Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam297
Toplam Ziyaret1685052

“Kızıldağ’da bizim Gabar Dağı da..”

  

 Arif Sezer, Karaisalı ve Kızıldağ ziyaretlerinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Orman eski bakanı CHP Adana Büyükşehir Belediye başkanlığı aday adayı Arif Sezer Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünü kimsenin bozamayacağını söyledi.

   Özellikle Kızıldağ Yaylası’nda Karaisalı CHP İlçe Başkanı Sabahattin Karabudak ve CHP Karaisalı Belediye Başkanlığı aday adaylarından İlhan Şahin ile birlikte halkın nabzını ölçerek beklentilerini dinleyen Sezer, “ Türkiye’nin her bölgesinin ve her karış toprağının önemli olduğunu” vurgulayarak; “Türkiye bölünmez bir bütündür. Emperyalist Batı’nın dayatmalarıyla çıkartılan Bütünşehir Yasası ülkeyi bölerek parçalamak amacına yönelik bir yasadır. Bizler CHP olarak bu yasaya karşı durduk. Ancak TBMM aritmetiği yasanın geçerek yürürlüğe girmesini sağladı.

  Şimdi bize düşen şey bu yasaya rağmen vatanın her dağına, her tepesine, her taşına sahip çıkmaktır. Cumhuriyeti kuran CHP’liler olarak önümüzdeki yerel seçimlerde tercihlerimizi çok iyi kullanmalı ölçü olarak ülkenin bütünlüğünü ele almalıyız.

  Bizim için Kızıldağ ile Gabar Dağı’nın hiçbir farkı yoktur. Kızıldağ’da bizimdir Gabar Dağı da. Kimseye bahşedecek dağımız da yok, toprağımız da. Hatta verilecek bir çakıl taşımız bile yok.” Dedi.

“BİZE BİZDEN BİRİ GEREK”

CHP Karaisalı İlçe Başkanı Sabahattin Karabudak ise “Türkiye’de nüfus kaydırmaları, ayak oyunları ve seçim hileleri ile iktidarın gücünü korumak ve kollamak istediğini belirterek “ Türkiye bu günlere AKePe eliyle getirilmiştir. Bizler CHP’liler olarak bu tezgâhların farkındayız. Bize, bizden biri, içimizden biri gerek. Bütün CHP’lilerin ve vatanseverlerin gerek aday adayı ve gerekse aday tercihlerini bu yönde kullanacaklarını ve önümüzdeki yerel seçimlerde ülkenin bütünlüğünün esas alınacağını umut ettiklerini “söyledi.

 

 



872 kez okundu

Yorumlar

CHP'yle bu iş olmaz.Sonra mlletin başörtüsüyle,yalığıyla uğraşırlar...     15/08/2013 17:55

CHP'liler kusura bakmasın lakin onlara Karaisalı'da ekmek yok.Koalisyon iktidarı oldukları zamanı da gördük.Milletin başörtüsüyle,yalığıyla,eteğiyle uğraşmaktan başka ne iş yaptınız? Vahit Bey bu CHP'lileri fazla şişirme lütfen, oyları da %25'ten fazla etmez zaten taş çatlasa.Millettin kahir ekseriyetinin aksine çalışan CHP, nabız yoklayıp, Sorosçulardan uzak durarak, geçmişiyle barışarak ancak değer bulabilir. Kızıldağ'ın havası kasmasın sizi. Bu arada AKP'li ve MHP'li de değilim.
Misafir - Ceh APE

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351