Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam367
Toplam Ziyaret1682354

KÖYÜNE ANNESİ HATİCE YILMAZ’LA BİRLİKTE GİDEN MHP ADANA MİLLETVEKİLİ SEYFETTİN YILMAZ, İLGİ ODAĞI OLDU

 Karaisalı'ya bağlı Karahasanlı Köylüleri geleneksel hale getirdikleri buluşmanın ikincisini köyde gerçekleştirdiler. 

  Karahasanlı Köyündeki buluşmaya annesi Hatice Yılmaz ile birlikte gelen MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ilgi odağı oldu.

  Saygı duruşunun yapılması, İstiklal Marşı’nın söylenmesi ve Kuran-ı Kerimin okunmasından sonra toplantının açış konuşmasını yapan Mustafa Kaya, kendisi gibi binlerce Karahasanlı’nın yokluk nedeniyle civar il ve ilçelere göç ettiğini ve uzun yıllar bir araya gelemediklerini belirterek, biri geçen yıl olmak üzere iki kez düzenledikleri buluşma toplantısından dolayı birleştiklerini ve bu yüzden büyük onur duyduğunu söyledi. Kaya, Karahasanlı Buluşmalarının geleneksel hale getireceklerini sözlerine ekledi.

  MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz da konuşmasında, Karaisalıların, Karahasanlıların vatanına, milletine ve dinine bağlı insanlar olduğunu belirterek, “Sizler bu özelliklerinizden dolayı bu Milletin esas varlığısınız, çimentosusunuz” dedi.

  Yılmaz’a yaptığı konuşmasından sonra Karahasanlı Köyünden olan Karaisalılılar Derneği Başkanı Sadi Çetin tarafından çiçek verildi.

  Kazanlarda pişirilen dana kavurma, dövme pilavı, ayranın ikram edildiği Karahasanlılar Buluşmasına Karaisalılılar Derneği Başkanı Sadi Çetin, Pozantılılar Derneği Başkanı Sabit Avcı, MHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayları Süleyman Şimşir ve Mustafa Akkuş, MHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Topal, MHP Karaisalı Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Karakuş ile çok sayıda Karahasanlı Köylüsü katıldı.



1086 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398