Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam825
Toplam Ziyaret1687334

AK Parti Çukurova teşkilatı seçimlerde görev yapacak sandık görevlileri ile düzenlediği toplantıda nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda bilgiler verildi.

 30 Mart 2014 yerel seçimleri yaklaşdıkca  siyasi partiler de seçim çalışmalarını hızlandırdı.

AK Parti Çukurova teşkilatı seçimlerde görev yapacak sandık görevlileri ile düzenlediği toplantıda  nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda bilgiler verildi.

AK Parti  Çukurova ilçe binasında Yönetim Kurulu üyesi Şadiye Çilingir’in organize ettiği   toplantıya Başkan Ramazan Çırak, İl Başkan Yardımcısı Fikret Yeni, Serhan Güngör, Ulviye Öncel, Kadın Kolları yöneticileri ve Mahfessığmaz mahallesinde bulunan yaklaşık 100 sandık görevlisi katıldı. 

Yaklaşık 2 saat süren bilgilendirme toplantısında bu dönemde çok yoğun bir tempoyla çalışmaları gerektiğini ifade eden Başkan Çırak, “Çukurova belediyesini partimizin almasını istiyorsak yüksek tempoyla daha çok çalışmalıyız” diye uyarıda bulundu.

Fikret Yeni’de, “partimiz sizin gibi inananların sayesinde güçlenmiştir. Sizlerin özverili çalışmalarıyla partimiz 10 yıldır iktidarda. Bu gücümüzü bu yerel seçimlerde tekrar göstermeliyiz” dedi.

Yönetim Kurulu üyesi Şadiye Çilingir’de özverili çalışmalardan bahsederken mahallesindeki sandık görevlilerine çalışmalarında başarı diledi.   



850 kez okundu

Yorumlar

     12/06/2013 11:20

AK PARTİ Adana'da tüm ilçeleri ve de Büyükşehir belediye başkanlıklarını kazanacaktır.Kaybedeği tek ilçe belki de Karaisalı olacaktır.Şimdiden uyarmadı demeyiniz.
Misafir - Sempatizan

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382