Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam222
Toplam Ziyaret1681307

Sarı, Diyarbakır'ın Hani ilçesine atandı

  • Üç yıl önce ilçemize atanan Kaymakam hidayet Sarı'nın tayini Diyarbakır'ın Hani İlçesine çıktı. Sarı, tayinini facebook sayfasından duyurunca Karaisalıları üzen yorumlar gelmeye başladı. İşte bu yorumlardan bazıları:

    Yunus Sakarya
     hayırlı olsun allahım utandırmasın sayın kaymakamım
  • Hasan Hakveren abooooooon yapamayın sayın kaymakamı ilkez bir adam gibi adam gelmişti karaisalımızaa
  • Hasan Hakveren çok üzgünüz sayın kaymakımaımm allah yolunu açık etsinn saglıklı git saglıklı gelmek nasip etsinn rabbim senii korusunn
  • Kerem Aydın Hayırlı olsun kaymakamım

  • Yener Oba Allah yar ve yardimciniz olsun Kaymakamım. Emeklerinizden dolayi teşekkür ederiz.

  • Abdurrahman Acer Hayırlı olsun.

  • Mehmet Değirmen Başarılar
  • Ramazan Yüksel Allah hayırlı uğurlu etsin, yolunuz da bahtınız da açık olsun. Ellerinize sağlık güzel işler yaptınız.
  • TC Saime Atıcı Sizin gibi calışan kaymakam ender geliyor Karaisalıya üzüldük gittinize Allah yolunuzu açık rızkınızı bol huzurlu aile nasip etsin İinşallah yeni yerinizde tatsız olaylarla karşılaşmaz huzur dolu görev gecirirsiniz saygılarla.
    • Mesut Yeşil Hayırlara vesile olur inşallah.
    • Abdurrahman Köse Hayırlı olsun:)
    • ALi Emec yolunuz bahtınız açık olsun yüreği özü Güzel insan
    • Osman Yılmaz hayırlı uğurlu olsun efendim
    • Abdurrahman Sezgin Hayirli olsun. Rabbim yolunuzu açık etsin
    • Serhat Doğan Allah cc hayırlara vesile kılsin, yolunuz açık olsun.
    • Uğur Kiyak Allah muaffak eylesin abi..
    • Mehmet Sezer Hayırlı olsun.Hani İlçemizde de güzel çalışmalar yapacağınıza inanıyorum.Başarılar dilerim.Allah yolunuzu açık eylesin.
    • Mahmut Berat Tosun AIIah hayırlı eylesin, benim eşimin memleketi Hani, güzel insanlar, memnun kalacağınıza inanıyorum.

      Mustafa ünaldı YENİ GÖREV YERİNİZ NERESİ OLRSA OLSUN MURTÇULAR'IN GÖNLÜ SİZİNLE BERABERDİR SAYIN KAYMAKAMIM.RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH....


2380 kez okundu

Yorumlar

Projeler     22/07/2013 16:35

Projeler başsız kalacak. Sayın Kaymakamımıza minnet duygularımı sunuyor, soluğu bol olsun diyorum.
Misafir - Sait KANDIRMAZ

     22/07/2013 14:23

İlçemize yeni bir kaymakam atanıncaya kadar o görevi en iyi şekilde yapacak Belediye İnsan Kaynakları Müdürü Günay YÜCE abmiz vekaleten bakarsa şayet Hidayet SARI bey gibi 24 saat uyumadan arı gibi çalışır.
Misafir - İLçe Gençliği adına

hani haber gazetesi     22/07/2013 11:44

HANİ KAYMAKAMLIĞINA HİDAYET SARI ATANDI Hani ilçesinde 2 yıldır kaymakamlık görevini sürdüren Hani İlçe Kaymakamı İsmail Şanlı’nın Diyarbakır Çınar ilçesine atanırken, Hani İlçe Kaymakamlığına da Karaisalı İlçe Kaymakamı Hidayet Sarı atandı. İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan kaymakamlar kararnamesi,Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylandı. Söz konusu müşterek kararname ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ya da hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 568 mülki idare amirinin görev yerleri, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değişirken, 65 kaymakam adayı eğitimlerini tamamlayarak kaymakamlık görevine atandı. Yeni kararname ile Hani ilçesinde 2 yıldır kaymakamlık görevini sürdüren Kaymakam İsmail Şanlı Çınar ilçesine Atanırken, Hani İlçe Kaymakamlığına da Karaisalı İlçe kaymakamı Hidayet Sarı atandı.
Misafir - her şeyin hayırlısı bee

