Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam817
Toplam Ziyaret1669203

Daire amirleri ve muhtarlarımız İl Genel Meclis Üyelerimiz Veysel GÜNGÖR ve Nevzat ÖZGÜN’ ün ev sahipliği ile Bolacalı Orman Gözetleme Kulesinde düzenlediği yemekte buluştu.


Verilen yemeğe Daire amirleri ve muhtarlarımızın ilgisi büyük oldu. İlçemiz sorunlarının ele alındığı yemekte Daire amirleri ve muhtarlarımızın yaşadığı sıkıntılar hakkında konuşuldu. Halkımızın yaşadığı sıkıntılar muhtarlarımız tarafından dile getirildi.

Verilen yemeğe Karaisalı Kaymakamı Hidayet SARI, Adana Valiliği Protokol Müdürü Bilal YILMAZ, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kamil ESKİMEZ, il genel meclis üyelerimiz, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve muhtarlarımız katıldı.

Kaymakam Hidayet SARI; ilçemiz kurum  amirleri ve halkımızın temsilcisi köy muhtarlarımızın kaynaşması ve ilçemizin kalkınmasına katkı sağlanması amacıyla yemeği düzenleyen İl Genel Meclis Üyeleri Veysel GÜNGÖR ve Nevzat ÖZGÜN’e teşekkür etti.



893 kez okundu

Yorumlar

     31/05/2013 14:41

M.Şahin beyimiz ilçemizde elim klum kesilseydi de babacan duraka oy vermeseydim diyen o kadar çok ki yakında bu ilçede kollu hiçkimse kalmayacak .
Misafir - MR_KUŞDEMİR

uyarmak istedim     30/05/2013 14:41

Sayın Karaisalı halkı kimse kusura bakmasın ama şu an için gündemimiz belediye başkanlığı olmamalı.Henüz çok erken zaten kim gelirse de gelsin ilçeye fazladan ve exstradan verebileceği bir şey yok kendimizi boşa kandırmayalım.Tüm enerjimizi şu an taş ocaklarına vermeliyiz.İlçemizin su kaynakları bir bir yok edilmeye ve bu ilçenin geleceği karanlığa mahkum edilmeye çalışılmaktadır.İlçe halkı olarak bizler birlik,beraberlik ve dayanışma içinde olursak inanın ki üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yoktur.Gün el ele olma günü.Gün dayanışma zamanı.Gün kısır siyasi çekişmelerle birbirimizi yeme ve insanları karalama günü değildir.Su hayattır dedik,su medeniyettir dedik,yeni yeni yapılacak olan taç ocaklarının ilçe su kaynaklarının yok etmeye yönelik olduğunu anladığımızda çok geç olmasın sakın.Ben ilçeden uzakta bir vatandaş olarak sizleri uyarmak istedim.Çünkü unutulmasın ki başka KARAİSALI yok ve başka KARAİSALI da bulunmaz.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

     30/05/2013 14:46

sayın cumali özcan da ali çopuroğlunun boyunduruğundan kendini kurtara bilirse belediye başkanlığına aday olacak
Misafir - m genç

     30/05/2013 13:34

günlerdir yorum yazılıyor bizlerde okuyarak takip ediyoruz yazılan yorumların çoğu doğru ancak bizlerde suç yokmu ben üniversite mezunuyum ancak ilkokul mezununa oy verdim yani babacan durak a ilkokul mezunu beni yönete bilirmi ya keşke kolum kesilsede vermeseydim
Misafir - M şahin

     30/05/2013 13:33

siz siyasiler köy kasaba yemekyemek içinmi geziyorsunuz birazda karaisalı belediyesini gündeme alın 2 aydır işçiler memurlar maaşalamıyormuş duyduğumuza göre belediye başkanı babacan DURAK maaş ödemeden ankaraya seminere gitmiş gitmenin sırasımı şimdi personeli düşünün biraz yazıklar olsun
Misafir - gerçekci

tşk.     30/05/2013 10:41

Sayın Abdullah Abi söze ne denir ki sadece şapka çıkartılır.İLçe halkı olarak söylediğin sözlere de şapka çıkartıyoruz.
Misafir - ilçe halkı sorumlusu

     30/05/2013 09:39

Bu ilçede herşey çok güzel hoş ama şu yemekli toplantılar olmasa daha güzel olmaz mı?en küçücük şeylerde dahi yemekli toplantılar yapılmakta.Toplatılar yapılsın hemde daha çok daha çok yapılsın lakin yemeklerin gazetelerde boy boy yayınlanması hiç hoş görüntü oluşturmuyor.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339