Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam709
Toplam Ziyaret1669095

Mesut Yeşil 535, Aziz Özcan 358 ve İsmail Demirkeser 110 oyla anketimiz sürüyor

Anket SorusuOy OranıOy Sayısı
İLYAS kARABULUT (AK PARTİ)
(%3) 
39
AZİZ ÖZCAN (AK PARTİ)
(%29) 
358
KEMAL IŞIK (AK PARTİ)
(%1) 
17
MÜSLÜM ÖVEÇ (AK PARTİ)
(%0) 
2
VEYSEL GÜNGÖR (AK PARTİ)
(%4) 
48
İSMAİL DEMİRKESER (AK PARTİ)
(%9) 
110
MESUT YEŞİL (AK PARTİ)
(%43) 
535
CELİL SAK (AK PARTİ)
(%0) 
6
GAFFAR ÖZDEMİR (AK PARTİ)
(%1) 
16
HÜSEYİN KARAKUŞ (MHP)
(%0) 
6
MUSTAFA ARSLAN (MHP)
(%6) 
73
NEVZAT ÖZGÜN (MHP)
(%0) 
4
İLHAN ŞAHİN (CHP)
(%0) 
4


1389 kez okundu

Yorumlar

böyle olmaz     03/07/2013 12:10

Biz gençler olarak Hasan Köylüyü destekliyoruz ilk önce ankette hasan köylüyü görememiştik ama sonunda o da girdi listeye.2 gündür neredeyse 200 oy kullandık fakat hasan köylünün oyu halen 44 nasıl oluyor anlamadık. Bence bu anket gerçekleri yansıtmıyor. Vahit bey sizden ricam ya gerçek oy sayılarını yazın ya da hasan köylüyü çıkarın anketten saygılar.
Misafir - Salih

     03/07/2013 09:16

adamı güldürmeyin ya aziz özcan olacaksa içimiz kan ağlasa da babacan durak olsun deriz.
Misafir - aktaşlı

     03/07/2013 08:58

çecelili kardeşim bende ilçede yaşıyorum senin gibi uzayda yaşamıyorum lakin anlatamadık sanırım bir konuyu.belediye başkanlığı yapmak gala köyünde çelik çomak oynamaya yad auzun eşşek oynamaya benzemez.ciddi bir devlet yönetmekten bahsediyoruz sanırım.
Misafir - önemli bürokrat

aziz hoca      03/07/2013 00:33

yıllardır hep karaisalının vazgeçilmez kaderi kuşcu ve durak arasında danışıklı dövüş gibi el degiştirip durdu karaisalının sevilen sayılan bürokrasiyi iyi bilen halkın içinden herkesle barışık bence denenmeli ...
Misafir - ceceli01

     02/07/2013 13:34

sayın yorumcular burası facebook değil herkesin yazıları yaayınlansın.zaten adını saydıkların bol bol facede yazılarını yayınlıyorlar.takipçileri ordan takip etsin.zaten müslüm öveç kardeşimizin faceboboktaki destan niteliğindeki yazılarından hergün gına geldik.birde aynı şeyleri burda yaşatmayın bize.yemin ediyorum ki günlü siteye giren sayısı yarı yarıya azalır.millet kendisine ayar çekilsin istemiyor.
Misafir - gerçekleri yazan

     02/07/2013 13:10

ya ben aziz özcanın resminden korkuyorum gerçekten de ringe çıkmış rakibe yumruk sallayacak gibi hali var.ilçeye başkan olursa sa başkan babacan durakı aratmayacak sanırım.
Misafir - aşağıyirikler seçmeni

     01/07/2013 19:45

sayın yorumcu vahit şahin abimize bir şeyler söylemeye çalışıyorsun yalnız vahit şahin abimize çatmıyorsun bir çok insanlara bir şey söylemeye çalışıyorsun senın iyi niyetli olduğunu biliyim ismini acık yaz hakaret etme bilire bilmeze laf atma vahit abimiz çok kaliteli karaisalının öz evladi sizin gibi kimseye hakaret etmiyor eğer vahit beydeki fırsat elinizde olsa karaisalıyı tanısanız bırakin partiyi karaisalıya kimseyi getirmez siniz vahit beyi yine taktir ediyorum size cevap vermiyor biz herşeyi çok iyi biliyoruz zaman gelirse sadeçe biz değil heykes haklı haksız ortaya cikaçakAlllah var herşey var herşeyin zamanı var
Misafir - vatandaş

ismail ile vahit     01/07/2013 18:39

Bu sitemizin,sitemiz diyorum, çünkü hepimiz özgürce eleştiri ve yorum yapabiliyoruz. Bu aitenin esas sahibi ısmail demirkeser diyene şöyle cevap vermek isterim ki, eger sizin dediğiniz gibi olsaydı, ankette birinci Ismail Demirkeser olurdu. Anyabildinizmi?
Misafir - ali

