Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam631
Toplam Ziyaret1681716

MMO Adana Şubesi’ne gelerek bahçelerde kullanılan çift taraflı çapa bırakan kişinin E.Ş. adında, Adana Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğü’nde Endüstri Mühendisi olarak görev yaptığı bildirildi.

Endüstri Mühendisi E.Ş'nin, Makine Mühendisleri Odası Şubesi'ne giderek basın açıklamalarından rahatsızlık duyduğu Başkan Hüseyin Atıcı'yı sorduktan sonra, girdiği Şube Müdürü Elif Doğruyol'un masasına bahçelerde kullanılan çift taraflı çapa bıraktığı iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, olay, saat 11.00’de Güzelyalı Mahallesi’nde bulunan MMO şube binasında gerçekleşti. İddiaya göre, Endüstri Mühendisi olduğu öğrenilen E.Ş. isimli şahıs, şube binasına gelerek Başkan Hüseyin Atıcı’yı sordu. Başkan Atıcı’nın şubede bulunmadığını öğrenen şahıs, MMO Adana Şubesi Müdürü Elif Doğruyol’un bir üst kattaki odasına çıktı. Elinde bahçelerde kullanılan çift taraflı çapayı Doğruyol’un masasına bırakan şahıs, ‘oda tarafından yapılan açıklamalardan’ rahatsızlık duyduğunu söyledikten sonra, “Başkanınıza söyleyin kendisine dikkat etsin. İslam dünyasının tek lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır. Yoksa bu çapanın bir tarafını kafasına vururum” diyerek, şubeden ayrıldı.

Olayın şokunun atlatılmasının ardından olay yerine çağrılan polis, masaya bırakılan çapayı incelemek üzere aldı. Daha sonra odaya geldiğinde şoke olduğunu kaydeden Başkan Hüseyin Atıcı, “Üzücü bir olay. Ama bu yaşadığımız olay maalesef tesadüfen meydana gelen bir olay değil. Mevcut iktidarın baskı, tutuklama ve şiddeti politik bir araç olarak kullanma anlayışının özellikle son 40 günde iyice arttığı ortam olarak değerlendirmek lazım” dedi.

MMO Adana Şubesi’ne gelerek bahçelerde kullanılan çift taraflı çapa bırakan kişinin E.Ş. adında, Adana Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Müdürlüğü’nde Endüstri Mühendisi olarak görev yaptığı bildirildi. Marmara Üniversitesi mezunu olan E.Ş.'nin MMO üyesi olduğu da belirlendi.
Yapılan incelemenin ardından Fatih Polis Merkezi’ne giden Hüseyin Atıcı, kendisini tehdit eden E.Ş'den şikayetçi oldu.

719 kez okundu

Yorumlar

     10/07/2013 11:54

Bu nasıl bir cesaret akıl fikir almıyor.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704