Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam217
Toplam Ziyaret1667859

Sezer, "Sağ ve sol yoktur. Namuslular ve namussuzlar vardır"

Orman eski bakanı Arif Sezer Adana Büyükşehir belediye başkanlığı Aday adaylığının resmi başvurusunu yaptı. Sezer, konuşmasında CHP’nin en az mevcut belediyelerin yüzde 30’unu almak zorunda olduğunu belirterek “ Sadece belediyeleri almakla yetinmeyip, Devr-i sabık yaratmak zorundayız. Türk halkı tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını yiyenleri, iliklerini sömürenleri bilmelidir” dedi.

 Orman eski bakanı, CHP Adana büyükşehir belediye başkanlığı aday adayı Arif sezer resmi başvurusunu dün CHP Adana il başkanlığında düzenlenen bir törenle yaptı.

   CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer, Arif Sezer’in politikada örnek bir isim olduğunu belirterek Mart 2014 yılında yapılması beklenilen yerel seçimler çok önemli., Bu seçimlerde CHP’nin mutlak surette iktidar olma şansını yakalamalıyız. Aday adaylarının bolluğu CHP’ye verilen önemi göstermektedir. Ülkenin birlik ve bütünlüğü Türk halkının dirliği için CHP’nin önemini sadece CHP’lilere değil, Türk halkının tamamına anlatmak zorundayız” dedi.

   Seçimlerde başarı şansının özellikle bayanlarda olduğunu vurgulayan Orhan Sümer “ Bu seçimlerde öncelikli görev ağırlığı bayanlara düşmektedir. Ülkenin geleceği bayanların ellerinde ve vebali de omuzlarındadır” dedi.

 

“Yerel seçimlerde CHP değil Türkiye cumhuriyeti oylanacak”

 CHP Adana büyükşehir belediye başkanlığı aday adayı Arif Sezer başvuru töreninde yaptığı konuşmada ülkenin parçalanarak bölünme aşamasına getirildiğini belirtti.

Sezer, “ Türkiye Cumhuriyet devleti emperyalist uygulamalar sonucunda CHP’nin onaylamadığı bir büyükşehir yasası ile seçimlere girmektedir. Bu seçimler CHP’nin ya da falan partinin adayının seçimi değildir. Mart 2014 tarihinde yapılması beklenilen yerel seçimlerde Türkiye Cumhuriyet Devleti’nin bekası ve bütünlüğü söz konusu olmaktadır.

 İşgalciler, işbirlikçiler, namussuzlar, hırsızlar, yağmacılar, talancılar, vurguncular ve rantiyeciler, diğer yanda ülkenin bütünlüğü, birliği ve dirliği için çalışan çilekeş namuslular vardır. Bu seçimlerde namuslular bir araya gelmek zorundadırlar.” Dedi.

 

“Devr-i sabık yaratmak zorundayız”

 Türkiye cumhuriyetinin bekası için CHP’nin hedefinin mevcut belediyelerin en az yüzde 30’unu almak olduğunu belirten Arif Sezer “ Ülke tamamıyla hırsızlara peşkeş çekilmiştir. CHP her aldığı belediyede devri sabık yaratarak suçluları Türk halkına teşhir etmek ve namussuzluklarının hesabını sormak zorundadır. Türk halkı kendisini sömürenleri bilmeli ve cezalandırmalıdır. Tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını yandaşlarına peşkeş çekenler bunların hesabını mutlaka vereceklerdir” dedi.

 Sezer’den 6 Ok Selamı

 Sezer, aday adaylığının resmi başvurusunda bir kez daha kalıpları kırarak törene katılanları 6 Ok selamı ile karşıladı. CHP’nin 6 ok selamının her iki elin parmakları kapsadığını belirten Arif Sezer, “ 6 Ok selamı her iki eli de kapsamaktadır. Bu ülkenin her iki siyasi kanadı demektir. Sağ ve sol yoktur. Namuslular ve namussuzlar vardır. Bu ülkede sağ ve sol artık kalmamıştır. Bir yanda emperyalist işgalciler ve işbirlikçileri diğer yanda da ülkenin birliği, bütünlüğü ve dirliği için mücadele edenler vardır.

CHP’nin iki elin parmaklarını kapsadığı 6 ok selamı Türkiye Cumhuriyet devletini oluşturan Türk halkının tamamının birlik ve bütünlüğü ile birlikte CHP’nin ana ilkelerinin bütününü kapsamaktadır. Sadece CHP’lileri değil, Türk halkının tamamını Türkiye coğrafyasının bütününü 6 Ok selamı ile selamlıyorum” dedi.




765 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339