Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam625
Toplam Ziyaret1682612

Fatoş Gürkan kadın seçmenlerin arasında bağdaş kurdu

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, kadın seçmenlerinin arasına girmeyi ve onlarla sohbet etmeyi çok seviyor.
  Gürkan, "Ramazan ayı içerisinde programlarımız sahur vakitlerine kadar yoğun bir şekilde 
sürüyor. Seyhan, Yüreğir, Çukurova, Sarıçam, Karaisalı, Aladağ ve Pozantı ilçemizde hemşerilerimizle birlikte olduk. Gidebildiğimiz her ilçeye, köye, yaylalara gideceğiz ve ulaşabildiğimiz tüm vatandaşlarımızın elini sıkıp kucaklaşacağız. Milletimizden aldığımız güçle milletimize hizmet ediyoruz. Allah bizleri sizlere karşı mahcup etmesin,Allah hepimizin yar ve yardımcıları olsun" dedi.

1200 kez okundu

Yorumlar

Sorsalardı.     01/08/2013 00:56

O köylü kadınlar acaba biçilen buğdayım, arpam, pamuğum, mısırım, ayçiçeğim, topladığım biberim, ahırdaki ineğim, tosunum, inekten sağdığım süt, traktörün mazotu, gübre, ilaç, tohum kaç para. Elin arabına 1.40 TL verdiğiniz benzini neden bizlere 5 TL veriyorsunuz diye sorsa idi sayın vekil ne cevap verirdi.O köylü kadınlar arasında ne kadar kalırdı ve bir daha oraya uğrarmıydı sizce.
Misafir - Mustafa

yiğit bulutu geçtin     31/07/2013 19:30

ademciğim yağcılıkta yiğit bulutu geçmeye yemin ettnse bu yorumunla geçmek üzeresin seni tebrik ediyrum.
Misafir - ülkücü genç

     31/07/2013 16:46

Meydan yaylasının su sorunu varmış ne sorunu yahu bunu kim iddia ediyorsa isbatı da ona ait 7/24 suyumuz akıyor.Ne susuzluğu sevgili dostlar sizler rüyadasınız bu kimin iktidarı.. bu iktidar böyle basit şeylerle uğraşmazzzzzzzzz....
Misafir - Adem

Kutlama     31/07/2013 16:12

Fatoş hanımı kutluyorum yaptığı hizmetlerden dolayı.Mesala Bizim ilçede herşey var.Sağolsun hepsini Fatoş hanım yaptırdı.Asla bie eksiğimiz kalmadı.Aladağa da çok hizmetleri dokundu susuz köy bırakmadı.İnşaallah İktidarları sona ermeden Birde Bakanımız olur işte o zaman deme keyfine.Zaten iktidarları döneminde memlekette fakir bırakmadılar.Herkes zengin oldu.böyle iktidar başımızdan eksik olmasın.
Misafir - Adem

UYUR GEZER     31/07/2013 13:53

Bağrı yanık kara yağız gülüşlüler ve keştepeliler lafınızı çekmeden karşısındakinin yüzüne söyleyen gardaşlarım. Her varlığın erkeği sevilir ama lafın kancığı makbul ..Kimse uykudan uyanmak istemiyor.Hasan Dağı yanmış,Sen aç kalmışın susuz kalmışın kimin umurunda.Şefiye nenenn kızı hayriye kimsesizler yurdunda kimin nesine gerek.Köydeki su kurumuş kimi ırgalar. Davarı güdeceğin alan mı kaldı?Eski keştepe domatiasi mi kaldı?HES yapıldı iklim değişti.bunları yaşayan bilir.AGALARIN BEYLERİN GARNI DOYUNCA BİZLERE BİR KURU SOMUN YETER.TOK NE BİLİR AÇIN HALİNİ.Yamalak soyupta kendisi yemeden misafine ikram eden gülüşlü köyü muhtarı.Köylü milletin efendisi diyen Ulu önderM.Kemal Atatürk Kalk ne olur bak gör ne hale geldik.
Misafir - GAYMAK ÇAVUŞ

