Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam810
Toplam Ziyaret1681895

Başkan Çırak; “Siyasetin limanı ahlaktır”

 Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çukurova ilçe Başkanı Av. Ramazan Çırak,  kimseleri karalamadan, iftira atmadan yollarına devam edeceklerini  belirterek, ''Siyasetin tek limanı ahlaktır. Yalan, iftira ve hakaret  siyasetin bir unsuru olamaz'' dedi.

Başkan Çırak, yönetim kurulu üyeleri Yusuf Cenk Dağsuyu, Çetin Batu ve Onur Şanıvar’ın Edis Premier Hotel de  teşkilat mensuplarına verdikleri iftar yemeğinde konuştu

Çırak, AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, ''Siyasetin tek limanı ahlaktır. Yalan, iftira ve hakaret  siyasetin bir unsuru olamaz'' sözünü hatırlattı ve kimseleri karalamadan, iftira atmadan yollarına devam edeceklerini vurguladı.

Çırak,yerel seçimlere az kaldığını bu seçimlerde belediyeyi kazanmak ve hizmet etmek için de çok çalışmaları gerektiğini ifade etti.

Ramazan Çırak, AK Parti iktidarının son 10 yılda inanılmaz işler başardığını belirtirken, konuşmasını şöyle sürdürdü:

 

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

 “Biz büyük bir aileyiz. Artık Dünya, Türkiyeyi konuşuyor. Buda bize gurur veriyor. Vatandaşlarımızı sık ziyaret ederek yaptığımız icraatları anlatmalıyız onların sorunlarını sabırla dinlemeliyiz. Vatandaşımıza seçimden seçime değil her zaman yanlarında olduğumuzu göstermeliyiz. Bizler AK kadrolar hizmet anlayışıyla yola çıktık. 80 milyonun huzurunu, mutluluğunu, kardeşliğini rotamız olarak belirledik. Milletimizle kader birliği yaptık, devletle milletin kaynaşmasını, beraber olmasını sağlamak için varız. Var olmaya da devam edeceğiz."  

İftar sonrası topluca dua edildi, yemekte emeği geçenlere teşekkür edildi. Sıcak sohbetlerin yaşandığı programa, AK Parti İl Seçim Kurulu Başkanı Av. Murat Benlice, Çukurova ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve Gençlik kolları Başkanlığı yöneticileri ile mahalle başkanları iştirak etti.



1102 kez okundu

Yorumlar

     01/08/2013 16:46

avukat ramazan çırak beyin bittiğinin tescil edilmesidir bu resim.bunlarmı belediye başkanlığını kazanacak.farzedin ki kazandı.kimlerle nerelerde yemek yiyecek görüyorsunuz dimi?halkat uzakta olanlar başaramazlar.başaramazlar.sayın başbakanım derhal görevden almalısınız.
Misafir - ak_delege

Otelde iftar açmak     01/08/2013 11:04

Sayın başkan bir hemşeri olarak eleştirmek istemezdim ama oteldede iftar yemeğimi olur bence yanlış yapmışsın. Bir hemşerin olarak kaç Karaisalılıya iş sağladın kaç Karaisalılıyı devlet kurumlarında bir yerlere getirdin benim için bunlar önemli. Otelde verdiğiniz yemeğe zaten garibanlar gelememiştir.Çukurovanın ve Adananın godamanları gelmiştir, onlarında derdi iftar açmak değil sizin partililerinizin gözüne girmektir.Gel memleketine çıraklıda ver iftar yemeğinide garibanların karnı doysun, sevaba girersin. Hemde hemşerilerinin sorunlarını dinlemiş olursun belki birkaç garibana iş bulursun
Misafir - Mustafa

     31/07/2013 15:08

sayın başkan birgünde gelseniz o iftarı keştepe yada gülüşlüde o garibanların evinde açsanız.o garibanlarla yemek yeseniz.yapamazsınız dimi.masa olmazsa çatal kaşık olmazsa soğuk su ve kola olmazsa yapamazsınız dimi.işte o zaman size alkış tutarız size destek verriz.otel lobilerinde masalarında yemek yiyenlere bu ilçeden oy çıkmaz.alkış hele hç çıkmaz.
Misafir - keşttepe-gülüşlü lobisi

     31/07/2013 14:28

SİYASETİN LİMANI AHLAKTIR DİYORSUNUZ ÇOK HAKLISINIZ.PEKİ MİLLETİN GÖZÜ,NE BATIRA BATIRA OTELLERDE YEMEK YEMEK NE DEMEK OLUYOR.BU HANGİ AHLAKA SIĞAR SÖYLE DE BİLELİM AŞKANIM.
Misafir - ÇAY BAHÇESİ LOBİSİ

     31/07/2013 13:20

SAYIN AVUKAT BAŞKAN BU MU SİZİN SOSYAL HALK ANLAYIŞINZ.?BU HAREKETİNİZLE % 20 PUAN KAYBETTTİNİZ SEMTİNİZDE.
Misafir - GERÇEKCİ

toplum ve siyaset     31/07/2013 12:03

sayın avukat başkan R.çırak bey hukuk fakultesinde okumuşsunuzdurr,Sosyal devleti,marksı,engelsi,Mustafa Kemali Derslerde hocalar arasıra kitap önerirler onlaradan feyz almışsınızdır..Hiç bir akademisyen çıkpta otel odalarında ramazan yemeği düzenleme tavsiyesinde bulunmamıştır.Sayın başkan siz Karaisalılısınız siz bari Orman yangını için bir açıklama yapsaydınız.Vaz geçtik TAŞ OCAĞInı gündeme getirmenizden.Alıştılk Belediye hoperloründen DİKKAT DİKKAR FİLANCA MEVKİİDE TAŞ OCAĞI ;HES ÇALIŞMASI İÇİN PATLATMA YAPILACATIR İLANEN DUYURULUR.Bu ilanlar artık sizlerin bizlerin dertlerine otel odalarında ne kadar duyarlı olduğunuzun işaretidir.UMUDUMUZU KAYBETMEDİK:
Misafir - yankı

SINFTA KALDINIZ.     31/07/2013 11:51

Edis Premier Hotel de NERDE Bİ.LEN VARMI?SAYIN BAŞKAN MİLLET VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYOR.BAŞBAKAMZ DAHİ OTELLERDE İFTAR VERMEYİNZ DİYOR.SİZLER GİDİYORSUUZ MİLLETİN GÖZÜNÜN İÇİNE BATIRA BATIRA OTELLERDE YEMEK ZİYAFETİ VERİYORSUNUZ.ORDAKİ YEMEK PARASI EN AZ 20 MİLYARDIR.O PARA İLE KAÇ ÇOCUK SEVİNDİRİRDİNİZ.KA GARİBAN AÇ SUSUZ İNSANLARIN KARNI DOYARDI BİLİYORMUSUNUZ?GENE SINIFTA KALDINIZ.
Misafir - İLÇE SİYASET ANALİZCİSİ

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398