Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam291
Toplam Ziyaret1685046

Fatoş Gürkan, "Mesaj alınmıştır"

Tatlıcı Köse Köyler Arası Futbol Turnuvası dün çok hareketli başladı.
Kızıldağ’da Subattığı Stadında başlayan maç öncesi, stada gelerek başlama vuruşunu başlatan AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, daha sonra seyircilerin olduğu tribünlere yöneldi. Beraberinde Karaisalılılar Derneği Başkanı Sadi Çetin, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık’la birlikte tribünlere yaklaştığı sırada kendilerine Salçacı diyen grubun “Otobüs istiyoruz” sloganlarını duyan Gürkan, “Mesaj alınmıştır. Meclis üyelerimiz gereğini yapacaktır” dedi. Bunun üzerine seyirciler Gürkan’ı alkışladı.

  Küçük bir çocuğun verdiği ay çiçeği çekirdeklerinden bir avuç alan Gürkan, seyircileri çekirdek çitleyerek selamlamaya devam etti. Daha sonra tribünlere oturarak bir süre maçı izledi.

Kızıldağ eski güreş alanındaki tribünlerin sökülerek Subattığı’na montaj edilmesi ise stada başka bir güzellik katarken, gerek sosyal medyada ve gerekse de sitemizde yapılan haberler üzerine Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak tarafından çim sahanın düzlenmesi için silindir göndermesi takdirle karşılandı.

Şimdi gençlerin hafta sonları maçlar için otobüs kaldırması yönündeki taleplerin yerine getirilip getirilmeyeceğinin de takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Tatlıcı Köse Köyler Arası Futbol Turnuvasının açılış törenine Fatoş Gürkan’ın yanı sıra AK Parti Karaisalı Belediye Başkan aday adaylarından İlyas Karabulut, Mesut Yeşil, Aziz Özcan, MHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Akkuş, MHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Erdoğan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışa Babacan Durak’ın katılmamamsı ise dikkatlerden kaçmadı. Kadın seyircilerin de tribünlerde yer alması ise gerçekten sevindirici bir sahneydi.

 

  



1382 kez okundu

Yorumlar

tatlılar benden     02/07/2013 10:35

BUrak Yaşar kardeşim Tatlıcı köseye git bir porsiyan (fazla değil ama)tatlı ye hesabı gerçek murtçu verecek de.Onlar anlarlar.ödeşelim.
Misafir - gerçek murtçu

Telif hakkı     01/07/2013 19:58

Vahit bey. Silindirin resmini benden habersiz eklemişsiniz. telif hakkı istiyorum. Bir selam ya da kuru kuruya merhaba yeter :)
Misafir - Burak Yaşar

suya sabuna dokun     30/06/2013 19:27

SADİ BEY, VEKİL MESAJ ALMAYA BAŞLAMIŞKEN KARAİSALILAR ADINA VAKIF ARAZİLERİ İLE TAŞ OCAKLARI SORUNU NE OLACAK BUNU DİREK KONTÜR GEREKTİRMEDEN ŞİFAHİ HERKESİN ÖNÜNDE SORABİLİRMİSİN? VAHİT BEY DE RAHATLAMIŞ OLUR SUYA SABINA DOKUNMAZMIŞ AMMA TEMİZİM DİYE ORTALIKTA GEZİNİRMİŞ.
Misafir - meçhul

     30/06/2013 13:23

Adana byükşehir belediyesi başkan vekili mimar zihni beyden Allah razı olsun.kendisini adeta ilçeye hizmete adadı.Varolsun sağolsun.
Misafir - kızıldağ halkı

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351