Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam623
Toplam Ziyaret1685378

Adana İl Özel İdaresi – Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı’nca geçen yıl 500 bin TL. bütçe ile başlanan içme suyu çalışmalarında sona doğru geliniyor

Karaisalı’nın en büyük köylerinden biri olan Etekli’nin, yıllardır çektiği susuzluk sorununa son veriliyor. Adana İl Özel İdaresi – Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı’nca geçen yıl 500 bin TL. bütçe ile başlanan içme suyu çalışmalarında sona doğru geliniyor

Adana İl Özel İdaresi – Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı’nca 2012 yılında 500 bin lira bütçe ile programa alınan çalışmalar hakkında, ilgili dairenin stratejik plan ile ilgili şöyle denildi:

“Hizmet alanımızda bulunan yerleşim yerlerinin sağlıklı içme suyuna kavuşmalarının sağlanması ve yerleşim yerlerinin atıklarının çevreye zarar vermeden tahliyesinin sağlanması için kanalizasyon sistemlerinin kurulması. Hizmet alanımız içerisinde bulunan köy ve bağlılarının yeterli ve sağlıklı içme suyuna sahip olma oranını % 98’den % 100’e çıkarmak. Faaliyet alanımız içerisinde bulunan içme suyu yetersiz olan ünite, köy ve bağlılarının sağlıklı içme suyuna kavuşturulması.”

Bu stratejik plan içerisinde yer Etekli Köyünün en büyük sorununa çözüm üreten Adana Valiliği’ne, İl Genel Meclisine Etekli Köylüleri teşekkür ediyor.

Şimdi İl Genel Meclisinin bu hizmetine yakında bazı siyasilerin sahip çıkacağı, “suyunuzu ben getirdim”  diyeceği, köye en kısa zamanda gelerek fotoğraf çektirecekleri, kesilen kurbanın kanların birbirlerinin alınlarına sürecekleri de iddia edilenler arasında.



967 kez okundu

Yorumlar

ETEKLİ KÖYÜ SORUNLARI     14/07/2013 17:13

ÖNCELİKLE KARAİSALI HABERE BU HARERİ YAPTIGI TŞK EDİYORUZ..YILARDIR SU SIKINTISI ÇEKEN ETEKLİ KÖYÜ HALKI SONUNA MURADINA ERDİ..ADANA VALİLİGİNE İZ ÖZEL İDAREYE TŞK EDİYORUZ..BU SORUNUY SİYASİ KARŞMAMALI.. OLMASI GEREKEN BUYDU ZATEN ..
Misafir - ETEKLİ

ELLERİNİZE SAĞLIK     14/07/2013 13:21

İL GENEL MEJLİS ÜYELERİ MEVZU KARAİASLI OLUNCA BİRLİK OLUP KARAİSALIYA HİZMET AKITTILAR.Aksini iddia eden diğer ilçelere baksın.En çok hizmeti Karaisalı tecrübeli il genel mejlis üyelerinin çabası ile almıştır.TÜM İL GENEL MEJLİS ÜYELERİNİ KUTLUYORUZ.
Misafir - ETEKLİ HALKI

TEŞEKKÜR     14/07/2013 13:52

İL GENEL MEJLİS ÜYELERİ KARAİSALI DA SINIFI GEÇMİŞTİR...KİM BİR HİZMET BAŞINDA FOTO ÇEKTİRİP FACEDE ŞOV YAPIYORSA BİLİNE Kİ İSTANBUL HATIRASI FOTOSU GİBİ KOMİK OLUYOR.
Misafir - YAĞIBASAN

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231