Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam840
Toplam Ziyaret1669226

MHP'lilerden sonra AK Partililer de güreş afişlerini çıkardılar



953 kez okundu

Yorumlar

Keştepe Lobiciler Derneği      12/08/2013 03:44

Orhan Hakalmaz 100 bin, Gülşen Kutlu 50 bin, Mustafa Yıldızdoğan bilmem ne kadar... Hani belediyenin kasasında 5 kuruş yoktu. Belediye kimin parasıyla kimi oynatıyor. Bu ne kepazelik. Adana belediyesine de ( bence büyükşehir değil artık) ne Karaisalı Belediyesine ( Mhp'lidir) Ne de Akp'lilere bir zerre hakkım varsa . Kaldırımsız, çökmüş, yollardan arabamla gitmeme sebeplerse , sadece Karaisalı'ya belediye otobüsü verip Adana'da imarı rant haline getirenlere, Karaisalı'nın 3 farlkı noktasında Taş ocaklarını kapattırmayı bırak, kamyonlarını çalıştıran Akp^li iş adamları ve Mhp'li belediye başkanına( burdan plaka da verebilirim) YAZIKLAR OLSUN. TİKSİNİYORUM , İĞRENİYORUM. HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. BEN VERGİLERİMİ TIKIR TIKIR VERİRKEN ONU HAKKIYLA KULLANMAYANLARLA AHİRETTE GÖRÜŞECEĞİZ.
Misafir - mtn

FİTNE     11/08/2013 13:51

Fitne çıktığı zaman at binen insin, koşan yürüsün, yürüyen dursun, duran otursun.Hz.muhammed (s.a.v)
Misafir - BBP

not düşüyorum      10/08/2013 21:27

akp nin şenliğine protokol gidecek mhp nin şenliğine halk gidecek
Misafir - kenan

     10/08/2013 21:46

fatoş gürkanı güreş ağası yapmak için koca ilçeyi bölmeyin
Misafir - kenan

kazanmak varken kaybetttinz.     10/08/2013 17:13

Sayın başkanım Babacan DURAK:Neden ilçede 2 tane güreş var diye sormayacağım.Sebebi nedir onu da sormayacağım.Belki kendnizce de haklı sebepleriniz olabiir.Hepsini kabul ediyorum.Lakin siyaset öyle kıvrak bir manevra gerektirir ki karşınızdakine el ense çekmeden bile nakavut edebilirsiniz.Sizinde ayağınıza öyle bir fırsat geldi ama göremediniz.Çünkü AYfer Bebek ile ALi Yağcının ara taksimi ile bu işler yürümüyor başkanım.AK PARTİ güreş mi yapmak istiyor bırakacaktınız yapacalardı.Sİz ise tüm belediye personelinizi,muhtararı ve ilçedeki tüm lobileri peşinize takıp hasan dağına sembolikte olsa fidan dikmeye gidecektiniz.Ama ne yazıkki gene ve gene sınıfta kaldınız.AK PARTİ nin kışkırtmasına gelmeyecektiniz.Kazanmak varken gene kaybeden siz oldnuz.Bana kızmayın gerçek bu.
Misafir - sögütlü kahve lobisi

Bedeva     10/08/2013 12:00

KARAİSALI DIŞINDA TAKTİR ALINTERİ İLE OLUYORLEN Syn ŞEKERCİ iftarlarda cebinden 1 tl vermeden boy gösterdi ,Syn GÜRKAN da güreşlerde cebinden 1tl vermeden boy gösterecekmiş bunları HALK TEPKİ GÖSTERİYOR bizden söylemesi.
Misafir - Huysuz

     10/08/2013 11:31

Kızıldağ güreşlerine katılmayarak protesto eden sayın muhtarlarımız sizlere açık açık sesleniyorum.Evet ağaç dikme mevsimi değil. biliyoruz ama sembolkte olsa güreş günü elinize 20-30 fidan alıp ekiplerinizle birlikte hasan dağına fidan dikiniz.Yemin ediyorum ilçe halkının böyle davranışa ihtiyacı var.İlçedeki AHmet Şkerici,ALi Metin Rifat köroğlu gibi sınıfta kalmayınız sayın muhtarlarım.Şimdden hazırlıklarınızı yapın.kazmayı ve küreklerinizi fidanlarınızı hazırlayınız.Bundan daha büyük bir protesto olamaz.Haydi değerli muhtarlarımız.Tüm murcistan halkı sizden bir çağrı bekliyor.Lütfen bu çağrımı yabana atmaynız.Sizler dik durunuz.
Misafir - Genç Güvençliler lobisi

Hayde bre panelvan!     10/08/2013 10:36

Maksat güreş değil,gözdağı vermek,gasalmak.Kızıldağ'daki bu adı güreş kendisi meydanı okuma olan bu etkinliği protesto edip katılmayın.Gücünüz varsa,can çekişen Karaisalıspor'a destek olun.
Misafir - Güleşirken Gülüşenler

namerdim.     10/08/2013 10:29

Yıllardır hep aynı şeyi söyledik.Bu ilçede ilçeye sahip çıkacak kelli felli bir adam yok.Hep Ali METİN çık yumruğu masaya vur dedik.Babacan DURAK'ın kuklası olma dedik.Aynı şeyleri AHmet ŞEKERCİ için söyledik.Ağır abi Rifat KÖROĞLU için söyledik.Hiçbirisi de rüştünü ispatlayamadı.Hepsi de sınıfta kaldılar.Şİmdi aynı şans birkez daha kapıyı çaldı.Bu ilçede kahraman ve kurtarıcı olmak hem çok zor hem çok basit.Kurtarıcı olmak için bir fırsat gene ayaklar altına geldi.Güreş günü hasan dağına fidan dikmeye halkı davet eden ve en önde olan kişi bu ilçede öyle bir pirim yaparki anlatamam.O kişinin namerdim ki heykeli dahi dikilir.
Misafir - Genç Güvençliler lobisi

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339