Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam869
Toplam Ziyaret1681954

Şimşir,"Sayın Başkan gerçekten zor şartlarda hizmet veriyor. Karaisalılar gibi bizler de bunun farkındayız. Ama, tüm bunlara rağmen de hizmetlerini aksatmadan, başarılı çalışmalarını da iyi niyeti ve özverisiyle devam ettiriyor "dedi.

 Muhtarlar Birliği Adana İl Başkanı Emek Mahallesi Muhtarı Soner Şimşir, Muhtarlar Birliği Adana İl Başkan Yardımcısı Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Bilal Akkuş, Muhtarlar Birliği Seyhan İlçe Başkanı Fatih Mahallesi Muhtarı Adem Çetin'den oluşan heyet Muhtarlar Birliği Adana İl Başkanlığını temsilen Başkan Babacan Durak'ı makamında ziyaret ederek, hizmetleri hakkında bilgi aldı.
      
Muhtarlar Birliği Adana İl Başkanı Emek Mahallesi Muhtarı Soner Şimşir; Başkan Babacan Durak'ın, Karaisalıya son 3 yıldır zor şartlar altında hizmet götürdüğünü bildiklerini söylerken "Sayın Başkan gerçekten zor şartlarda hizmet veriyor. Karaisalılar gibi bizler de bunun farkındayız. Ama, tüm bunlara rağmen de hizmetlerini aksatmadan, başarılı çalışmalarını da iyi niyeti ve özverisiyle devam ettiriyor. Başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

 



927 kez okundu

Yorumlar

     31/05/2013 09:28

Of offfffff off delirecem ya paa yok para yok laflarndan ve zor şartlar altında hizmet ediyoruz safsatalarından ilçe halkı olarak bıktık gına geldik.Para olsa cumali de yapar.Hem o para olmadığını bildiği halde proje üstüne proje açıklıyor.Gidin ne yapacağınızı cumali deliye sorun daha başarılı olursunuz inanın.
Misafir - aşağıyirikler seçmeni

     31/05/2013 09:11

Sayın ŞİMŞİR bey size de mi başkanımız, Hasan Hüseyin KUŞÇU giderken arkasında 3 trilyon borç bıraktı masallarını anlattı yoksa durum öyle görünüyor.
Misafir - İlçe seçmeni HAKAN

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398