Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam870
Toplam Ziyaret1669256

2013 KARAİSALI KAYMAKAMLIĞI TATLICI KÖSE HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI’NDA ŞAMPİYON ELİT DİŞ OLDU


Karaisalı Kaymakamlığının organizesiyle geleneksel hale getirilen 19 Mayıs Halı Saha Turnuvası bu yılda centilmence ve coşkulu bir şekilde tamamlandı. Kıran kırana geçen final mücadelesi sonucu Elit Diş Polikliniği turnuva 1. liğini alırken, Kardeşler İletişim 2.liği, Işık iletişim ise 3.lüğü aldı. Karaisalı’da bulunan gençlerin birbirleriyle kaynaşması ve sosyal aktivitelerini artırmak amacıyla düzenlenen bu turnuva sonunda başarılı olan takımlara ödülleri verildi.

Kaymakamlığımızın düzenlediği, ana sponsorluğunu Tatlıcı KÖSE’nin üstlendiği ve Dr. Uğur ÜNALDI’nın komite başkanlığını yaptığı  turnuvanın ödül töreninde 1. olan takım Elit Diş Polikliniğinin ödülünü  Karaisalı Kaymakamı Hidayet SARI, 2.t akım olan Kardeşler İletişimin ödülünü Ana sponsor KÖSE TATLICI’lığın sahibi Mahmut KARAHAN, 3. Takım Işık İletişim’in ödülünü Ünal Işık Sürücü Kursu sahibi Ünal IŞIK verdi. Ödül olarak 1.lik kupası ve 18 çeyrek altının verildiği kupa töreninde dereceye giren takımlara KÖSE TATLICILIK’tan 1’er tepsi Baklava verildi.

Karaisalı Kaymakamı Hidayet  SARI, İlçemizin Sosyal aktivitelerine destek veren Sponsarlara ve centilmence mücadele eden takımlara katkılarından dolayı teşekkür etti.



1015 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339