VAHİT BEY     01/07/2013 18:17

Vahit beye kınama cezası kesenler herkimse,bilemiyoruz ama,Vahit abi,bu eleştirinizi dahi yayınlama olgunluğuna erişmiş birisi. Onu kınamak değil,takdir etmek gerekir,teşekkürler Vahit Şahin, iyi ki varsın.
Misafir - ali

AZİZ ÖZCAN     01/07/2013 17:37

AZİZ ABİMİZ YÖNETİCİLİKTE DENEYİMLİ PROJE ÜRETEN UFKU GENİŞ BİROKRASİYİ İYİ BİLEN KARAİSALI"NIN BÜTÜN KÖYLERİNİ ADIM ADIM GEZEN İLÇEMİZİN GELİŞMESİNE KATKI SAGLAYACAK İYİ BİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYIDIR.KENDİSİNİ DESTEKLİYORUZ.
Misafir - MEHMET GALALI

belediye başkanliği     01/07/2013 17:56

DEVLET YÖNETİCİLİK DENEYİMİ OLAN HOŞGÖRÜ SAHİBİ KARAİSALI NİN ÖZ EVLADI OLAN KARAİSALI NIN BÜTÜN KÖYLERİNİ ADIM ADIM GEZEN EMEKLİ OLMASINA RAGMEN KARAİSALI İÇİN ÇALIŞAN AZİZ ÖZCAN ABİMİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAKIŞIR.
Misafir - mehmet

KARAİSALIDA GENÇ NBELEDİYE BAŞKANI GÖRMEK İSTİYORUZ      01/07/2013 16:49

karaisalımızda genç belediye başkanı görmek isiyoruz bunun için karaisalımıza yakışan kendini gençlere sevdiren tek kişi hasan köylü bu ankentte neden bu genç belediye başkan aday adayının yeri yok ankette sayın vahit bey yarına görmek isiyoruz AK AKPARTİDEN lütfen lütfen bak bakalım öyle birinci olunmaz böyle birinci olunur 2 günün içinde 4.200 oy atacağına inanıyorum haydi bakalım ya allah bismillah geliyor işte genç belediye başkan aday adayı hasan köylü saygı değer hemşerilerim karaisalımzda su,yol,selampınar parkının tekrar ihşa edilemsi,karaisalı karapınar dnlenme tesislerine havuzun terardan getireceğini ve köylerin hiç bir sorunun kalmayacağını bildiren köylü ben varım bu mesleği ben yönetirim ben yaparım diyerek başladı bakalım allah sonumuz hayır getire sevelerden lütfen destek bekliyoruz SAYGILARIMI SUNARIM ...
Misafir - DAĞ DAĞA KAVUŞUR AMA İNSAN İNSANA KAVUŞMAZ

kınama cezası vahit beye kesildi     01/07/2013 16:15

karaisalımızın son günlerde forrumdan düştü nedense bununda büyük eksikliği olduğunu düşünüyorum burda vahit beye çok tepkiliyim .bu site halka açık bir sitemi yoksa galalıların sitesimi bunuda bilelim yani vahit bey neden ünal ışığın yazıları paylaşılmıyor sayın vekilimizin paylaşımları yazılmıyor neden öğrenebilirmiyiz yani anlıyoruzki sende taraf tutmayan biriysen bu paylaşımlarada el atman lazım yoksa bu site mahkemeyeverilir bilgin olsun vahit bey bu sitenin sahibi ismail demirkeser bunu biliyoruz ama bu kadarda olmaz vahit bey kendini tut kismeye yem etme .SAYGILARIMI SUNARIM .
Misafir - doğruları yazalım

Aziz bey fırsatı harcadı.     01/07/2013 15:25

Aziz ÖZCAN kardeşimin eline başkan olmak için çok çok büyük bir fırsat geçmişti ama kullanamadı.Nasıl mı?Milletvekilimiz Fatoş Hanımn arabasının kapısını açmakta geciktiği için fırsatı kaçırdığı ggibi başkan adayı olmak içinde fırsatı kaçırdı.Eğerki Milletvekilimizin kapısını önce açabilseyd sanırım adaylığı kapabilirdi.Ama eline geçirdiği o fırsatı cömertçe harcadı.Bakalım artık sırada kim var?Kime şans gülecek yaşayıp göreceğiz.
Misafir - Çatalanlılar adına.

