Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam778
Toplam Ziyaret1686211

MHP’li Belediye ile AK Partili bir grubun bire hafta ara ile yapacakları duyurulan şenliklere ve güreşlere tepkiler sürüyor. Muhtarlardan sonra Sitemize yorumda bulunan vatandaşlar her iki etkinliği boykot ettiklerini açıkladılar

İşte yorumlardan bir bölümü:

“Bu ilçe halkı bu bayram milletin yarısı AK PARTİ diğer yarısı da birilerinin egosu tatmin olacak diye bölünmek parçalanmak istemiyor ve Kızıldağ’daki her 2 güreşi de protesto ediyor ve gitmeme kararı almış bulunmaktadır. Biz daha önce ekip halinde katılacağımızı ilan etmiştik. Ama kimse kusura bakmasın kimsenin hiçbir partinin figüranı olmamak adına Kızıldağ güreşlerini toptan protesto ediyor ve katılmayacağız.

GÜLÜŞLÜ KEŞTEPE LOBİSİ

“Kızıldağ’da yapılan ve katılacağımızı ilan ettiğimiz güreşlerden desteğimizi çekiyoruz ve katılmama kararımızı ilan ediyoruz.”

SÖGÜTLÜ KAHVE LOBİSİ

 



863 kez okundu

Yorumlar

     11/08/2013 15:07

sevgili ahmet abi sorulan sorulara cevap vermenizi alkışlıyoruz.tebrik ediyruz.çok nazik ve incesiniz.öyle veya kendinizi savunmanızı ve cevap vermenizi inann ki alkışlıyoruz.çünkü yanlış yazılan şeyleri açıklamanızla düzeltebilirsiniz.kızmazsanız size bir soru sormak istiyorum.çünkü ben gerçeğini biliyorum.ama sizin agzınızdan duymak istiyorum.temmuz ayında memurlar maaşlarını çok geç almışlardı çünkü hasan hüseyin kuşçu ve günay yüce arkalarında 3 tirilyon borç bırakmışlardı.Peki siz memurlar maaşlarını almadığı halde temmuzda vekillik maaşını onlardan önce alıp cebe indirdiniz mi?söylenenler doğrumu?lütfe cevap veriniz abi.
Misafir - o.sapmaz

habere kızma kendnize kızın     11/08/2013 15:18

ahmet şekerci abi aktaş lobisi ne dedi hemen kzıyorsunz ve savunmaya geçiyorsunuz.2010 yılında kızldağ güreşleri için yardım istemeye gelen tertip komitesini kovmaktan beter ettiiği haberleri gene bu haber sitesinde çıkmıştı.şidi neden aktaş lobisi dile getirince kızdn anlamayadk.İstersen gazetenin tarihini ve hangi gün yayınlandıgını arşivlerden çıkartıp verebilirim.ama zaten siz haberin gerçek oldugunu biliyorsunuz.
Misafir - hasan kuşdemir

cevap     11/08/2013 14:19

Sayın Vekilim Ahmet Şekerci evet ben o yangında vardım.Yukarda itfaiyelerin oldugu bölgede ve yangınlar evlere sıçramasın diye elim yüzüm is oldu.Bir ara yangından fenalık bile geçirdim.Sen ise Kzıldağda Hüseyin SÖZLÜ abinzin peşine takılmış yemek servisi yapıyordun.Ben seviyemİ çk iyi blirim.Çünkü insanları sevmesem de makamlarına saygım sonsuzdur.Peki başkan neden yayladan inme ve çay bahçesinde halkı rahatlatıcı birkaç kelime söylemedi.Üzülmeyin bir ağaç yanar bin ağaç dikeriz demedi.BUnu sizden de duymadık hala.Hasan dağını sahi ne yapmayı hangi desteği vermeyi düşünüyorsunz?.
Misafir - a.şahin

a sahin     11/08/2013 02:21

sayın a sahin sen o yangında varmıydın bilemem ama ben sayın kaymakamımız orman bölge müdürümüz le beraber yangın tamamen söndürülünceye kadar ordaydım bayramda bari seviyenizi koruyun aktas rumuzlu bey sen bu islerin nasıl yürüdüğünü bilirmisin bu isler gönül isi kimi yardım yapar kimi seyreder bunca sene nasıl yapıldını sanıyorsun seviyeni koru hattini asma bide insansan isminle yaz
Misafir - ahmet mahmut sekerci

