Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam350
Toplam Ziyaret1682337

BU AKŞAM Kİ İFTARDAN SONRA HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ VE KONSER DÜZENLENECEK

İFTARA DAVET
Büyük Karaisalı iftarımız bu akşam ilçe meydanında düzenlenecektir. Konserlerin ve havai fişek gösterilerinin de olacağı Ramazan Şenliklerimize tüm halkımız davetlidir
KARAİSALI PLATFORMU


906 kez okundu

Yorumlar

Yiyenler hep aynı kişiler...     17/07/2013 14:15

İftar sofralarında hep aynı kişiler boy gösteriyor ve oburlukları dillere destan.Bi de gidin evinizde verin bakalım şu iftar sofrasından.İnsan her iftar sofrasına gitmeye utanır.Zekatınızı fitrenizi veriyor musunuz bari?Zihniyet sorunu asıl bu işte?Yoksa kimsenin kimseyle sorunu yok.Karaisalı'da kibarlık ve nezaket adı altında hep aynı mideler doluyor.Ayrıca yapılacaksa bu etkinlik tüm köylerde yapılsın.Neden seçmece karpuz gibi belli köylerde ısrar ediliyor?Kutsal konularda bile iltimasın böylesi!Diğer köylerin de gönlünü alın.Olmaz böyle adalet!Cuma namazlarına makam arabasıyla gitmeye benziyor bu iş!
Misafir - Nümayiş Demokrat

DEĞİRMEN DÖNÜYOR.     17/07/2013 13:21

DEĞİRMENİN SUYU NERDEN GELİYOR.? MALİYETİ KAÇA.ÖDEME KİM / KİMLER TARAFINDAN NASIL YAPILIYOR.BUNLARI HALKIN BİLMESİ KADAR DOĞAL OLAN NE VAR.?
Misafir - ÖZİŞ

     17/07/2013 13:35

Toplu iftar programları, konserler vs ile Ramazanı şenlik havasında kutlama bu memlekette onlarca yıldır yapılan hoş bir gelenek. Bu geleneğin ilçemizde de yaşatılmasından kim niye rahatsızlık duyar anlaşılır şey değil. İftar programları insanların aç karınları doyurmaları için değil, zengin fakir tüm insanları aynı sofrada buluşturmak içindir. Toplu iftar programı adı üstünde topludur, nasıl gizli yapılabilir ki? Bu bir fakir fukaraya yardım organizasyonu değil, her kesimden tüm insanlara hitap eden bir organizasyondur. Yoksul insanlarımız içinse ayrıca çeşitli kurum ve kuruluşlar yardımlarını bir gizlilik ve nezaket dahilinde yapmaktalar zaten.
Misafir - Zihniyet sorunu

HELAL MI ?     17/07/2013 09:28

SAYENİZDE ;SAĞ ELİN VERDİĞİNİ SOL GÖRMESİN DÜTURUNU AŞTIK, İFTAR YEMEĞİNİN ORTALAMA GÜNLÜK MALİYETİ KİŞİ BAŞINA KAÇ LİRA? HAVAİ FİŞEĞİN MALİYETİNİN NE KADAR? HARCAMALAR HANGİ KAYNAKTAN KARŞILANIYOR.? YOKSA YÖRÜK ÜSTÜNDEN KURBAN MI KESİLİYOR?.GÜNLÜK MALİYETLERİ VE ÖDEMENİN NASIL OLDUĞUNU AÇIKLARMISINIZ.?
Misafir - ÖZİŞ

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398