Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam419
Toplam Ziyaret1681504

“Ramazan ‘Islah-ı nefs’ ayıdır”

Orman eski Bakanı CHP Adana büyükşehir Belediye başkanlığı aday adayı Arif Sezer Ramazan ayı vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.

Sezer, mesajında ramazan ayının ‘Islah-ı nefs’ ayı olduğunu belirterek, “Ramazan ayı gerek bireylerin ve gerekse toplumların nefislerini kontrol altına almalarını sağlamaya yöneliktir. Özellikle toplumları yönetenlerin bu mübarek ayda bir kez daha nefislerini kontrol etmeleri gerekir. Cenab-ı Hak bizlere bu fırsatı sunmuştur. Bu ülkeyi ve bu kenti yönetenler için Ramazan Ayı, Âlemleri Yaratan Allah’ın(c.c) bizlere bahşettiği bir lütuftur. Toplumu yöneten seçilmişler ve atanmışlar nefislerini bir kez daha gözden geçirmelidirler” dedi.

Nefisleri ıslah olan insanların ve toplumların husumet yerine kardeşlik bağları ile bağlanacaklarını vurgulayan Arif Sezer, “ İslam dininde Hak v e hakkaniyet önemlidir. Mübarek Ramazan Ayı’nın Başta Adanalılar olmak üzere, Türkiye Cumhuriyet Devleti’ne ve İslam âlemine hayırlı, uğurlu olmasını Cenabı-ı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi.



999 kez okundu

Yorumlar

     09/07/2013 11:37

Benim adayım bu adam,başkasını bilmem.
Misafir - ALİ KUŞDEMİR

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704