Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam839
Toplam Ziyaret1669225

İlçemizin başarılı müdürlerinden Karaisalı Orman İşletme Müdürü Mustafa Turpçu’nun tayininin çıkması üzerine, Kaymakamlık tarafından ilçemize yaptıkları hizmetlerden dolayı Turpçu onuruna veda yemeği verildi..

Gayretli çalışmalarından dolayı Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı tarafından Mustafa Turpçu’ya teşekkür plaketinin takdim edildiği yemekte Kaymakam Sarı. “Görevde bulunduğumuz süre içerisinde çeşitli projelerde her zaman bizlere destek olan çok değerli Müdürümüz Mustafa Turpçu Beye Karaisalı için verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Aynı başarılı çalışmalarını bundan sonraki görev yerlerinde de göstereceklerine inanıyorum, kendilerine görevlerinde başarılı, sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum” dedi.

Adana DSİ Tesislerinde verilen yemeğe İlçe Kaymakamı Hidayet Sarı’nın yanı sıra, İl Genel Meclis Üyeleri Veysel Güngör ve Mesut Yeşil, İlçe Jandarma Komutanı Muhammet Merd, Yazı İşleri Müdür v. Necati Beyaz, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kamil Eskimez, M.E.M  Ömer Faruk Köse, Tapu Müdürü Nurettin Dağ, Tarım İlçe Müdürü Hüseyin Tunaz, Karsiad Başkanı İsmail Demirkeser, Muhammet Ceylan, Mahmut Karahan ve muhtarlar katıldı.

İl Genel Meclis Üyesi Veysel Gündör yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Turpçu’ya çiçek takdim etti.

 



822 kez okundu

Yorumlar

     10/07/2013 08:14

bu ilçe ne çekti ise yağcılıktan ve şakşakçılıktan çekti dedikçe hala ve hala aynı şeyler tekrarlanıyorsa kusura bakmayın gene aynı şeyleri söyleyeceğim:bu ilçeden ne ayran olur nede cacık olur.hadi bana eyvallah.
Misafir - doğrucu davut derler bana.

KULAK VERME     09/07/2013 19:21

Ak parti bu başkanla çok stratejik hatalar yapacaktır.Geçmiş olsun.
Misafir - Etme

Taşra Pandorası     09/07/2013 19:19

Ankara herkesi kendine düşman,tüm dinamikleri kendine rakip,değerleride fazlalık görecek kadar çevresindeki vasıfsızlara inanmışssa yazık haline.Ankara Karaisalı sayesinde Ankara dır Karsisalı halkı olmasa kabul bile görmez.Ankara 1 köyün değil herkesin hizmetları 3 kişinin değil herkesin yoldaşı olmalıdır.
Misafir - Gerçekçi

Sahibini de yer     09/07/2013 19:31

Gün gelir bir köye ve 3 tellala münasır yapılan siyaset sahibinide yer.
Misafir - Doğrucu Davut

Tehlike     09/07/2013 19:34

En tehliki insan büyük yere gelmiş küçük insanlardır.
Misafir - Farkındamısınız

Sezeryan     09/07/2013 19:17

Ünalı anlatmayın hele müdür Turpçu bey ile kıyas bile etmeyin,ünal konusu bazı bebekler sezeryan doğar ve normal doğuma göre vücut ağırlığı eksiktir hayat boyuda öyle hider.
Misafir - Uzm Dr

Kimse Tanımaz     09/07/2013 19:28

Tayyip olmasın Karaisalılı akp li çoğu ismi kimse tanımaz selam bile vermez birçok ortamada çoğu oturamaz,sn MUSTAFA TURPÇU beyi herkes bir ömür saygı duyacak tanıyacak.Ünal düştüğü anda kimse tanımayacak kaldiki şuanki durumuda malum ya hadi hayırlısı.
Misafir - Alemin

Vasıfsız     09/07/2013 13:10

Halk herkesi tanıyor,çoğu insanı vasıfsız işçi olarak bile istihtam etmeyecekken Başbakanın hatrına isimler yaşıyor...başbakan ismi olmasın hiçler, karaisalıya gelemezler.
Misafir - Doğruya doğru

     09/07/2013 09:24

bre kardeşim biz bizi biliyoruz diyoruz bizi bize anlatma diyoruz.sen hala ünal beye yağcılık yapıyorsun.ünal beyi sev hemde çok sev.gayet normal sevmen.bende seviyorum ama ne eolursunuz böylesine abartılı yağcılık ve şakşakşıklık yapma ünal bye de kendine de zarar verme.
Misafir - saadet partili

     09/07/2013 08:52

Ben 30 yıllık siyasi hayatımda böylesine yağcılık böylesine şakşaklığı görmedim.görememde sanırım.BU nasıl bir şakşakşılık ya.helal olsun beyim.
Misafir - saadet partili

ŞÜKÜRLER OLSUN SANA ÜNAL IŞIK      08/07/2013 17:56

Karaisalıda büyük bir dağ devrildi artık karaisalı yeni bir başlangıça imza atıyor kalan şükürler olsun sana ünal ışık sonunda yapacağınıda yaptın allah razı olsun sen busun işte karaisalımıza hizmet gelecekse sen ortada varsın demektir .karaisalı artık senin elinde istediğin gibi çevirirsin sen karaisalımızın başkanı değilsin sen karaisalımızın hizmet karısın sen varsan karaisalı da herkez var demektir yürü seni kim tutar ünal ışık sen durmak yok yola devam ama seni allah yolladı bize sen karaisalımız karaisalı yapan sensin son 2 yıl içerisinde her şeyi sil baştan yaptın SENSİN
Misafir - GİDEN GİDER KALAN SAĞLAR BİZM

ŞÜKÜRLER OLSUN SANA ÜNAL IŞIK      08/07/2013 17:18

60 yıllık keştepe yolunu otoban yaptın karaisalı bucak köyünü otoban yaptın ünal ışık sen hizmetin anısısın sen karaisalımza hizmet babasısın sen karaisalı artık seninle gurur duyuyor ünal ışık .senin kapın herkeze açık hiç bir kimseye kapalı değil sen geleni geri çevirmeye bir başkansın senin o güler yüzün yeter bizlere hizmet getirmesende OLUR başkan işte bu işte heycan merakla bekliyoruz şimdi yeni gelecek olan orman işletme müdürümüze başarılar dileriz inşallah güzel projeler üretir güzel
Misafir - GİDEN GİDER KALAN SAĞLAR BİZM

UNUTMA     08/07/2013 13:31

KARAİSALIDAKİ GÖREVİNE ATANDIĞINDAN AYRILACAĞIN ZAMANA KADAR DEVLET ADAMLIĞINA YAKIŞIR DAVRANDIĞIN İÇİN SİZE MÜŞEKKİRİZ. GİTTİĞİN YERDE BURADA DA SENİ SEVENLERİN OLDUĞUNU BURADA KOŞULSUZ SEVENLERİN OLDUĞUNU VE KAPIMIZIN AÇIK OLDUĞUNU UNUTMA. ADAMI PANCARI BİLECEK İLİM VE İRFANA SAHİPSİN. GİTTİĞİN YER KAYAGAN BİR ZEMİN. MÜDÜRÜM ŞEYTANLARLA ÇELİK ÇOMAK OYNAYACAKSIN. kİMSEYE GÜVENME. ALLAH YADIMCIN OLSUN.
Misafir - MEÇHUL

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339