Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam605
Toplam Ziyaret1668247

“İKİBİN EVLER MAHALLESİ’NDE YAPACAĞIMIZ 7 BİN 500 KİŞİ KAPASİTELİ SALON YÜKÜMÜZÜ HAFİFLETECEK”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 1959 yılında hizmete giren ve okul ile kulüplerin yılda bin 500 karşılaşma yaptıkları Menderes Spor Salonu’nu müze gibi koruduklarını söyledi.

Hadi, her yıl olduğu gibi, ölü sezonda  Menderes Spor Salonu’nun zeminin zımpara yapıldığını, deforme olan çizgilerinin yeniden çizileceğini, boya ve cila yapılacağını, yıpranan koltukların değiştirileceğini veya onarılacağını kaydetti.

Salonun bir ay sonra tamamen eksiklerinin giderilerek yeniden hizmete açılacağına dikkati çeken Hadi, şöyle devam etti:

“Her yıl okul ve kulüp bin 500 karşılaşmanın yapıldığı 54 yaşındaki Menderes Spor Salonu’nu müze gibi koruyoruz. 7 yıldır Adana’da görevdeyim.  Kendi dönemine göre en iyisi olan Menderes Spor Salonu’na merkezi sistemli klima takılmasını, daha önceleri yağışlı havalarda su sızdıran tavanını tamamen onardık. Çağdaş koltuklar takılmasını sağladık.  Her yıl yaptığımız gibi, ölü sezonda zemin parkelerin zımparalanması, boya, cila ve çizgilerin yeniden çizilmesini yapıyoruz. Salonda, başta okul sporları olmak üzere, kulüp sporları, deplasmanlı hentbol, basketbol, voleybol maçları olmak kaydıyla yılda bin 500 müsabaka  yapılmaktadır. Sporun yanı sıra, resmi bayramlarda, valilik, Büyükşehir Belediyesi, sivil toplum kuruluşlarının konser, konferans, genel kurul gibi taleplerini de karşılıyoruz.”

Salon Amiri Nihat Peksoy’un gözetiminde 8 personelin Menderes Spor Salonu’nu sezona hazırladığını ifade eden Hadi, İkibin Evler Mahallesi’nde 7 bin 500 kişi kapasiteli salonun yakın gelecekte hizmete gireceğini, olimpik ölçülerdeki Yüreğir Serinevler Spor Salonu ile birlikte salon sorunun tamamen biteceğini ve yüklerini hafifleteceklerini de sözlerine ekledi.



739 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339