Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam1030
Toplam Ziyaret1687539

"Seyhan’da da çözüm sürecinin olumlu yansımalarını bizzat müşahede ediyoruz. Allah huzur ve barış ortamımızı bozmak isteyenlere fırsat vermesin."

 AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk Gülpınar Mahallesi iftar programında yaptığı konuşmada: “Türkiye’de ilk defa annelerin ağlamadığı, silahsız ve ölümsüz bir Ramazan geçirdik. Seyhan’da da çözüm sürecinin olumlu yansımalarını bizzat müşahede ediyoruz. Allah huzur ve barış ortamımızı bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Ancak, dünyanın bir çok yerinde mübarek Ramazan ayı milyonlarca müslümana zehir edilmiştir. Zalimler, milyonlarca masuma zulüm etmeye, binlerce masumu katletmeye devam etmektedirler. Bu nedenle bir yanımız sevinçli ve umutlu iken, diğer yanımız buruk ve acıyla doludur.” dedi.

 Bugün dünyada zulme rıza göstermeyen tek ülkenin Türkiye olduğunu söyleyen Pamuk: “ Mazlum halkların tek dayanağı Türkiye’dir. Sayın Başbakanımızın dirayetli duruşu tüm mazlum milletlere umut olmuştur. Bu yüzden Türkiye’nin daha çok güçlenmesi ve 76 milyonun bu hedefe kenetlenmesi gerekir. Ramazan-ı Şerif’in bereketinden istifade ederek halkımızın tüm kesimlerini iftar sofralarında bir araya getirdik. Gönül sofralarımızda halkımıza birlik ve beraberliğin kıymetini anlatmaya çalıştık. Bunda bir nebze olsun başarılı olduysak ne mutlu bize.” dedi.

 

Adana Huzur Evi’ndeki iftar programında AK Parti’nin yaşlılara ve engellilere verdiği öneme değinen Pamuk: “ AK Parti’nin yaşlı ve engellilerle ilgili politikası şefkat ve merhamet temellidir. Şefkat ve merhamet bizim medeniyetimizin esas dayanağıdır. Yaşlılara ve engellilere şefkat ve merhamet göstermeyen milletler medeniyetten ve insanlıktan nasiplerini almamışlardır. AK Parti hükümetleri ile birlikte yaşlılar ve özürlüler bugüne kadar gaspedilen en doğal haklarına kavuştular. Ülkemizin imkanları ölçüsünde her geçen gün şartları daha da iyileştirilmektedir. Sayın Başbakanımız bu konuda ihmalkarlığı asla kabul etmemektedir.” dedi.

 

 

 



691 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406