Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam729
Toplam Ziyaret1668371

Ceyhan Belediye Başkanı ve MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Hüseyin Sözlü, Karaisalı Biberciler ve Zeytinciler Derneği Başkanı Murat Kılıç ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

 Fatih Mahallesi Kanal Civarında bulunan Pazaryerinde Biber ve Zeytin satıcılarıyla bir araya gelen Başkan Sözlü, Dernek Başkanı Murat Kılıç ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek sohbet etti.

Karaisalı Biberciler ve Zeytinciler Dernek Başkanı Murat Kılıç, yaşadıkları sorunları anlatarak, “burada amme hizmeti yapıyoruz. Ürettiğimizi satıyoruz. Bir hal kanunudur gidiyor. Biz tüccar değiliz. Biz sadece ürünlerimizi yetiştirdikten sonra üreticiden tüketiciye direk olarak satışını yapıyoruz. Bu konuda Salbaş’ta daha önce bir fabrika ve kooperatif vardı ama bunu başaramadılar. Biz de emek veriyoruz alın terimiz var emeğimizin tam karşılığını almak istiyoruz“ dedi.

Biber satıcısı esnafla yaptığı görüşme esnasında, Adana’nın bir bütün olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirten Başkan Sözlü, “bu gün biz sizleri ziyaret etmek için buradayız. Ancak bu konu halledilmeyecek bir mesele değil. Nihayetinde Adana’yı bir bütün olarak görmek gerekir. bunun için üreticilerimizin de ürettiklerin direk olarak tüketiciye sunması kadar doğal bir şey olamaz. Bunun için önce bir yer bulunarak başlanabilir. Biz belediyeciyiz, belediye başkanları pratik zekâlarıyla bu tür problemleri çözerler. İnşallah bizler göreve geldiğimiz zaman sizler de şahit olacaksınız. Biz pratik çözümler üretirken diğerleri sadece bakacak” dedi.

Başkan Sözlü, bibercilerin satışına da arabuluculuk yaparak 830 liraya biber sattı. Bir çuval biberi ise 25 TL’ye sattı. Karaisalı biberinin tadına da bakan Başkan Sözlü, pazarcı esnafına hayırlı işler dileyerek alandan ayrıldı.

Ziyaret esnasında Dernek Başkanı Murat Kılıç’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Cafer Cihangir, Mustafa Karakaş, Rüştü Dere, Davut Eser ve Ahmet Deveci de hazır bulundular.



985 kez okundu

Yorumlar

işte seçim havası durduruldu .     15/09/2013 22:05

kabak -domates-patlıcan-salatalık -lahana-patates-soğan-pırasa-kavun-karpuz-havunç-elma-armut-dolmalık biber-marul-karalahana-portakal-mandalina-maydonoz-nane-turp-tere-bezelye-eşekpaklası-fasulye-şekerpancarı-kiraz- ak partiye üye olmaya gel biraz -grayfurt-limon-bu bitkileri tanıyormusunuz .arkadaşlar- bu bitleri sayan belediye başkanı olur yoksa olamaz .SAYGILAR DİYARBAKIRDA GÖREV YAPMAKTA.
Misafir - diyarberliyiz gardaş

     14/09/2013 17:40

bibercilere ship çıkması gereken agır abi rifat köroğlu kayıp,babacan durak başkan kayıp eeeeeeeee geriye kim kaldı ceyhan belediye başkanı hüseyin sözlü vallahi orda bende olsam seversin yada sevmezzsin hüseyin sözlü beyi ilçe halkına sahip çıktığı için omzuma alırdım.bu ilçede ve ilde siyasetçi boşlugu var helal olsun sözlüye o boşlugu iyi keşfettti.
Misafir - canan kuşdemir

Tebrik     14/09/2013 15:04

Helal olsun Fatih Mahallesi Kanal Civarında Biber ve Zeytin satıcılarıyla bir araya gelen Başkan Sözlü'ye,Dernek Başkanı Murat Kılıç'a ve yönetim kurulu üyelerine.
Misafir - Osman Efenfi

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339