Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam619
Toplam Ziyaret1682606

Öveç, “insanca kardeşçe birlikte yaşayalım. Bizim aramıza nifak tohumu atmak isteyen dış mihraklı oyunlara içerde onların taşeronlarına kulak asmayalım. Rabbim verdiğinden sual soracaktır, yok diye isyan etmeyelim, olgunluk Adanalıya yakışır” dedi

AK Parti Karaisalı İlçe Teşkilatı eski Başkanı Müslüm Öveç, Adanalılara birlik ve beraberlik içinde olma mesajı yayınladı.

  Öveç, sosyal paylaşım sitesi Facebooktaki sayfasında yaptığı paylaşımda, “Değerli Adanamın yiğit güzel insanları, bizler Adana insanı olarak kibar nezaketli yardımı paylaşmayı bilen insanlarız güneşin olgunlaştırdığı gibi sanatta ekonomide her alanda kendini geliştirmiş insanlarız. Biraz etrafımıza sitem edip içimize kapanmamış olsak sanki tadından yenmez oluruz. Gelin bizler birlik olalım hancının misafirine ikramda kusur etmediği gibi kendi insanlarımızı kırıp dökmeyelim “ dedi.

 Adana’nın, Türkiye’nin hepimizin ortak kullanım alanları olduğunu ifade eden Öveç, “insanca kardeşçe birlikte yaşayalım. Bizim aramıza nifak tohumu atmak isteyen dış mihraklı oyunlara içerde onların taşeronlarına kulak asmayalım. Rabbim verdiğinden sual soracaktır, yok diye isyan etmeyelim, olgunluk Adanalıya yakışır” dedi.

Öveç şunları söyledi:

  “Sanatçı kişiliğimizle Türkiye’ye örnek olalım, güzel işlerde yarışalım, kazada neticeyi kestirmek zordur. Ülkemize kaza yapmaya zorlayan insanların takipçisi olmayalım. Rabbim onlara hidayete erdirsin. Bizler birbirimizi sevelim, ilim de, nimet de paylaştıkça güzelleşir, artar. Güzel Adanamın güzel insanları hürmet ve muhabbetle.” 



927 kez okundu

Yorumlar

çare yok belirsiz.     07/06/2013 11:52

bu ilçede 9 yıl ilçe başkanlığını müslüm öveç değil de gaffar özdemir bey yapmış olsaydı ilçe geriye gitmez bir 90 yıl ileri gitmiş olurdu.ilçede geriye gdiş müslüm öveçle başladı babacan durak ile de ivme yaptı.tek çare ne derseniz adı geçen adaylarla ilçenin varacağı tek yer cami duvarına toslamaktır.ufukta bir çare görünmüyor ksura bakmaynız.
Misafir - saadet partili

     07/06/2013 10:31

babacan durakla ilçe nasıl 5 yıl geriye gitmişse ayhan ışıkla da deişen bişe olmayacaktır.geriye gidiş daha da hızlanacaktır.tek çare var günay yücedir.boşa kürek çekmeyiniz.ilçede birliği beraberliği sağlayabilecek adayımız günay yüce abimizd.ir.günay müdürümüzdür.
Misafir - çakallı genç seçmenleri adına

     07/06/2013 10:12

Karaisalıda ak partiye belediye başkanlığını kazandırabilecek tek aday Gaffar ÖZDEMİR abimizdir.onun haricinde kim aday olursa olsun ilçede gene MHP kazanır
Misafir - keştepeli seçmen

ayhan gelirse     07/06/2013 09:11

ilçede mikser olarak görev yapan karıştırıcı ayhan aday olursa, bir AK Partili olarak tencere tava alır,her gün karaisalı içerisinde eylem yaparım.
Misafir - m.ali

gelme gelirsem yerler beni .     07/06/2013 08:52

geliyor geliyor geliyor karaisalımıza belediye başkan adayı adayı geliyor durmak yok yola devam karaisalımıza emek vermiş kendini sevdirmiş ve karaisalımızda hiç bir sorunu kalmayacak ve karaisalımızı bir olup birlik olup daha çok güzelleştirmeye giden ve halkın çok sevdiği bir belediye başkan adayı ak partiden ayhan ışık aday karaisalımıza hayırlı uğru olsun nice senelere diyelim ya allah bismillah hadi bakim karaisalı seninle gurur duyor .ayhan ışık ....saygılar ..
Misafir - her şeyi bil ama kulağın delik olması

     06/06/2013 15:46

Murtçu kardeş Müslüm Beyin zamanında ilçe hangi devrimleri ve hizmetleri yaptı.AÇıklarsan bizlerde bilelim.Lakin bir geriye gitmeden başka bişe göremedik.
Misafir - karaisalılı seçmen

birlik olma zamanı     05/06/2013 23:05

müslüm bey allah razı olsun sizden ve vekilimizden, başkanlıgınız döneminde karaisalı bir devrim yaşadı .ancak son 1 yılda karaisalı lı da 2001 dönemi öncesi durumu yaşamaya başladık .lale devri bitti .sizden ve sayın vekilimizden ricam bu duruma bir cözüm bulunması ve yine karaisalıda kimsenin birbirini kırmaması kardeşce yaşadıgı ortamın saglanması SAYGILAR
Misafir - murtcu

     05/06/2013 17:11

ak parti inebolu ilçe başkanının (istifa etmek zorunda kaldı) biz istersek anıtkabiri de yıkarız dediğini %50 ülke halkı unuturmu sizce.
Misafir - MR_ŞAHİN

     05/06/2013 17:13

Saadet partili sayın yorumcu çok güzel özetlemişsiniz.Müslüm Bey ilçedeki AK PARTİ deki birliği beraberliği sağlayamamışken 40 yamalı bohçaya dönmüşken parti Müslüm bey ülke birliğinden bahsetmesi biraz garip değill mi?
Misafir - çay bahçesi yorumcusu

tencere tava     05/06/2013 13:38

sayın başkan gün birlik günüde sayın başbakan birlikten yana deyil basında türk halkıyla dalga geçiyor tencere tava hepaynı hava nedemek yani bunun tek anlamı var BEN NE DERSEM OOOOO OLURMU önce zihniyet deyişecek sayın başkan bu zihniyetle başbakan ve akp biryere varamaz saygılarımla.
Misafir - karaisalı seçmen

gün birlik zamanı     05/06/2013 11:38

Gün birlik zamanı,bir provakasyonlara gelmeme günü,gün daha çok kenetlenme günü ve gün kırıp dökmeden adam gibi karşılıklı empati yaparak birbirimizi anlama günüdür.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

Gelecek saadetindir.     05/06/2013 11:16

9 yıllık başkanlığı döneminde böyle bildirilere imza atmayan müslüm beye ne oldu da değişti anlamakta zorlanıyorum.Ama ilçede saadet partisinin belediyeyi kazanmasına engel olamayacaktır.Boşa kürek sallamasın.Önce partisindeki birlik beraberliği sağlasın yeter.Partsindeki dağınıklığı toplayamayanlar ülkede nasıl birliği nasıl sağlayacak anlayamıyorum.
Misafir - Saadet partili

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398