Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam633
Toplam Ziyaret1681718

Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı ‘dan, İl Genel Meclis Üyesi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümeni olarak görev yapan Veysel Güngör’e teşekkür etti



Kaymakam  Sarı , birlikte çalıştıkları süre içerisinde gerek Karaisalı Platformu ve Köylere Hizmet Götürme Birliğinde göstermiş olduğu özverili ve uyumlu çalışmaları, gerekse ilçede düzenlenen sosyal ve kültürel aktivitelerde göstermiş olduğu değerli katkılarından dolayı Veysel Güngör’e teşekkür ederek, Varda Köprüsü’nün tablosunu hediye etti.

VEYSEL GÜNGÖR'DEN HASAN DAĞI YAZISI:

HASANDAĞ

DÜN(29.07.2013) YENİDEN HASANDAĞ YANGIN MAHALİNE GİTTİM YANMIŞ AĞAÇLARI, BAHÇELERİ, BOSTANLARI GÖRDÜM. BELKİ BAHÇELER SULANIR, ÜZERİNDEN BİR KIŞ GEÇİNCE DOĞA KENDİ KENDİNE AYAKLANIR. ORMAN İŞLETMEMİZİN, BELEDİYELERİMİZİN ÇEVRE DOSTLARININ KATKILARIYLA YENİDEN SÜSLENİR HASANDAĞ. AMA ALEVLERİN İÇİNDE KALAN YAVRULARINI, YUVALARINI, YUMURTALARINI, CANLARINI KAYBEDEN VE BİR DAHA GERİ DÖNMESİ MÜMKÜN OLMAYAN BİRÇOK CANLININDA YANDIĞINI GÖRDÜM.

GEÇMİŞ OLSUN KARAİSALI, GEÇMİŞ OLSUN BAHÇESİ BOSTANI YANAN HEMŞERİM, CENABI HAK SİZLERİDE ŞAAD ETSİN EY CANLILAR, GEÇMİŞ OLSUN HASANDAĞ, BİZ SENİ KOLYE GİBİ KANYONLA, MADALYON GİBİ YER KÖPRÜYLE, GERDANLIK GİBİ VARDAHAYLA SÜSLEMEYE ÇALIŞIRKEN KARAİSALI VE BÖLGE TURİZMİNE KATKI KOYAR DİYİP BAŞIMIZA TAC EDERKEN KARAİSALININ KARASINA MI İMRENDİN YOKSA SAYIN KAYMAKAMIN TAYİNİNE Mİ VEYA YENİ KARARNAMEDE KARAİSALI'YA KAYMAKAM ATANMAMASINA MI?

ACABA ASLI YOK YAYLASINDA YÜZ BİN KOYUNUM VAR DİYEN VE İLÇESİNE SAHİP ÇIKAMAYAN SİYASETÇİYE Mİ KIZDIN?

YA DA SÜREKLİ SENİ SEVİP OKŞAYAN SÜSLEMEYE ÇALIŞAN ORMAN İŞLETME MÜDÜRÜ MUSTAFA TURPÇU BEYİN DÖNMEMEK ÜZERE GİDİŞİNE Mİ ÜZÜLDÜN? BİLEMEM. ’’ BİRDEN KARARIVERDİN HASANDAĞ’’, DİYEREK SİZLERİN DE DUYGULARINA TERCÜMAN OLACAĞINA İNANDIĞIM DUYGULARIMI BİRKAÇ SATIRLIK ŞİİRLE ARZ EDİYORUM.

HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN ALLAH MEMLEKETİMİZİ MİLLETİMİZİ DOĞAL AFETLERDEN YANGINLARDAN VE SAPKIN KULLARIN ŞERRİNDEN KORUSUN. SAYGILARIMLA

30.07.2013
VEYSEL GÜNGÖR 
ADANA İL GENEL MECLİS ÜYESİ
KARAİSALI PLATFORMU ÜYESİ

 



1046 kez okundu

Yorumlar

     05/08/2013 12:03

Adamin kıymetini adam bilir kaymakam bey karaisalıda adam gibi adamdı Veysel bey adam gibi adam olduğu için pilaket ve ödül veriyor hem kaymakam beye hem Veysel beye çalışmasindan dolayı teşekkür eder herşeyin hayırlara vesile olmasın Allah dilerim
Misafir - vatandaş

Helal      05/08/2013 11:13

Veysel GÜNGÖR'den başka bir başka ALLAHIN kulu SİYASET çi çıkıpta KARAİSALI ORMAN yangını için bir Kelam etmedi.Etmeyin agalar beyler siyaset zamanı gelince olgunlaşan meyveleri toplamak için KARAİSALI'da boy göstermek değildir.Veysel bey ELÇİ BEĞ gibi sanatçı kimliği öne çıkan ve VEYSEL GARANİ gibi İNSANI ve HAKKI bilen bir sizilere bakınca adam gibi bir adam.
Misafir - ÖZ İŞ

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704