Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam810
Toplam Ziyaret1681895

51 köyü ve 9 mahallesi olan Karaisalı'da muhtarlar güreşlere itibar etmiyor. Birinci güreşe 2 köy yörük çadırı açtı



Bu yıl ilk kez bir hafta arayla 2 kez karakucak güreşlerinin ilkinde köy muhtarları itibar etmedi. 51 köyü ve 9 mahallesi olan Karaisalı'da muhtarlar güreşlere itibar etmiyor. Birinci güreşe 2 köy Yörük çadırı açtı. Gökhasanlı ve Gildirli köyü dışında çadır açan olmadığı gibi ilk güreşi izlemeye gelen muhtar sayısı 5'i geçmedi.

Muhtarlar, iki farklı güreş düzenleyenlere ültimatom vermiş, güreşleri yapmaktan vazgeçmelerini istemiş, geri çekilmeleri halinde Karakucak Güreşlerini kendilerinin siyaset bulaştırmadan yapacaklarını açıklamışlardı. Her iki siyasi kesim de geri çekilmeyince Köy Muhtarları güreşleri protesto etti.

1 Eylül 2013 Pazar günü gerçekleştirilecek güreşlere muhtarların katılıp katılmayacağı merak konusu olurken, güreşlere Karaisalı Platformu içinden çıkan "Dost Meclisi" üyelerinin de katılmadıkları görüldü.

AK Parti Karaisalı İlçe Başkanlığına muhalefet eden Ak Partili yöneticiler ve üyelerin de güreşlere gelmedikleri tespit edildi.



1728 kez okundu

Yorumlar

Karaisalı kabugunu kırıyor.     29/08/2013 13:04

Karaisalının Fatoş hanım milletvekili olmadan öncesi de belli olduktan sonrası da belli yapılan hizmetleri görmeyenler unutmasın Karaisalı kabuğunu kırıyor artık birileri küçük olsun bizim olsun diyenler rahatsız olmuş.Karaisalılar hizmet edene hem sahip çıkar hem de dua eder.
Misafir - Galip

fuhuş     28/08/2013 13:28

arkadaşlar ajans adanaya bi baksanız akp ile ilgili bi fuhuş haberi var burda bahsedilen kişi kim acaba çözemedim.
Misafir - gökhasanlı

ALİ ÇAKIR ARKADAŞ     27/08/2013 21:54

DOĞRU SÖYLÜYON FATOŞ ANCA TÜRÜBÜNE OYNAR SENİN GİBİ ŞAKŞAKÇILARDA HEMEN ARKA ÇIKAR O ANCA BAŞKALARININ YAPTIKLARI İCRATLARI KENDİSİNE MAAL EDER BUNU ADANA VE KAREAİSALI ÖĞRENDİ ZAMANLA SENDE ÖGRENİRSİN İNŞALLAH.
Misafir - ilçe halkı

Aha da gafası güzeller burda!     27/08/2013 11:22

AKP'lilerin yaptığı işlerin hangisi düzgün ki, ihaleleri kaliteli olsun!Ustalık Dönemi'nde yapılanlara bakın hele!Rabia işaretiyle Müslümanlık taslayanlar,Doğğu Türkistan,Irak için ne yaptınız? Onlar Rabia değil de Rafael miydi yoksa? Yatacak yeriniz yok!Gazze'ye niye gidemediz daha,abilerinizmi izin vermedi yoksa?MFÖ söylesin şimdi de:Ele güne karşı yapayalnız,böyle de olmaz ki!
Misafir - PAK WİNDOWS

     27/08/2013 11:31

yar yar gardaş çok güzel yazmışsın iyiyi kötuden kötüyü iyi den ayırmışsın benim anladığıma göre bu insanlar partiye karşı değiller partiyı kirletenlere şov yapanlara karşılar yar yar arkadaş ajans adana habere bir bakarsanız katılmayan insanlara hak verirsiniz katılmayan lara birde teşekkür edersiniz bu isalar hakiki ak partililr kötü insanların yaninda olmak istemiyorlar yar yar kakdeş kötüyü görmeyen iyinin kıymetini iyiyi görmeyen kötüyü bilmezmiş bu insanlar ben herzam tanırım kötünün karşında dik duran insanlardır kazanır kay betmezler buradan bu yazmış olduğun isimlere çok teşekku eder bizlerin de bu arkadşları herzaman yanıda olmaya ve bundan sonra da Allahta güçlü ve koffetl olmalarını dilewri bu arkadaşlar hakiki ak partililidir hiç kinsenin ak partiye zarar vermesini istemez birakın parmağini bu yazmış olduğunuz isimler godesini kor
Misafir - ak genclik

