Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam465
Toplam Ziyaret1668107

Karaisalı Belediye Başkanı ve Güreş Tertip Komitesi Başkanı Babacan Durak, 31 Ağustos Cumartesi günü Kızıldağ Lahanalık mevkiinde verilecek konserle ilgili hazırlıkların devam ettiğini söyledi.

Karaisalı Belediye Başkanı ve Güreş Tertip Komitesi Başkanı Babacan Durak, Mustafa Yıldızdoğan Konseri iptal edildiğine dair söylentilerin asılsız olduğunu açıkladı.

Durak, 31 Ağustos 2013 Cumartesi günü Kızıldağ Lahanalık mevkiinde, MHP Karaisalı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen konserin iptalinin söz konusu olmadığını, güreşlerin de 1 Eylül 2013 Pazar Günü Su Battığı’nda gerçekleştirileceğini, başta Karaisalılılar olmak üzere tüm Adanalıları Kızıldağ Yaylasına beklediklerini bildirdi.



1154 kez okundu

Yorumlar

Karaisalılar parayla satılmaz     30/08/2013 10:30

Ceyhan Belediye Başkanı diye birisi ağalığı parayla almaya alışmış.Hüso şunu iyi bilsin Karaisalılar parayla satılmaz,Karaisalıda parayla ağalık verilmiz.Karaisalımızı bölmeyede kimsenin gücü yetmez.Mhp'li hemşerilerim yaptığınız milliyetçilik değil.Karaisalıda güreşleri yapacak adammı kalmamıştıda Ceyhan'lı Hüso'nun peşine takıldınız.
Misafir - Durmuş

Tartışmayalım arkadaşlar.     30/08/2013 05:55

Akp güreş düzenlese ne olur vekil hanım ağa olsa ne olur ey halkım biz kendimize yanalım. Bu ülkede benzin 5 lirayı aştı mazot 5 liraya merdiven dayadı biz bunları konuşalım.Çifçinin halini buğdayın, mısırın, ayçiçeğinin, pamuğun, ahırdaki hayvanın para etmemesini dert edip konuşalım. Çözüm süreci çözüm süreci diye diye ülkemizin nasıl çözüldüğünü konuşalım. Zenginin nasıl daha zengin fakirinde daha nasıl fakirleştiğini konuşalım. Kızıldağ güreşlerinde devlet imkanları ile hanım ağa olan Fatoş hanım yada kendi imkanları ile Hüseyin Sözlü ağa olsada olmasada bizleri düşünen yok herkes kendi derdinde. Hepsi sandıktan çıkmanın hesabını yapıyor yani Karaisalıyı düşünen yok. O yüzden birbirimizi tartışarak üzmeyelim arkadaşlar.
Misafir - Mustafa

Vah Karaisalı vah!     29/08/2013 11:19

Alttaki isimler namzetse belediyeye, nerden bulsam hediye? Kakarakikiri... Deli Cumali'yi çağırın buraya!
Misafir - Vote Note

destek     29/08/2013 11:06

hasan köylüye destek sonsuz yürü başkanım arkanda 100 tane oy bizde yeterki sen seçil karaisalı öyle bir genç başkan görsünkü akılları almz olsun senden iyi yönetecek karaisalıda başkan tanımıyorum ....
Misafir - MHP -CHP-GENÇLİK

SEÇİM ÇALIŞMASI      29/08/2013 10:16

EVET ARKADAŞLAR ŞİMDİ KARAİSALIDA AK PARTİ ADAY ADAYLARININ 7 TANESİ BELLİ OLDU KARAİSALIYA HAYIRLI UĞURLU OLSUN 1.YUSUF İYİ -2 .HASAN KÖYLÜ -3-GÜNEY YÜCE -4-ALİ METİN -5-KEMAL IŞIK -6-MESUT YEŞİL -7-İLYAS KARABULUT - AK PARNİN ADAYLARI BUNLARMIŞ HAYIRLI OLSUN SAYGILAR SUNARI ...( karaisalının gözcüsü .)
Misafir - NAPALIM KALAN

Esma'ya kurban olun siz     29/08/2013 08:49

Hadi mısır ve Suriyelileri kardeş görmüyor acıları için konseri iptal etmiyorsanız yazdıkalarında samimiyseniz Doğu Türkistan,Irak Müslümanları için iptal edin ama siz hizmet değil laf çambazlıgı ve cukkacılıktan başka ne bilirsiniz MHP iktidardayken nerdeyse kimse cebinde Türk parası taşımıyordu
Misafir - RABIA

     28/08/2013 22:38

düşülen duruma bak ya mhp konseri iptal olmuş diye dedikodu yaymak bu kadar mı düştünüz bu kadarmı korktunuz paralı diye haber çıkarmak mhpliler paradanmı korkup konsere gitmeyecek bu kadarmı tanımazsınız mhplileri ben kayseriden geleceğim o gün hele yağmur yağsında iptal olsun diyen zavallı biz yağmurun altındada konser yaparız rahat ol
Misafir - kenan

