Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam510
Toplam Ziyaret1668152

"Aytaç Durak, 20 yıldır 'hangi partiden aday olursam kazanırım' imajını Adana'da ispat etmiştir. Şimdi de Adana'da yerel seçimde yine yıldız isim Aytaç Durak. Yani; Aytaç Durak'ı hangi parti aday gösterirse Büyükşehir'i kesin o kazanır"

Didem Arslan Yılmaz'ın, Habertürk Tv'de hazırlayıp sunduğu "Türkiye'nin Nabzı" programında, Türkiye'de ki son gelişmelere göre Araştırma Şirketlerinin Siyasi Partiler ve Yerel Seçimler ile ilgili yaptıkları aylık Anketler tartışıldı.

Didem Arslan Yılmaz'ın konukları, Sonar Araştırma Şirketi Bşk. Hakan Bayrakçı, Andy-ar Araştırma Şirketi Bşk. Faruk Acar, Genar Araştırma Şirketi Bşk. İhsan Aktaş, Star Gazetesi Yayın Koordinatörü Mehmet Ocaktan, Avrupa Siyasi Danışmanlar Derneği İkinci Bşk. Necati Özkan, Doç. Dr. Koray Çalışkan idi.

Yerel Seçimler ile ilgili iller bazında yaptıkları Anketleri de aktaran Hakan Bayrakçı; Adana'da Aytaç Durak faktörünün devam ettiğini vurgulayarak, "Aytaç Durak, 20 yıldır 'hangi partiden aday olursam kazanırım' imajını Adana'da ispat etmiştir. Şimdi de Adana'da yerel seçimde yine yıldız isim Aytaç Durak. Yani; Aytaç Durak'ı hangi parti aday gösterirse Büyükşehir'i kesin o kazanır" dedi  dedi


1271 kez okundu

Yorumlar

ŞOFERLE KONUŞMAK YASAK     10/09/2013 18:07

28 Şubatçılar zihniyeti ile şuanki Hükümet zihniyetinin ortak noktası "bizden olmayan eleştiren fikir sunanın YAŞAMA HAKKI YOKTUR" acı gerçeği. ELEŞTİRİ YASAKTIR Ş
Misafir - Müceddit

EY AHALİ!     10/09/2013 18:09

Göbeğiniz tutuyorsa adaletli bir seçim yapın, AA'yı, TEDAŞ'ı, Bilgisayar programcılarını ve hilecilerini, en önemlisi de hilebazlar bu işten uzak tutun, kim gelirse gelsin...
Misafir - DAVULCU MUHAMMED USTA

Tarihte İlk     10/09/2013 16:43

Tarihte ilk kez bir Müslüman devlet adamı “Gelin şunları vurun” diyerek “Bunlar Haçlı” dediği ülkeleri, İslam topraklarını vurmaya çağırıyor... Müslümanların Müslümanları bombalarla öldürdükleri yetmiyor gibi... Bir sınırlı hava operasyonunu dahi “az” buluyor diyelim... “Sınırsız” gelsinler istiyor... Gelmiyorlar... Kızıyor...
Misafir - Tarihçi

Müslümanı Müslümana     10/09/2013 16:43

Sabah kalkıp telefonun başına oturuyor... İngiltere... Fransa... İtalya... ABD... “Gelin Suriye’yi vurun” diyor...
Misafir - İmam

Şam     10/09/2013 16:54

Fransa kıvırıyor. ABD galiba vazgeçiyor. E hadi bakalım... Dindar gençlik cepheye. Rabiacı arkadaşlar dooğru Suriye’ye!
Misafir - RabiA

00000     10/09/2013 15:04

20 senedir olimpiyata talibiz, tesisler hâlâ çizgi film şeklinde... Maketi bile yok. Yapa yapa bi tane olimpiyat stadı yaptın, onu da yanlış yere yaptın. Ağustosta bile anca paltoyla oturabilirsin, devamlı fırtına var. Kaleci degaj yapıyor, öbür kalenin arkasına uçuyor. Cirit fırlat, Bahçeşehir’e kadar gider. Atletizmde rüzgâr limiti var, istersen dünya rekoru kır, meteorolojik limit aşılmışsa, kabul edilmez. Bu statta olimpiyat yapmana izin verilmez. Bundan hiç bahsetmeyeceksin di mi?
Misafir - 00000

00000     10/09/2013 15:54

Fatih Köprüsü’nü kim yaptı? Japonlar. Marmaray’ı kim yapıyor? Japonlar. Olimpiayat kimin JAPONLAR
Misafir - 00000

