Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam200
Toplam Ziyaret1685633

İlçemiz Atatürk Ortaokulunda yapılan karne törenine Karaisalı Kaymakamı Hidayet SARI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Köse, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve öğrenciler katıldı.

2012-2013 eğitim ve öğretim yılı sonunda öğrenciler karne heyecanı yaşadı.

İlçemiz Atatürk Ortaokulunda yapılan karne törenine Karaisalı Kaymakamı Hidayet SARI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Köse, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve öğrenciler katıldı. Dereceye giren öğrenciler karnelerini Karaisalı Kaymakamı Hidayet SARI’nın elinden aldı. Yaz tatiline çıkmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, Kaymakamımız Hidayet SARI’nın karneleri dağıtmasıyla sevinçlerini aileleri ile paylaşmak için evlerine koştu.

SARI öğrencilere ve velilerine gönderdiği mesajda; "Karne heyecanı içerisinde olduğunuz bugün başarılı olanlarınızın olacağı gibi beklediği sonuçları alamayan öğrencilerde olmuştur. Öğrencilerimizden girdikleri bu yaz tatilini fırsat bilerek eksiklerini telafi etmelerini istiyorum. Güzel ve programlı bir tatil geçirmelerini umut ediyorum."  dedi.

Velilerden çocuklarına karşı hoşgörülü olmalarını isteyen SARI, başarısızlıkların sebeplerini birlikte çözmelerini ve her zaman çocuklarına destek olmalarını istedi.

Ayrıca Kaymakam SARI, bu hafta sonu LYS sınavına girecek olan öğrencilere başarılar diledi.



623 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382