Ormancı Muğla'da tavla atıyor     31/07/2013 12:36

Renkli savana bağdaş kurup sohbet eden vekil hanım, Karaisalı'da her gün deprem etkisi taratan sarsıntıların farkında mı acaba? Orman yangını ve taş ocağı ile ilgili demeci ve girişimini duymadığımız Adana milletvekillerin çoğu Kızıldağ'daki futbol turnuvasına ve iftarlara katılmasını biliyor. Bazı seçmenler evlerini zor bela önlem alarak Aski'nin çeşmesinden akan saf suyla kurtarıyor. Karaisalı halkı bilinçlenmeli ve çalışan mebusa rey vermeli. Mesaj alınmıştır.
Misafir - Keştepe Gülüşlü

zamanı gelince.......     31/07/2013 11:38

Anahtar nasılsa bizde zamanı geldiğinde de vekillere aslına neden sadık kalmadın deriz .Aslın halını hatırını seçimden seçime soranlara arkasına işine gelince bakanlara vekalet verilir mi.?Nedense ANKARA ya gidenlere bir hal oluyor.GDO lu ürünleri fazla mı yiyorlar yok sa ne dersiniz.
Misafir - dost

TŞK.ORMAN TEŞKİLATI     31/07/2013 11:07

BU İLÇE HALKI BAŞKAN VEKİLİ OLARAK YANGINLARDA EN EN SIRALARDA AHMET ŞEKERCİ BEYİ ARADI.MALESEF YAYLADAN HÜSEYİN SÖZLÜNÜN YEMEK SERVİSNİ YAPIYORDU.HADİ YOKTU DİYELİM.GÖZLER GENE BAŞKANIMIZ BABACAN DURAK BEYİ ARADI YANGINA GELİR BİLGİ ALIR DEDİK.ÇAY BAHÇESİNE YADA SÖGÜTLÜ KAHVEYE GELİR MERAK ETMEYİN GEÇMİŞ OLSUN DAHA FAZLA FİDAN DİKERİZ EN KISA ZAMANDA AĞAÇLANDIRRIZ DEMESİNİ BEKLEDİ.ORTALARDA GÖRÜNMEDİ.TENEZZZÜL EDİP YAYLADAN İNMEDİ.GÖZLER ADANA MİLLETVEKİLLERİNM ARADI GELİRLER BU İLÇE HALLKINA GEÇMİŞ OLDUN DERLER DEDİK.HİÇBİRİSİ GELMEDİ.İLÇE BAŞKANLARNI ARADIK BULAMADIK KAYBOLMUŞLARDI ÇÜNKÜ.İLÇE HALKI OLARAK ORMAN TEŞKİLATINA VE KAYMAKAMIMIZ HİDAYET BEYE SONUZ TŞK.EDERİZ.BU İLÇEYE SAHİP ÇKTIKLARI İÇİN.ALLAH RAZI OLSUN.
Misafir - İLÇE LOBİLERİ ADINA

     31/07/2013 11:01

bu ilçe ehalkı artık bu ayaklardan paça olmadığının farkında.
Misafir - sami

Yakında Şalvarda giyer     31/07/2013 10:20

Biraz daha geç kalınsaydı Karaisalı Merkezindeki evler de yanacaktı. Siyaset şeçimden seçime hakltan görünüp işi bittikten sonra arakasına bakmadan gitmek demek değildir.Bir siyasetci çıkıpta basın açıklaması yapıp' EY KARAİSALILAR ASIL SİZSİNİZ BEN VEKİLİM YANGIN İÇİN BİZLER ORMAN TEŞKİLATINI BİLEN KİŞİLERİZ.ŞUNLARI ŞUNLARıYAPACAĞIZ. YENİ TAŞ OCAKLARI AÇTIRMAYACAĞIZ VE AÇILANLARIDA KAPATTIRACAĞIZ' DEME cesaretinde bulunmadılar.Açıklama yapsalardı orman ve Karaisalı aşığı VAHİT ŞAHİN kesinlikle bu sitede uzun süre yayımlardı
Misafir - erenler

     31/07/2013 09:55

YILLARDIR YAZLARI MEYDAN YAYLASINA ÇIKARIM.SU SORUNU HİÇ BİTMEMİŞTİR.SON 4 SENEDİR DE İŞTE GELDİ ,GELECEK,BORULAR DÖŞENDİ,HA ŞİMDİ AKACAK,YOK BORULAR YANLIŞ DÖŞENDİ,İŞTE DEPO YENİLENECEK DENDİ DURDU.NE VALİLİK ,NE DE ÖZEL İDARENİN BİR TÜRLÜ ÇÖZEMEDİĞİ BU SORUN YÜZÜNDEN MİLLETVEKİLLERİDE VATANDAŞIN SERZENİŞİNDEN GELEMEDİKLERİ YAYLAMIZIN SORUNLARINI ANLATMAYA TÜM VATANDAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUM.SAYIN VAHİT ŞAHİN BEY'İNDE BU DURUMU KÖŞESİNE TAŞIYARAK GÜNDEM OLUŞMASINI RİCA EDER HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM.
Misafir - MEYDAN YAYLASI

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398