitmediği için gönderildi kısa bir not yani işte her zaman diyorum karaisalıdaki yatrımları görüyorsunuz kimse bu yorumun altına gereksiz yorumlar yapmasın her şey ortada yani . ….ÇOK DEĞERLİ VAHİT BEY BU YORUMU HABER YAPARMISIN LÜTFEN HERKES GÖRSÜN .SAYGILAR SUNARIM
Misafir - kaymakam neden gitti işte cavabı sizlere

     17/09/2013 10:19

MHP İLÇEDE BİTMEDİ BİRİLERİ TARAFINDAN BİTİRİLDİ.MHP İLÇEDE BİRİLERİN RANT KAPISI OLDU.MHP KULLANILDI ŞİMDİ DE BİR KENARA ATMANIN YOLLARINI ARIYOR BİRİLERİ.AK PARTİDEN EN KÜÇÜK BİR İŞARET GÖRSELER KOŞA KOŞA GİDECEKLER ARKALARINA BAKMADAN.LAKİN AK PARTİ KOLAY KOLAY İÇERİ ALMAZ ONLARI
Misafir - SAADET PARTİLİ

     16/09/2013 22:31

MUSTAFA ASLANIN PARTİSİ NE AKP LİMİ TARİKATÇIMI KARAİSALI İYİ BİLİR ANKARAYA İLÇE BAŞKANI İÇİN KİM GİTTİ NECATİ AYDINLA SAATTİN ASLAN İLÇE BAŞKANLİGI İÇİN GİTMEDİMİ ASLANLA 3 PARTİ OLUR MHP GÖRECEGİZ AKP ALIR KARAİSALIYI GÖRECEGİİZ
Misafir - KARAİSALI

DUA     16/09/2013 22:26

BİR YILDIZ KAYDIĞINDA GERİDE KALANLARA DUA ETMEK DÜŞER.
Misafir - Hafız

     16/09/2013 20:14

MHP den dursun sapmaz olmasında kim olursa olsun.ÇÜnkü diger partilerin en krktugu aday dursun sapmazdır.MHP ilçede sadece onunda seçimi kazanabilir.
Misafir - korkak seçmen

     16/09/2013 19:59

Konuyu kesin bilen bir vatandaş olarak sölüyorum olay tamamen akp milletvekili fatma hanımın kaprislerinden kaynaklanıyor,istediklerinin kaymakam bey tarafından yapılmamasına sinirlenip bakana şikayet etmiş,Allah kaymakam beyin yolunu açık eder inşallah adam gibi adamdı..
Misafir - Hakkı bayram

Arslanın biri     16/09/2013 17:11

Karaisalıda arslanın biri gitti, sıra öbür arslanda. Yani MHP aday adayı Mustafa Arslan'da.
Misafir - cuk

Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkında,ne sen bunun farkındasın ne de polis farkında...     16/09/2013 16:34

Devlet yönetiminde istikrar başarıyı getirir. Osmanlı Devleti'nin en güçlü olduğu dönemlerde bu hep böyle olmuştur. Acaba fincancı katırlarını mı ürküttü ki sayın Kaymakam Bey 25 günde görev yeri değişti. Soru önergesi verirdim milletvekili olsam. Bu ilçede birilerinin suyu fena halde ısındı. altını ölçerenler fala odun harcamasın israf olur.
Misafir - Yorgun Demokrat

     16/09/2013 16:49

yorum yok sorun çok giden çok gelen yok
Misafir - seferi

     16/09/2013 16:40

sayin kaymakamın herkes sizden çok memun du artık karaisalı kabuğunu yırtmş herkes herşeyi çok iyi biliyor siz rahat olun cenabi Allah herşeyin iyisini bilir bende Alaha havale ediyorun yolunuz açık herşeyin hayırlı olmasını dilerim şimdı biz üzüldük bir günde onlar üzüldük
Misafir - karaisalıda

     16/09/2013 16:04

şu küçücük ilçede binlerce dolap dönüyor farkındasınız dimi.?bu ilçeden ne cacık olur ne de salata derken boşa söylemiyoruz anladınız dimi?bu ilçe bitmiş ve de biriler tarafından bitirildi derken de ne kadar haklı oldugumuz ortaya çıkıyor dimi?bu ilçe tüm krumları ile birlşkte iyi yönetllmiyor yönetilmeyecek te derkenn haklılıgımız ispatlanmış olur dimi?
Misafir - ilçe analizcisi.

oldu bir kere     16/09/2013 15:57

bu karaisalıda ne babacan durak ne sezai yılmaz ne hüseyin sözlünün sözü gecer bu karaisalıda tek sözü gecek olan kişi ünal ışık onun emrinden çıkmayacak çıktığı taktirde işte böyle yol alır sayın kaymakamızaın yolu açık olsun ama demekki üsülsüz bir hata olmuştur hiç bir insanı dışardan yargılamayın lütfen allahın izniyle haftaya pazartesi yeni kaymakamız geliyor karaisalımıza hayırlı uğurlu olsun diyelim bizlere bu düşer geriside allaha kalmıştır .diyelim ya allah ya bismillah diyelim .
Misafir - işine gelen durur işine gelmeyen yol alır.

herhangibirisi     16/09/2013 14:56

Üç hafta önce göreve başlayan Kaymakam Sayın İdris ARSLAN bey ilçemizde göreve başlamasıyla birlikte herkese kucak açmış ve ilçe insanının her kesiminin gönlüne bu kısacık zamanda girmiştir. Sayın ARSLAN'' ın bu millet için görev aşkıyla dolu olduğunu gözlerinin içine bakmayla anlayamamış insanlar(tabi bakmak istediler mi ki?) bence bu ilçeye çok yazık ediyorlar. Acaba milletin temsilcileri neden bir Mülki Amiri kötü emellerine alet edemeyince, ALET OLMUYORSAN SANA GÜLE GÜLE diyorlar.Bizde bu ilçenin sakinleri olarak hem de bu iktidarın var olması aşkıyla dolu olmamıza rağmen neden bizi sandığa gidince düşündürmek zorunda bırakıyorlar. Bir gün bizde o ilçemizi temsil eden vekillere elbet gitme sırası sana geldi Hadi şimdi de sana GÜLE GÜLE diyeceğiz. Biz şimdilik onları Yüce Yaradana Havale Ediyoruz. Bir kulun GURURU, ONURU. HAKKI yaradan için çok önemlidir. İki insanı peşine takarak kendini dev aynasında görenler unutmasın ki bu günün yarını da vardır.
Misafir - HERHANGİBİRİSİ

     16/09/2013 13:58

FATOŞ HANIMA UYMADI DEMEK Kİ KORSAN GÜREŞE İZİN VERMEM DEMİŞTİR KESİN
Misafir - DELİNİN BİRİ

kayamakam,bey     16/09/2013 11:40

Sayın kaymakamım yolun açık olsun elbet gün gelir adalet tecelli eder ve hak yerini bulur size bunu layik görenlere bu halk bunun hesabını sorar kalın salıcakla.
Misafir - adalı

     16/09/2013 10:02

yolu açık olsun.bu ilçeyede devlet adamı dayanmıyor maşallah.
Misafir - osman çavuş

AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173