Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam301
Toplam Ziyaret1667943

Kırıklı Köyünde ikamet eden Ayşe Düşmez’e Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı aracılığı ile Yedipınar Engelliler Rehabilitasyon Merkezi tarafından akülü tekerlekli sandalye verildi.

 Dezavantajlı vatandaşların her zaman yanında olan Sosyal Yardımlaşma Vakfı bir ailenin daha yüzünü güldürdü. Arefe günü Adana Turgut Özal’daki Yedipınar Engelliler Rehabilitasyon Merkezinden vakfın aracı ile teslim alınan akülü tekerlekli sandalye Ayşe Düşmez’in evine kadar bırakıldı. Akülü Tekerlekli Sandalye ihtiyaç sahibi aileye Vakıf Başkanı Hidayet Sarı ve İl Genel Meclis üyesi Mesut Yeşil tarafından teslim edildi.

  Kaymakam Hidayet Sarı yaptığı konuşmada ”Sosyal Devlet ilkesini gereğinin yerine getiriyoruz. Bundan da mutluluk duyuyoruz. Sizlerin yüzündeki tebessüm bizi daha fazla hizmet etmeye itiyor. Ayrıca Köylerimizin parke ile döşenmesi engelli vatandaşlarımıza da yönelik bir yatırımdır. Köyümüzdeki vatandaşlarımız rahatça akülü tekerlekli sandalyelerini kullanabilecek olması bunun kanıtıdır. Akülü tekerlekli sandalyeyi almada emeği geçen Mesut Yeşil’e teşekkür ediyorum. Allah tüm emeği geçenlerden razı olsun” dedi.

  Ayrıca  raporunda akülü sandalye kullanabilir yazan tüm muhtaç vatandaşlarımıza kapıların sonuna kadar açık olduğunu ekledi.

 



762 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339