Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam155
Toplam Ziyaret1680362

"SEYHAN’IN ŞIMARIK ÇOCUKLARI"

CHP Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş, Türkiye’de ‘vefadan’ bahsedecek yapının, AKP’nin olduğunu dile getirdi. Karakuş, “Ramazan’da iftar sofralarında insanlarla resim çektirerek vefalı olunsaydı iftar sofraları her vatandaşın evinde olur, siz vefalı AKP iftarcıları da davet alırdınız” diye konuştu.

CHP’yi kendi içinde kavgalı, kavgalı bir aileye ise kız verilmediği gibi vefasız olmakla suçlayan AKP Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk’a, CHP Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş, sert bir yanıt verdi. Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Başkan Karakuş, “Sokaklara masa sandalye atıp insanları sıcak yuvası yerine sokaklara ya da evlerinden uzaklara iftarda bir sıcak yemek yemek için yollara düşürmezdiniz. Bu mu  Müslümanlık, bu mu devlet yönetiminiz.. Değil tabiî ki!..” dedi.

SEYHAN’IN ŞIMARIK ÇOCUKLARI

CHP Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş, daha sonra şöyle devam etti: “Seyhan’ın şımarık çocukları, Seyhan’ın onurlu insanlarına sokakta yemek lütfetmişler, kendilerini de şımarık ve aciz olmaktan kurtarmışlar. Kimin parasıyla nasıl diye sorsanız yine Adana’nın onurlu iş adamları ve hayır sahiplerinin cebinden.

Suriye’den sıcak yuvalarından sizlerin tozpembe hayallarinizin peşine düşüp gelen Suriyeli kardeşlerimiz dahi Suriye’deki savaşı arar durama gelmiştir. Seyhan’da mahalle mahalle gezmeden, geziyormuş gibi yapıp siyaset yapmanın hesabını halkımız sizden soracak facebook ve twitterden o günde mesaj atmayı unutmayın lütfen.

Bizim gezdiğimiz demiyorum, yaşadığımız mahallelerimizde durum hiç de siz AKP hayalperestlerinin anlattığı gibi değil. 4.5 yıldır Seyhan’nın en lüks semtinden varoşlarına kadar dünyanın en iğrenç sokaklarında bizi yürümek, araç kullanmak ve yaşamak zorunda bıraktınız. Yapmış olduğunuz tüm yollar ya çöktü, ya da yağmurla çukur cennetine dönüştü.

Yine mahallerimiz sayenizde bütçesi olmasına rağmen kamulaştırma yapmadığınız için çıkmaz sokak cenneti olmaya devam etti.

PASTA ŞÖVALYELİĞİ YAPIYORLAR

Her sokağımız dilenmeye ve dilimin varmadığı işleri yapmaya mahkûm ettiğiniz Suriyeli kardeşlerimizle doldu. Suriyeli kardeşlerimiz yapmak zorunda kaldığı işlerden dolayı vatandaşlarımız tarafından nerdeyse düşman olarak algılanır bir hale geldi. Hangi vefalı AKP’den bahsediyorsunuz, sayın iktidarın Seyhan temsilcisi.

Biz demokrasiye inanmış bir partiyiz, biat kültürümüz yoktur, her konuda kendi içimizde fikirlerimizi beyan eder, en doğru olanı hayata geçirmeye çalışırız. Pastadan pay almak için, pasta şövalyeliği yapan, her fikri emir telaki eden siz AKP’li yöneticilerden farkımız budur...

Gün birlik ve beraberlik günüdür, gün yaşadığımız sokağa, mahalleye, şehre ve ülkeye sahip çıkma günüdür, Seyhan’da birlikte yöneteceğimiz belediyemizde CHP şemsiyesi altında verdiğiniz oylarla mutlu ve umutlu olma günüdür. Tüm vatandaşlarımızı AKP’den hesap sormaya CHP’ye oy vermeye davet ediyoruz.



1282 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704