Oooo     10/09/2013 15:28

Dünyada, gençlerine spor bayramı armağan eden tek lider var, tek devlet var, Mustafa Kemal Türkiyesi... 19 Mayıs’ı yasaklayacaksın, sonra utanmadan, spor ülkesiyim diyeceksin öyle mi?
Misafir - Oooo

sindire sindire     10/09/2013 09:57

Yazılanların konuşulanların hepsine ACABA? penceresinden bakabilirsek ne demek istediklerini sorgular bir nebze düşünme fırsatını yakalamış oluruz..Besleme , tutma ve hizmetçi olmamak için daha çok düşünmeye ve sorgulamaya ihtiyacımız var.Gerçi besleme ve tutma arayanlar acaba,niçin ,neden nası kim,nereye sorularını pek sevmezler.
Misafir - ögeday

2020     09/09/2013 22:51

2020 Olimpiyatları'nın Türkiye'ye verilmemesi Başbakan Tayyip Erdoğan'ın barış söylemlerinin inandırıcı bulunmamasından kaynaklanmıştır."Ortadoğu'ya savaş çağrıları yaparken, bir yandan da dünyada barış imgesi olarak sahiplenilen olimpiyat talebini ortaya koymamız zihinleri karıştırmıştır"
Misafir - KulisÇİ

Ak mı Karamı      09/09/2013 22:16

Hakikatle savaşın son perdesindeyiz. Son Haçlı Seferi de MART 2014 te bozguna uğrayacaktır
Misafir - Kara Murat

Kürt Koridoru     09/09/2013 22:21

Son iki yılda Suriye’de iç savaş kışkırtarak Irak’ın kuzeyinden Akdeniz’e uzanan bir “Kürt Koridoru” açma girişiminde bulundular. Bununla uyumlu olarak Türkiye’de Türk milletini anayasadan silen ve Güneydoğu’nun özerkleştirilmesini anayasalaştıran bir süreç başlattılar ve en son Abdullah Öcalan’ı örgütleyerek Açılım’a kalkıştılar.İstilrar diye diye herkese para susulsun diye bu paralar nerden geliyor,para verilince namus olmasadamı olur,ozaman para gelisindiye hertürlü iş yapıp susalımmı,aile büyüklerimiz sorardı eve para geldiğinde nerden geldi helalmi diye sormayalımmı para gelsin susalım mı,para namusun üstünü örtermi.
Misafir - Tatar

AYTAÇ BEY KARAİSALILAR İLE TAYYİP BOP LA GELDİ     09/09/2013 22:42

Suriye’yi bu duruma getiren en temel faktörlerden biri Başbakan’ın tavrıdır. Suriye’deki olay Esat’ı devirme olayı değildir. Suriye’yi parçalama olaydır. Siyonizmin istediği bu zaten. İsrail’e karşı en dik duruşu yapan ülkelerden biri olan Suriye’yi parçalayarak Hizbullah’ı bitirecek. Lübnan’daki Hizbullah’ı bitirme operasyonudur Suriye. Tam İsrail tezi. İsrail ilk kez 2006’da malubiyeti Lübnan’da Hizbullah’a karşı tatmıştır.”
Misafir - Gerçekler

AYTAÇ DURAK(YENİLMEZ ADAM)     09/09/2013 21:49

Aytaç Durak Tayyip beye dersini verdnlerden. "Obama dokundu, Obama espiri yaptı, Obama baktı, Obama kucakladı, Obama başını okşadı, Obama 35 odalı, 15 banyolu oda verdi, Obama askerlerine şemsiye tutturdu" şeklinde uzayıp giden sevinç çığlıkları bugüne kadar "İslamcıyım" diyen kişilerin nasıl bir balon olduğunun delili olmuştur. Milli bayramlarda Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıkmayı büyük günah sayanların, Beyaz Saray'a yüz sürmeyi ve Obama'ya dokunmayı ibadet gibi algılaması karşısında ne söyleseniz boştur. MART KAPIDA. BAKTIRIR ...
Misafir - Ekol

SEL KUM      09/09/2013 21:52

Ekonomi istikrar iyi olsunda diye diye bugünlere gelindi PeKeKe pardon imreli yakında milletvekili (aPO iti ) sonuç Aziz Millet suçlu terör ve yanlıları masum helal olsun Tayyip bey,benim Karaisalı hemşehrim asgari ücret açlık sınırında Terör yanlıları aslan paşa,Allah cc sorar,millet tokatlar MARTTA bdp dışında Aytaç bey nerde biz orda inadına inadına inadına inadına Milli iradeye saygıyı öğreneceksiniz (tayyip ve ömer beyfendi)
Misafir - İNADINA

