Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam583
Toplam Ziyaret1684680

Yemekçilik Şirketinin arabasının lastiği patlayınca, yemek dağıtımında sıkıntı yaşandı, uzun kuyruklar oluştu

 Kızıldağ iftar programında yemek dağıtımında bazı aksaklıklar yaşandı.

Karaisalı Platformundan alınan bilgiye göre, yemek şirketinin minibüsü, yolda lastiği patladığından, iftar yerine geç geldi ve yemek dağıtımına geç başlandı. Yine bu gecikmenin bir sonucu olarak 4 noktadan yapması gereken yemek dağıtımını, 2 noktadan yapılması nedeniyle uzun kuyruklar oluştu ve bazı vatandaşlar yemeklerini ezandan 20-25 dakikaya kadar geç aldı. Yeterli miktarda yemek getirtilmesine rağmen, yemek şirketinden kaynaklı, elde olmayan sebeplerden dolayı oluşan kuyruklardan dolayı sıkıntı yaşayan vatandaşlardan Karaisalı Platformu özür diledi.
VATANDAŞLAR HOŞGÖRÜLÜ
  Konuyla ilgili olarak vatandaşlar da, "Böyle sıkıntı bazen nüksedebiliyor.Yinede gecikmeden dolayı özür dilenip erdemlik yapılmış, kutlıyoruz" dediler.
BRAVO SEYFETTİN YILMAZ'A
  Öte  yandan MHP Milletvekili Seyfettin Yılmaz, iftar  yemeğini bir yaşlı kadına vermesi ise takdir edildi. Vatandaşlar, "Bu konuda Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz beyi kutlamak istiyorum. Ezan okunduktan sonra yemek bekleyen yaşlı teyzelerin yemegini gelmedigini görünce kendi yemegi teyzelere verdi. Helal olsun sayın Vekilimize" dediler. 
 Yemeğe Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı, AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, MHP Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sıtkı Polat, çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve Kızıldağ Yaylası sakinleri katıldı.


979 kez okundu

Yorumlar

     27/07/2013 21:57

iyiki müslüm b eyin davetine uyup gitmemişiz.
Misafir - şakir aga

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351