Mhp ye oy yok     27/08/2013 10:18

Karaisalıda Mhp^ye oy yok artık.Ahmet Şekerci Babacan Duragı Karaisalıları Kullanarak tarihi güreşlerde ikilik çıkarttı.Yalan iftiralarla bölücülük yaptılar.Karaisalılar adına kimse kendi kendine konuşmasın herşeyi görüyor merak etmeyin.Unutmadan Fatoş Zopcuk hanım bizim öz evladımız bu toprakların çocuğu,Karaisalımıza yaptığı hizmetler ortada.
Misafir - Ali Çakır

AKışkan      27/08/2013 01:07

Kimse vazgeçilmez değil. Sayenizde Ak Partiden de soğuduk. Tiksindirdiniz be. Yandaşlık, tarafgirlik, adam kayırmacılık, yağma, talan... Her şey var. Size yemin ederim Ak Partiden başka partiye oy vermedim. Evet'den başka da refereanduma gitmedim. Sayın Başbakanın gözyaşlarına kurban olun hepiniz. Sizin o büyük mefkurelerden haberiniz yok. Varsa yoksa menfaat. Araştırın hadi . Karaisalı'daki taşeron elemanların kaç tanesi Çukur Çömelek'ten .Kaç tanesi Karakılıç'tan. İhaleler doğuya. Taşeronlar bu iki köye. Millete de İftar yemeği. Yemezler. Hesap vereceksiniz. Gerekirse oy kullanmak yok. Çarşının göbeğinde bekleyeceğim seçim günü.
Misafir - AKışkan Gençlik

bizim partimiz     26/08/2013 22:42

sayın yar yar... güreş sadece saydığın kişiler tarafından değil benim yaşadığım çevre tarafındanda protesto edildi...bnun ak partiyi yıkmakla alakası olduğunu düşünmüyorum aksine büyük ustanın partisine layık olmadığını düşündüğümüz insanlar içindi o protesto. KATILMAYAN isimleri duyduğum iyi oldu hepsine karşı sevgim ve saygım dahada arttı...AK PARTİYİ TEMSİL EDEMEYENLER, ADINI KÖTÜLEYENLERİN BU İLÇEDE İŞİ YOK O YÜZDEN O GÜREŞE GİDİP USTANIN ADINI LEKELEYENELERİ GÖRMEK YERİNE EVDE KALMAYI TERCİH ETTİK..
Misafir - karaisalı

8 köy çadırı vardı     26/08/2013 21:17

Buğüne kadar güreşlerde 8-9 köy çadırı olurdu bütün köyler çadır kurmazdı.ayrıca pazar günü 8 köy çadır kurmuştu.Merkez Boztahta,Çukur,Çevlik,Gildirli,Gökhasanlı, Durak,Beydemir ve Çakallı 8 köy çadırı vardı.Haberi servis yapan çadırları gezmemiş anlaşılan
Misafir - Kazım

gelmesende olur diyenlerdenim     26/08/2013 18:36

KaraisalıDA bu yıl 2 tane güreş düzenlemiş olduğunu gördük ama bir tanesi yapıldı yapılan karaisalı ak parti yaptı ama yapılan güreşte manesef bazı isimler yokTU ve muhtarlaRla protosto eden ak partili arkadaşlar şimdi onların ismini sayıyorum dur dinle AK PARTİ ESKİ BAŞKANI 1.MÜSLÜM ÖVEÇ .2 KARSİAD BAŞKANI İSMAİL DEMİRKESER .3 KARAİSALI AK PARTİ İL GENEL MECLİS ÜYESİ .VEYSEL GÜNGÖR .4 .ÖZDEMİR KIRTASİYENİN SAHİBİ GAFFAR ÖZDEMİR AK PARTİDE GÖREV ALMAKTA . 5 MESUT YEŞİL AK PARTİ İL GENEL MECLİS ÜYESİ .6.MUHTARLAR .BİR KISMI . EVET ARKADAŞLAR NERDEYDİ BU ARKADAŞLAR O GÜN YOKLARDI NEDEN BU GÜREŞE GELMEDİLER ÖĞRENE BİLİRMİYİZ YOKSA BİR KENERA ÇEKİLİP AĞLADILARMI YOKSA KAYMAKAM GİTTİ DİYE YASMI TUTULAR GÜREŞ YASSIMI TUTTULAR OLMAZ BÖYLE YOKSA AK PARTİ YİMİ YIKMAYA ÇALIŞTILAR AMA NE YAPARLARSA YAPSINLAR BU İKTİDARA GELEN PARTİ YIKILMAZ BUNU BİLİN ARKADAŞLAR .
Misafir - yar yar