     01/07/2013 14:33

Sayın Müslüm ÖV EÇ beyin acede destan niteliğinde yazmış olduğu yazıların hiçbir faydası olmamış hala 3 oy almış.Oysaki Gaffar ÖZDEMİR bey dahi şu zor şartlar altnda 19 oy almasını başarabilmiş.Tebrik ediyorum Gaffar Beyi.
Misafir - keştepelil seçmen

bizle paylaşın lütfen.     01/07/2013 14:19

bu 3 adayında hangi okul mezunu olduklarını ögrenmek istiyorum.bir bilen varsa lütfen bizlerle paylaşsın.tşk.
Misafir - dedeosman yaylacısı

çelik çomak değil başkanlık     01/07/2013 14:48

Sanırım ciddi bir işten yani belediye başkanlığından bahsediyoruz dimi?Yani karıştırmayınız da belediye başkanlığı GALA köyünde çelik çomak oynamaya felan benzemez de.Sonra bizi neden uyarmadınız felan diye kızmayınız.
Misafir - emelcik sporcusu

     01/07/2013 13:58

Mesut YEŞİL beyi hayatımda hiç görmedim.Ne yemek yedim nede çayını içtim.Sadece resimlerde gördüm.Ama ALLAH var resimlerde pozitif enerji vermekte.
Misafir - karaisalılı seçmen

biraz gülümseme biraz     01/07/2013 13:17

Sayın Aziz ÖZCAN abi size bir tavsiyem var ama kusura bakma ne olursunuz.ŞU resminizi bir değiştirseniz çünkü elinizi yumruk yapmış karşınızdaki dövecek gibi çok sert duruşunz var.Biraz da gülümseniz.Çünkü biz yıllardır gülen bir başkan sıcakkanlı bir başkana hasretiz.OLurmu olur siz başkan olursunuz ne olursunuz şimdiden gülümsemeyi öğreniniz.Halka daha sevecen ve yakın olnuz.Tşk.KIrdımsa özür ama gerçek bu.abi.
Misafir - gülümser

ne rüyaydı ya...     01/07/2013 12:34

offffff of yüreğime daral geldi ya.gözlerimi kapamıştım yüreğim tutmuştu.Rüyamda Aziz ÖZCAN'ı başkanlık koltugunda gördüm.Birden kan beynime sıçramış ya.Kan ter içinde uyandım.Neyseki rüyaymış tanrım.
Misafir - aktaşlı

Yusuf Müdürümüzü isteriz.     01/07/2013 11:47

BU ilçede herkes başkan olabilir,Seçimi kazanır o koltuğa oturablir.Lakin herkes başkan olmaz.Herkes bu ilçeyi layıkı ile yönetemez.BUnu da Babacan DURAK abimiz ispatladı bizlere.Önemli olan koltuğa oturmak değil.Önemli olan belediyeyi keyfi yönetmemek.Önemli olan aç susuz maaş bekleyen memur ve işçilerin zamanında maaşlarını ödeyebilmek.İLçede 5 yılda 500 tane ağaç dikmek değil 5 yılda 50 bin tane ağaç dikmektir.Bunları da YUSUF İYİ Müdürümüz yapabilir.Gerisi fasafisodur.Gerisi gündem yaratmaktır.hemde yapay gündem.
Misafir - İlçe Gençlik adına.

beni güldürmeyiniz.     01/07/2013 11:16

Sevgili yorumcular.ben ilçede yaşayan birisiyim ilçe ve köylerinde toplam 300 tane bilgisayar yokken.şu an saydım 1500 tane kim belediye başkanı olsun şovunda oy kullanılmış.BU oyları kim nerde kullanmış aklım almıyor.Aklı alan ve bir bilen varsa beni bilginedirsin.Peki bu anket halkın gerçek seçimimi sizce?Lütfen beni güldürmeyi bırakın dostlarım.
Misafir - halk kahramanı

