Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam696
Toplam Ziyaret1682683

Özel Nevzat Korkmaz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yaz döneminde de eğitim çalışmalarını sürdürüyor



Milli Eğitim Bakanlığı  ve üniversitelere bağlı tüm okullar tatile girerken Karaisalı’da faaliyet gösteren Özel Nevzat Korkmaz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yaz döneminde de eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

Özel Nevzat Korkmaz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Gülsüm Tekalp, 2007 yılından beri özel çocuklara eğitim verdiklerini ve kurulduğu tarihten bu yana aralıksız çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Üniversiteler ve Milli Eğitime bağlı okulların yaz tatiline girdiğini söyleyen Tekalp, ”Biz 70 öğrenci, 7 öğretmen ve 11 personelimizle eğitim ve sosyal çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çünkü bizim eğitim verdiğimiz çocuklar, toplumda değişik isimlerle anılmakla beraber dezavantajlı çocuklarımızdır. Bu çocuklarımız dönemsel değil sürekli eğitime ihtiyacı olanlardır” dedi.

Tekalp, “Sadece grup ve bireysel eğitim vermekle kalmıyoruz, aynı zamanda sosyal çalışmalarda yapıyoruz. Karaisalı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile ebru resim ve folklorun yanı sıra atletizm, bowling, masa tenisi, futbol ve diğer branşlarda Türkiye şampiyonlukları ve çeşitli derecelerimiz oldu” dedi.

  Öğrencileri her gün ilçe merkezi ve köylerden servislerle getirdiklerini ve yemek verdiklerini kaydeden Tekalp, ”70 öğrencimizden 50’si lisanslı sporcular. Yeni çıkan yasaya göre tüm lisanslı sporcular sağlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanabilecekler” diye konuştu.

 

 



1082 kez okundu

Yorumlar

     28/06/2013 09:03

ahhhhhhh bende çocuk olsaydım.keşke hiçççç büyümese idim.
Misafir - kemal

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398