     09/08/2013 11:05

sayın bbacan durak ve ahmet şekerci hasan dağı yandı bir tek kelime etmediniz.başkanım siz ise yayladan inme ve hasan dağına ne olmuş deme zahmetnde bile bulunmadınız..Peki sizce bu halk bu kadar aptal mı?APtal olmadığını ve bazı şeyleri hafızasına not ettiğini güreş günü o su battıgı mimar zihni aldırmaz stadında göreceksiniz.
Misafir - a.şahin

     09/08/2013 11:21

güreşlere katılmayı düşünmüyruz.herkesten özür dileriz.
Misafir - ilçe sevdalıları

     09/08/2013 11:27

bizim siyasetle ve seçimle hiç işimiz yok.ama gene de bu gürelere katılmama kararı almış bulunuyoruz.
Misafir - Keşkepe-Gülüşlü lobisi

Boykot çağrısının etkilerini güreşte görürüz.     09/08/2013 01:48

Kızıldağ Yaylası'nda yapılacak çifte güreşleri boykot ettim diyen lobileri güreş günü görürüz.Karaisalı Belediye Başkanlığı seçimlerine benzemesin bu iş.Akşam MHP'liyken sandık oy kabininde AKP'li olup %50'ye katılmakta var işin içinde. Doğrusu zemin kimseye güvenilemeyecek kadar buzlu ve sabun dolu. Kızıldağ' da boykot olursa Karaisalı yerel seçimleri her şeye gebe olabilir. İş spor ve güreş olmaktan çıkmış durumda. Karaisalı'yı bu duruma düşürenleri tükenmez kalemle yazın bir köşeye.7 ay sonra yeniden bakıp reyini verirken hesaba katın bunları da...
Misafir - Sabotaj Hattı

     09/08/2013 00:23

İLçe halkını bölenleri bu halk asla ve asla affetmez.BU temiz kalpli halk öyle bir yumruk atar ki sesi taa GALADAN ve MAŞATTAN duyulur.
Misafir - GALALI seçmen

     09/08/2013 00:58

Sayın Başkanım Babacan DURAK 2 yıl önce BU KIZILDAĞ GÜREŞLERİNİ ASLA YAPTIRMAM BİR KURŞ DA VERMEM BİRTANE DE İŞÇİM MEMURUM GÖREV ALMAYACAK demiştiniz.Bu sözü untmadık asla.Seçim yaklaşınca ve bu güreş aşkı derden doğdu kalbinize.AYrıca Hüseyin SÖZLÜ kim Kızılda güreşleri kim?Bu halktan ne yaparsa yapsın Hüseyin SÖZLÜ ye brtek oy çıkmaz.
Misafir - Aktaş lobisi

     09/08/2013 00:30

Bizi hiç bir güç bu saatten sonra KIzıldağ Güreşlerine asla ve asla götüremez.
Misafir - M.KUŞDEMİR

     09/08/2013 00:25

az önce aldıgımız kararı bildiriyoruz.Bayraklarımızı çıkarmıştık ütülemiştik.hepsini geri sandıklarımıza geri koyduk güreşlerde kimse bvizi aramasın yokuz.
Misafir - Genç Güvençliler lobisi

     08/08/2013 19:34

1 nisanda fatoş gürkanın şovlarına akp ilçe teşkilatının sahiplenmesine ses çıkaran varmı karşı bir kutlama yapan varmı tahammül edeceksin akp
Misafir - pusat yılam

     08/08/2013 19:24

yıllarca belediye organize etmedimi şenlikleri yılarca mhp güreşten bir gün önce şenlikler yapmadımı akp deki bu kompleks niye yaptıkları karaisalının birliğine dinamit koymak değil de ne
Misafir - pusat yılam

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231