gelmesende olur diyenlerdenim      26/08/2013 18:05

onun için kimse kimseye darılmasın arkadaşlar bu hayatta bu gün varsın yarın yoksun her şey gelir gecer ama anılar gelip geçmez işte her şey bura belli oldu müslüm öveç aday olamaz kalan çünkü partisinin düzenlemiş oloduğu güreşe karşı protosto yaparsa her şey olur bunun için ilçeye soruyorum müslüm öveç bu karaisalıda bitmiştir ve o gün yaylaya gelseydi bir umut aday olurdu ama şu an dasy olmaz bütün pimleri çekilidi . evet vay vay vay vay çok ağlamayın arkadaşlar bir gün olur sizde gülersiniz hele Ak parti ilçe başkanı ünal ışık bir kamyon peçete siparişi verdim diyordu adanada toplantıda demekki bu arkadaşlara plaket yerine peçete hediye etmiş oda güzel eğer böyle yaptıysa teşekür ederim sayın IŞIK ….saygılar sunarım darılmak yok arkadaşlar ….HAYAT HER ZAMAN DEVAM EDİYOR …NOT: VAHİT ŞAHİN BU PAYLAŞIMI HABER EDERSENİZ SEVİNİRİM SAYGILARIMI SUNARIM
Misafir - yar yar

     26/08/2013 17:34

Eğer bir yalanı yeterince uzun, yeterince gürültülü ve yeterince sık söylerseniz, insanlar inanır. İnsanları, bir yalana inandırmanın sırrı, yalanı süreki tekrar etmektir. Sadece tekrar, tekrar ve tekrar söyleyin. – Adolf Hitler
Misafir - Mustafa Sürmeli

Bu güreşte rekor kırıldı     26/08/2013 16:03

Karaisalı bölündü diyenler bölücülük yapıyor sanmayın millet bunu görmüyor.25 Eylül tarihli afişleri yırtanlar,şehitlerimiz için mevlüt okutulduğu zaman elektirik kesintisine neden olanlar,kahvelerde bu güreş iptal oldu yalan ve palavralarını sıkanlar sizlerden bir fayda olmadığını herkes biliyor artık.
Misafir - Hamit

     26/08/2013 16:03

yorumlara ara verilmiştir.herkesin bilgisine.
Misafir - sögütlü kahve lobisi

     26/08/2013 16:23

bizden de yorum yok.
Misafir - Keşkepe-Gülüşlü lobisi

önce su     26/08/2013 16:20

Gidirli köyü katılır tabbiii güreşe ne olsa beleş..Kulandıkları su da Karaisalı Belediyesinin yılarca İller bankasına Kredi borcunu ödediği Karaisalı Merkez için Kızıldağdan gelen su hattındandır..Akıl hocalarına gelince o da herkesin malumudur.Aynı hizmeti diğer köylerde götürürsen onlada katılr tabii.
Misafir - Kurdak

Gelmezsen Gelme     26/08/2013 15:21

Muhtarlık KALKIYOR,Ak Parti döneminde en ücraya inip hizmet edilip ilgileniliyor,muhtarlara çok iş kalmıyor.
Misafir - Osman Mithat

İSABET OLMUŞ     26/08/2013 15:20

60 muhtar gelse ne olur gelmese ne olur.Onlarsızda güreşler pekala yapılıyor.Gelmemeleri isabet olmuş.Çokda önemli değil hani.onlar artık kendileri düşünsün
Misafir - hüseyin

yorum yok.     26/08/2013 15:18

bu konular hakkında yorum yapmamaya şimdilik güreş sonuna kadar sadık kalacağız.Ama güreş sonunda yapacağımız yorumlarla ilçede deprem etkisi yaratacağız.
Misafir - ilçe lobileri konfederesyonu.

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398