Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam817
Toplam Ziyaret1669203

Milletvekilleri, Karaisalı’da Kapıkaya Kanyonu, Yürüyüş Parkuru, Varda Köprüsü ve Yerköprü Mesire Alanında incelemeler bulundular. Komisyon üyeleri Milletvekili Fatoş Gürkan’a teşekkür ettiler

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) üyeleri Adana’da gerçekleşen Deneyim Paylaşımı Platformu toplantısının ardından Kenti dolaştı.

Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyeleri önce, kadın istihdamında önemli iş yerlerinden biri olan Kıvanç Tekstil Fabrikasını ziyaret ederek Adananın en önemli sanayi kolu olan tekstil hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Adana’da şehir turu yapan ve Sabancı Merkez Camisini ziyaret eden Komisyon üyesi Milletvekilleri, Adana’ya hayran kaldıklarını belirterek, İlin tarihi ve doğa güzellikleriyle dolu bir şehir olduğunu söylediler.

KOMİSYON ÜYELERİ GÜRKAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

KEFEK Komisyonu üyeleri ikinci gün, Karaisalı ilçesine giderek burada incelemelerde bulundular. Adana Milletvekili Fatoş Gürkan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen gezide ilk olarak Karaisalı Engelsiz Yaşam Merkezi ziyaret edildi. Üyeler, burada merkezde kalan engelliler ile sohbet edip, verilen hizmetler hakkında bilgi aldılar.

Milletvekilleri, Yine Karaisalı İlçesinde yer alan, tamamlandığında ilçe turizmine büyük katkıları olacak ve çevre düzenlemeleri tamamlanarak önümüzdeki haftalarda hizmete sunulacak olan Kapıkaya Kanyonu, Yürüyüş Parkuru, Varda Köprüsü ve Yerköprü Mesire Alanında incelemeler bulundular. Komisyon üyeleri birer doğa harikası olan bu yerlere ilişkin hayranlıklarını dile getirirken Milletvekili Fatoş Gürkan’a teşekkür ettiler.

Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan ev sahipliğindeki geziye, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, KEFEK Komisyon üyeleri Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Balıkesir Milletvekili Ayşe Nedret Akova, Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve Tokat Milletvekili Dilek Yüksel katıldı.

‘ADANAMIZI TANITTIK GÜZELLİKLERİNİ SUNDUK’

Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinde Geri Sayım Başladı Kampanyası Adana ve Mersin Deneyim Paylaşımı toplantısında ev sahipliği yapan Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, gerçekleştirilen ve başarıyla sonuçlanan organizasyonu şu ifadelerle değerlendirdi.

“Kadın Erkek Fırsat Eşitliğinde ülkemiz genelinde ve Adana, Mersin İli özelinde nerede olduğumuzu, Kadın Erkek Fırsat Eşitliğini sağlamaya yönelik nelerin yapıldığını görme ve toplantıda yer alan Sivil Toplum Kuruluşlarının önerileri dinleme fırsatı bulduk. Ayrıca Komisyon üyesi Milletvekillerimize güzel Adana’mızı tanıtma ve güzelliklerini sunma imkânı bulduk. Bu önemli toplantımızın Adana İlimizde gerçekleştirilmesini sağlayan başta komisyon Başkanımız olmak üzere programa katılan Milletvekillerimize, emeği geçen ve bilgi ve önerileri paylaşarak katkı koyan tüm Kamu Kurum ve Sivil Toplum Kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.



1187 kez okundu

Yorumlar

ah adana vah adana     09/06/2013 17:35

adana işsizlikte 1. adana 4. büyük ildi.bursa ,kayseri ,konya , antep, denizli adanayı solladı şimdi8 yada 9. adanada doga hes, taş ocakları. maden arama ekiplerince dağıtılmış. şimdi karaisalılara sesleniyorum bunlar kim iktidardayken oldu
Misafir - kobal

doga     07/06/2013 09:22

Kanyanonun yanıbaşındaki HES de, Kapıkaya'daki TAŞOCAĞInda, KAKSAN' ve KARAPINARI SUYUNUN GÖZÜNDEKİ TAŞ OCAĞINDA yerinde incelemelerde bulunma zahmetine katlanabilseler bu tesislerin bu güzelim ilçeyi ne hale getirdiklerini gözleriyle görüp yaralarımıza çare olurlardı... Allah sonumuzu hayır etsin.Aminn
Misafir - mahmutoktay

tşkl     06/06/2013 23:54

sayın vekilim yaptıgınız calışmalardan dolayı sizden allah razı olsun. cabalıyorsunuz ancak karaisalı akp ilce teşkilatındaki bu kargaşalıga bir el atsanız artık .biz daha temiz bir karaisalı teşkilatı istiyoruz. bunuda ancak siz oluşturursunuz. saygılar
Misafir - CUMALİ

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339