Atatürk düşmanları     28/08/2013 17:46

Bunlar Suriye ve Mısır halkı için gözyaşı döktükten sonra (!) Kızıldağda bir yemek vermişler. Orada dua yapmışlar arap kardeşleri için. Hatta başbakanın ve cumhur beyin gelmişine geçmişine de dua edip amin demişler de Atatürk'ün adını bile ağzını almamışlar. Çok ayıp ve utanç verici.lanet olsun sizlere
Misafir - cafer

onlara da du gerk     28/08/2013 17:12

Doğu Türkistanda yakın zamanda camide namaz kılarken öldürülen 26 uygur Türkünden haberiniz olsaydı dua listenize onlarıda ilave ederdiniz.Akıllılar kendi yapmadıklarını ahmaklara yaptırır.Allah bu millete dirlik birlik versin.Zulum gören insanlara yardım etsin.
Misafir - ögeday

Esma için ağlayanlar Doğu Türkistan ve Irak için gülüyor mu?     28/08/2013 16:45

Esma,Rabia... için ağlayanlar Doğu Türkistan,Irak Müslümanları için neden gözyaşı dökmüyosunuz? Onlar üvey evlat mı? Yoksa A,B ve D abiniz ağla dediğiniz mi ağlıyorsunuz? Sizi gidi kandırıkçılar sizi! Kandırın bakalım saf ve bihaber Müslümanları nereye kadar?!.Bu arada Esad ile yediği içtiği ayrı gitmeyen RTE neden birden bire Suriye düşmanı kesildi,yukardan öyle mi emir geldi yoksa? Siz ne kadar Müslümansanız ben sizden daha çok antiemperyalist Müslümanım!Salya,sümük ağlamakla Yahudilerden alınan üstün cesaret madalyasından kurtulunmuyor! Libya'ya bomba yağdıran uçaklar nerden havalandı bilin bakalım sevimli USA Müslümanları?
Misafir - Hüngür Hüngür

Biz Esma'lar için dua edeceğiz siz konsere gidin     28/08/2013 13:42

Mısır'da şehit düşen Esmanın babasının mektubuna ağlayan Başbakanı eleştirenlerden ne beklenirdi ki. Kusura bakmasın bu konseri iptal etmeyen duygusuz ve yüreksiz insanları kınıyorum.
Misafir - Müslüman bir vatandaş

yağmur duası     28/08/2013 10:34

Yağmur berkettir rahmettir.Yağmur yağması için imam eşliğinde belli kurallar içerisinde topluca dua edilir.Sözüm meclisten dışarı yanlış anlaşılmasın aklıma ataların 'İTİN DUASI KABUL OLSAYDI GÖKTEN KEMİK YAĞARDI' ,OLMAYCAK DUAYA AMİN DEME ''sözleri aklıma geldi.Allah kulunun hangi amaçla dua ettğini çok iyi bilir.
Misafir - Halis mulis

     28/08/2013 09:51

yorumlarımmızı güreş sonuna saklıyoruz.çünkü yorumlarımız ilçede deprem etkisi yaratacak.
Misafir - keştepe-gülüşlü lobisi.

konsey     28/08/2013 08:13

şenlik kesinlikle ücretsiz dir ilçe halkına duyrulur BÖYLE SAFSATALARA İTİBAR ETMEYİNİZ BUNLARA ŞENLİGİ SABOTA ETMEK İÇİN HERYOL MUBAH TAKTİNE GEÇTİLER LÜTFEN İTİBAR ETMEYİNİZ.
Misafir - MHP İLÇE TEŞKİLATI

Bombalar müslümanın tepesindeyken ne konseri bu yahu?     28/08/2013 07:27

İptal edin konseri gitsin, millet konser izleyip daha mı milliyetçi olacak sanki?AKP'lileri sakın sevindirmeyin.Yapın konseri verin coşkuyu.Güreşlerde de merkezden çok otobüs kaldırın ki millet seyirci görsün.Müslümanlar kimin umurunda.AKP gibi olun biraz umursamayın. konseri iptal edip güreşi yaparak milleti kendinize güldürmeyin. Sonradan görme spor özürlüler güreş görsün. Güreşin ağası da Hüseyin Sözlü Bey olsun. Sonra da Adana'ya başkan İnşallah! Belediye çalışanları da arkadan filim çevirmesin galle para dolu bak nasıl yapılıyor güreş? Paranız 15'inde hesabınızda. Laf,söz bilmeyen, ağzı süt kokan çorçocukların yaka cebine para sokup,internette boşuna havalanmasınlar.Adaysanız başkanlığa çıkın meydana,kirazı ve gazozu az mı buldunuz? Güreşleri yeni sene yağlı mı yapsak ne?
Misafir - İşgüzar Guiza

SAÇLAR NASIL TARANMALI ARKADAŞ      27/08/2013 23:45

bu şenlikte allaha dua ediyorum inşallah yağmur yağar cumartersi pazar inşallah allahım ne olur yağmur verde mhp lirler şenlikl yapamasın allahım sana yalvarıyorum .. şenliğe kimse gitmesin çünkü kavga çıkacak söylemedi demeyin .şenlğe giriş üretli 5 tl ....saygılar ...
Misafir - İNSANLAR GİDER AMA SEN ADAM DEĞİLSİN

AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436