Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam203
Toplam Ziyaret1667845

Reklamın yıldızı Hikmet Et

        2013 yılı Kızıldağ Yaylası Tatlıcı Köse Köyler arası Futbol Turnuvasında sporseverler futbol keyfini doyasıya yaşadı. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı turnuvayı yakından izlemek isteyen seyircilerin keyfine diyecek yoktu. Fakat müsabakaların birçoğunun güneşin altında geçmesi izleyicileri zor durumda bırakıyordu. Tam bu sırada turnuvanın ana sponsorlarından Hikmet Et çareyi buldu.

Her hafta dağıttığı şapkalarla insanları güneşin sıcağından kurtarıp, rahat bir şekilde seyir zevki yaşattı. Güvenilir kasap sağlıklı et parolasıyla yola çıkan hikmet et ürünleri sahibi İskender Kara “İnsanlarımıza biraz da olsa katkı sağlayabildiysem ne mutlu bana. Onların duası bana yeter. Sağlıklı etimizin yanı sıra insan sağlığını da düşündüm ve gölgelik şapkaları dağıttım” şeklinde konuştu.

İnşaat işçisinden memuruna, doktorundan öğrencisine her kesimden insan Hikmet Et şapkalarını giymesi tribünlerde renkli görüntülerin oluşmasına sebep oldu.

Hikmet Et Tellidere’de hizmetinizdedir. Sağlıklı Et güvenilir kasap ilkesini hiç bir şekilde bozmayan Hikmete Et’e Karaisalılar olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.



1502 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339