İHİYAT VE TEDBİR.     22/07/2013 10:11

GÜLE GÜLE TAŞ OCAKLARINI KAPATTIRAMADAN GİDİYORSUNUZ..EMEĞİN İÇİN SAĞOLASIN UMARIM ORALARDADA KARAİSALI GİBİ ÖZÜ SÖZÜ DOĞRU İNSANLARI BULURSUNUZ.ORALARDA ÇOK ÇARIK EKSİTTİM.KARAİSALIYI EMİNİM MUMLA ARAYCAKSINIZ.SU İÇERKEN SERÇELRİN İKİDE BİR KAFASINI SUYA BATIRIP ÇIKARDIĞI GİBİ HEP TETİKTE OLCAKSINIZ.ORAYA GİTMEDEN ŞAFİ MEZHEBİNİ İLÇE MÜFTÜSÜN DEN ÖĞRENMENİZDE FAYDA VAR.DAHA ÇOK SEVENİN OLSUN İSTİYORSANIZ SİYASEETEN UZAK DURMALISINIZ.ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.
Misafir - ÖZİŞ

YOLUN AÇIK İŞLERİN SU GİBİ YÜTÜSÜN      21/07/2013 15:03

Gitti ölümlü yalan. Geldi ölümsüz gerçek. Ey! Hayat süren leşler sizi kim diriltecek.
Misafir - KAHRAMAN

HAYIRLI OLSUN     21/07/2013 13:05

Sayın Kaymakamımızı dört gözle bekliyoruz. .Hani'nin sizin gibi değerli bir kaymakama ihtiyacı var...
Misafir - mehmet

     21/07/2013 13:36

bu ilçe bitti bitti diye yeri gögü inletiyorduk.Malesefki artık bu ilçe gerçekten de BİTTİ.İlçedeki diğer kurumlar hala yaz uykusunda yatsınlar.Çünkü onlar hiçbir zaman uyanmamışlardı ki.UYanan da yaylaya kaçıp uyuyordu.Artık yayladan hiç uykudan uyanmazlar.
Misafir - ilçe sevdalıları ve gençlik

7 DÜVELE NAM GİDEN ADAM     20/07/2013 20:23

Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak Kutupların soğuğu gibi sesim Yüreğimizi yakacak Ruhumuzu kavuracak Yıllardır sahnelenen oyunun Son rötuşları yapılırken Sahte gülücük ve sözlere Bir daha kanmayacak Bir zaman aralığından geçtik Kibrit çöpünün alazlanması kadar Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak Ey yüreğimin kuşu gir kafesine Kavuşmak yakındır sevgiliye
Misafir - YETİM ALİ

     20/07/2013 15:48

sayın kaymakamımız karaisalı ya çok değerli katkılarda bulundu.yeni görevinde başarılar dileriz.
Misafir - ömer ışık

     20/07/2013 14:18

sayın kaymakamım allah hayırlı eylesin gerçekten sizin gibi değerli bir dost değerli bir kardeş değerli bir arkadaş değerli birhizmet eri ilçemize birdaha gelmez üzgünüz biz yine öksüz ve yetimiz .allah sizden razı olsun sizin hizmetleriniz gerçekten takdire şayan. yiğit ölür kalır eseri eşek ölür kalır semeri biz çok semer gördük ama ilk defa hükümetimiz döneminde sizin gibi değerli kişiler sayesinde eserler görmüştük sizi bırakmak istemezdik ama kendini ilçenin sahibi zannedenler keyfe höşe
Misafir - ilçe esnafı

     20/07/2013 14:26

üzgünüz çünkü ilçemiz gerçekten bir hizmet adamını hemde büyük bir hizmet adamını kaybetti ilçemizin uykuya dalmış donmuş zihinlerini harekete geçirmiş olan değerli kaymakamım bu ilçe senin gibi bir hizmet erini birdaha zor görür allah sizden razı olsun allah her şeyi gönlünüze göre versin
Misafir - furkan

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398