     01/07/2013 11:02

halkın isteği,halkın gönlünden geçen,gençlerin tek arzusu,yaşlıların gerçek sahibi,tüm köylere sahip çıkabilecek tek aday GÜNAY YÜCE dir.O gelsin gene tüm işçiler memurlar maaşlarını zamanında alacaktır.İlçe eski parlak günlerine dönecektir.Belediye barak havası söylenen yer olmayacaktır.İLçe adam gibi ve ciddiyetle yönetilecektir.Lakayıtlık son bulacaktır.
Misafir - Genç Güvençliler adına

ESKİ TAS ESKİ HAMAM     01/07/2013 10:35

Ya Arkadaş Şu eski kafalığı bırakın karaisalıya yeni bir yüz yeni bir beyin lazım.Aytaç durak,yok babacan durak yok kuşçu bırakın bu işleri.eski kafaları yok edin.karaisalımıza kaymakam bey gibi ünal ışık gibi genç beyinleri monta etmelidir.iki senede bu kadar değişim olduysa belediyeyi de akparti alırsa bu ilçe şaha kalkar.ama dediğim gibi eski beyinleri yok etmek lazım.ilçemizi bir 5 yıl daha böyle gerilerle geriye itmeyelim artık değişim zamanı.
Misafir - SÖĞÜTLÜ KAHVE

     01/07/2013 08:51

Eğerki ilçe bunlara kalmışsa madem Mahmut ÖZ de aday değil bizim adayımız İBRAHİM ŞEN dir.Hiç değilse nasılsa belediyede iş yok para yok.boş boş oturuken Barak havası söyler bizi şenlendirir.Ali Yağcı ile AYfer BEBEk kardeşlerimde ara taksimi yaparlar.
Misafir - AKTAŞLI SEÇMENLER

     01/07/2013 08:16

adamı güldürmeyin sabah sabah.AYtaç Durak yürümekte zorlanıyor sizler hala mı Aytaç DURAK diyorsunuz.Brrrreeh Breh brehhh brehhhhh......
Misafir - Galalı seçmen

MAZLUMLARIN AHI     01/07/2013 07:36

Aytaç Durak’ın şahsi oylarını alabilecek siyasi parti MHP dir.Bu durumda Yerel seçimleri kazanmaya en yakın siyasi partinin hangisi olacağını, söylemeye gerek var mı?
Misafir - MHP

Yaptığını Görmek     01/07/2013 00:18

Adalet ve Demokrasinin kılıcı bileğini bükemediği Aytaç Durak ın boynunu vurmuştur KARAİSALI nın İradesi Akp tarafından yok sayılmıştır.
Misafir - Adalet

Biz Burdayız     01/07/2013 00:26

Akp tek kişi ile giden bir parti,bizler okçular Bedir tepeleri gibi yerimizi terk etmedik etmeyeceğiz,yerelde İstanbul izmir antalya Adana mersin kısacası Büyükşehirler ve tabiki Karaisalı sandıkta hesabı görülecektir.
Misafir - Evsahibi

Sonuç     01/07/2013 00:30

Yerel seçimler yaklaştıkça heyecanı da kendiyle beraber geliyor.Karaisalı' nın siyasi nabzını tutan yine MHP olacaktır.Kum gider seli kalır... Çoluk çocuk evcilik oynaması son bulacaktır.
Misafir - Anketçi

nerde bu şahıslar     30/06/2013 21:37

anlamadım ya anket başladıgında ünal ışık ve yusuf iyi anketteydi şimdi yoklar NEDEN ACABA.BİRŞEYLERDENMİ CEKİNDİLER.
Misafir - cumali

Düttürü Dünya     30/06/2013 20:33

Oylamada bu kişiler üste çıkıyorsa Babacan Bey 20 yıl daha koltuğundan kalkmadan görev yapmaya devam etsin vesselam....
Misafir - Asım Kasım

     30/06/2013 13:47

Vallahi biz onu bunu bilmeyiz kim kaç oy alırsa alsın.Halkın gönlünden geçen gerçek aday YUSUF İYİDİR:gerisi fasafifsodur
Misafir - osman

     30/06/2013 13:23

şovvvvvvvvv lazımdı ilçeye şov devam ediyor.
Misafir - murcistanlı

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339