     09/09/2013 16:52

ADANALI SİNAN KUŞDEMİR; demek ki Adana'da 1994 yılında 126.800, 1999 yılında 126.600, 2004 yılında 183.400 ve 2009 yılında 238.500 kişi aptal sen akıllısın eminim bahsettiğim bu yıllarda sende bir Aytaç Durak taraftarı idin, tahminimce sen Çevlik Köyünden olsan gerek köyünüzün bir çok insanı belediyenin bünyesinde çalışmak için Aytaç Durak'ın kapısında bekliyordu veyahut köyünüzden bir çok kişi belediyeden iş alabilmek için sıraya giriyordu şimdi ise yağmur nereye yağarsa tarla orası bırakın bu işleri reel olun, benim savunmam Aytaç Durak değil ben hangi partili olursa olsun haklı olan olsun 3.5 yıldır bir adamı görevden alacaksın çantacısını başkan vekili yapacaksın sonrada demokrasiden bahsedeceksin onun yaptıklarını öveceksin doğru belediye ne de olsa çantacı vekilin yönetiminde olur ya işiniz düşer şak şak yapmak lazım.. Ayrıca bu anketleri yapan kuruluşlar ve yayınlanan tv kanalı mevcut iktidara yakın kuruluşlardır dikkatini çekerim..
Misafir - Mustafa Sürmeli

     09/09/2013 15:37

Tellidere Aytaç DURAK beyin ilk yaptığı apartmanların orda 25 yıldır her yağmurda göl olurdu deniz gibi olurdu araçlar kalırdı.Yol tıkanırdı.AYtaç DURAK beye ve ASKİ ye yüzlerce kere söyledik başkanım buranın bir çaresine bakın diye.Her yağmurda aynı çileri yaşadık.Başkanımız Aytaç DURAK bizleri dinlemedi.3 gün öce ZİHNİ ALDIRMAZ telliderenin bur sorununa el attt.1300 metre zunluğunda yağmur sularıtahliye kanalı yaptı.Dün ise tellidereye gelerek biz ensafa bir sorununuz var mı dedi.Bir çayımızı içti.Sizlerin her zaman yanınızdayım dedi.ASKİ telliderenin 24 saat hizmetinde dedi.Şimdi bu olaya sizce ne denir?Ama aynı Zİhni ALDIRMAZI geçen yıl bibercilerin barakalarını yaktırdıığı içinde en sert eleştiren gene bizlerdik.Demeki bizler doğrunun yanındayız.Düşmanınızda doğru yapsa alkışlarız.Babamızda yanlış yapsa eleştirriz.
Misafir - tellidere oto tamircisi.(elektirikçi)

Var mıısınız????     09/09/2013 15:20

Her seçimde Aytaç DURAK abimizi desteklemiş ve ona çalışıp oy vermiş birisi olarak söylüyorum :Adanada Aytaç DURAK devri kapandı.Bunu kabul edelim hepimiz artık ona göre önümüze bakalım.Karaisalıdan genç dinamik zımba gib birisini çıkartalım.Mesela Mehmet GİLDİR neden olmasın?.Mehmet TOPAL neden olmasın?Müslüm ÖVEÇ neden olmasın?Neden neden neden olmasın????????İçimizdeki küslüğü kırgınlıgı bırakalım.İçimizden bir aday çıkartalım.AYtaç Abimizde destek olsun elinden tutsun abilik babalık yapsın.Neden neden biz bunu başaramıyoruz.Babacan DURAK beyin oğlu Mustafa DURAK neden olmasın?Yeterki bizlerden birisi olur kazanır veya kaybederiz.Ama yiğitler gibi çalışırız.Varmısınız?
Misafir - sizin içinizden birisi.

     09/09/2013 14:22

ALLAHIN İZNİ İLE ADANADA AK PARTİ BELEDİYEYE AK PARTİ AYRAĞINI REKOR OYLA DİKECEKTİR.ÇAKMA ANKETLERE ADANA HALKI PRİM VERMEYECEKTİR.AK PARTİ ADANAYI YENİDEN İMAR EDECEKTİR.ADANAYI BÜYÜK BİR KÖYE ÇEVİRENLERİ TARİH AFFETMEYECEKTİR.ADANA ÇIKMAZ SOKAK CENNETİ OLDU.TAŞ BETONU YIĞINI OLDU.AYTAÇ DURAK 25 YILDIR TREN KÖPRÜSÜNÜN ALTINDAKİ HER YAĞMURDA DENİZE DÖNÜŞEN VE ULUSAL MEDYAYA KONU OLAN YAĞMUR SULARI SORUNUNU ÇÖZEMEMİŞTİ.ZİHNİ BEYE O SORUNU ÇÖZDÜĞÜ İÇİN BİR KEZ DAHA TŞK EDERİZ.
Misafir - ADANALI SİNAN KUŞDEMİR

     09/09/2013 12:58

Adana'da Aytaç Durak Faktörü zaten bitmemişti AKP'nin gayri demokratik tutumundan dolayı daha da güçlenmiştir. Fakat Aytaç Durak'ın tekrar aday olmasından ziyade desteklediği adayın elini kaldırarak Adana'da genç siyasetçilerin önünü açmasının kendisinin büyüklüğünü bir kat daha artıracağı düşüncesindeyim. Adana'da Aytaç Durak gömleğini çıkarttım diyen çantacılara ve iyi gününden kapısının eşinde yatanlara ve kötü gününde kuyusunu kazıp muhalif olan olanlara bu anket kapak olsun....
Misafir - Mustafa Sürmeli

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339