Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam678
Toplam Ziyaret1669064

Öveç, Kızıldağ’daki iftar yemeğine yaptığı davetlere çok olumsuz yorum yazanlar için “sağolun” dedi

AK Parti Karaisalı eski İlçe Başkanı ve Karaisalı Belediye Başkan Aday Adayı Müslüm Öveç, kendisini eleştirenleri olgunlukla karşıladı. Öveç, Kızıldağ’daki iftar yemeğine yaptığı davetlere çok olumsuz yorum yazanlar için “sağolun” dedi

Öveç, Sitemizde kendisini en sert eleştiri getirenlere karşı yaptığı yorumda şunları söyledi:

“Değerli kardeşlerim, bu yorumların sahiplerine teşekkür ederim. Herkes fıtratını ortaya koyar. Bu daveti ben Facebook sayfamda paylaştım. Sevgili dostum burada yayınlamış, nezaketen teşekkür ederim. Söz vardır odam oldurur, söz vardır adam öldürür. Söz sahibini bağlar. İnsanlar demokratik haklarını sandıkta konuşturur. Yorumlar için sağolun.”

Öveç’in bu tavrı Sitemiz tarafından demokratik olgunluk ve hoşgörülü olmanın en güzel örneği olarak nitelendirildi.



963 kez okundu

Yorumlar

gene gülünç duruma düştün be gülüm     30/07/2013 10:10

Sedatcıgım gene sapla samanı karışltırdın offfffffff offffff.babacan Durak eleştirilere cevap vermedi diyorsun.Ya kardeşim ne cevap verecek elinden gelse eleştiri yapanları bir kaşık suda boğar ama bakıyor ki yapılan eleştirilerin hepsi haklı Bişe diyemiyor.Lütfen kendinle çelişme.Bilmedğin konulara da bence hiç girme.SOnra koca bir ilçeyi arkandan güldürüyorsn ve gülünç duruma düşüyorsun beyim.
Misafir - çay bahçesi lobisi

     30/07/2013 09:39

sedat senin için çok güzel bir söz buldum.tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.hayırlı olsun.hayal aleminde gezmeye devam ediniz sizler.
Misafir - ilçe seçmeni kemal

sen doğru ol da eğri belasını bulur...     29/07/2013 23:50

Sayın Başkan..Başkan diyorum, çünkü Ak Parti İlçe Başkanlığı sana çok yakışıyordu Sayın Öveç. Bakma sen isimlerin değiştiğine, tüzük olmasaydı Ak Parti hayatta olduğu sürece İlçe Başkanı sen olurdun. Diğer Ak Partilileri bir kenara koyarsak, senin adamlığın, duruşun tartışma konusu bile olmaz, olamaz. Sen, dorğu olduğun işi yap, gerisine karışma. Bak Babacan Durak'a daha bir gün burada aleyhte yorum yazanlara cevap bile vermedi, sen de verme, takılma ıvır zıvır adamlara. Sen doğru ol, eğri elbet belasını bulur... Karaisalıda Müslüm Öveç gerçeği var, bunu hem kendi partin olan Ak Parti teşkilatı kabullenemiyor hem de diğer şahıslar. Ama, benim de bir huyum var, bu ilçeye faydası dokunacağını düşündüğüm kim varsa arkasındayım. Yolun açık olsun.
Misafir - sedat

sınır     29/07/2013 10:07

Sizler istediğinizi yapma kişisel hak ve özgürlüne sahipsiniz.Amma bir başkasının hak ve hukuknun başladığı yerde durmanızı yasa emrediyor.Vereceksiniz birine havai fişekleri göçgöçten atacak ve Dedepınarı ve ciger kalesinde oturanların evlerinin üzerinde patlatacak.Havai fişek artıklarıda çinkolara düşecek .Ya siz olsaydınız çinkolu evin içinde oturan eminim bayramlık ağzınızı açardınız.Yapmagın agalara beyler insanımız sizleri çok yakınen izliyor.Değirmenin suyu bir gün kurur.Ak dağın karı güneşe dayanamadı.
Misafir - öziş

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339