Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam11
Toplam Ziyaret1685444

‘Onurlu yolda zafere emin adımlarla ilerliyoruz’

Yerel seçime zaman giderek daralırken belediye Başkan aday adaylığını düşünen partililer de hazırladıkları aday dosyalarını bağlı oldukları partilerin il ve ilçe örgütlerine teslim ediyorlar.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Av. Soner Çetin, dün partisinin il binasına gelerek aday adaylığı dosyasını İl Başkanı Orhan Sümer’e teslim etti.

MUHTARLAR VE STK BAŞKANLARI

DESTEK VERDİ

İl binasında dosya teslimine birçok mahalle muhtarı ve STK başkanları katılarak çetin’e destek verirken İl Başkanı Orhan Sümer, yaptığı konuşmada Soner Çetin’e çalışmalarında başarılar dileyerek aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Sümer, “Partimizin her kademesinde görev alan değerli arkadaşımız Soner Çetin’in aday adaylığının hayırlı olmasını diliyorum. İnanıyorum ki CHP olarak bu seçimden zaferle çıkacağız” diye konuştu.

‘ONURLU YOLDA EMİN

ADIMLARLA ZAFERE YÜRÜYORUZ’

CHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Av. Soner Çetin ise, onurlu yolda zafere emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Çetin, “Bugün itibariyle seçim çalışmalarımızda bir yılı doldurmuş olacağız. Bulunduğum her ortamda, katıldığım her mahalle toplantılarında halkımızın partimize olan teveccühünün arttığını görmek bizleri son derece mutlu ediyor. CHP olarak seçim kaybına tahammülümüz yok. Partililerimizle, örgütümüzün tüm birimleri ile el ele vererek büyükşehir’in burçlarına CHP bayrağını dikeceğiz ve beraberinde ilçe belediyelerini alarak CHP’nin yerelde iktidarını kazandıracağız. CHP’nin önce yerelde sonra genelde iktidarına olan hasretini bitirmek için yola çıktık. Bu güne kadar bana destek olan tüm partililerimize, gönüllü yoldaşlarıma ve örgütümüzün tüm birimlerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından CHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Av. Soner Çetin, alkışlar ve sloganlar arasında adaylık dosyasını İl Başkanı Orhan Sümer’e teslim etti.



862 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382