Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam800
Toplam Ziyaret1669186

KAYMAKAM SARI, 14 NİSAN’DA KARAİSALI STADINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN KUVAYI MİLLİYE ŞENLİKLERİNDE EMEĞİ GEÇENLERLE, ETKİNLİĞE SPONSOR OLAN FİRMA VE KİŞİLERE PLAKET VE TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİ.

HÜSEYİN KUŞDEMİR

 

Karais alı  Kaymakamı ve Karaisalı Platformu Başkanı Hidayet Sarı, 14 Nisan’da Karaisalı Stadında gerçekleştirilen Kuvayı Milliye şenliklerinde emeği geçenlerle, etkinliğe sponsor olan firma ve kişilere plaket ve teşekkür belgesi verdi.

  Karaisalı Platformu üyeleri Kaymakam Hidayet Sarı başkanlığında Ekotepe Yaşam Çiftliği’nde verilen yemekte bir araya geldi.  Platform Başkanı Hidayet Sarı yaptığı açış konuşmasında başarılı bir şekilde kutlanan Kuvayı Milliye şenliklerine büyük destek veren başta sponsorlara, muhtarlara ve görünmez kahramanlar dediği kadınlara ayrı ayrı teşekkür etti.
Şenlikte sıkma, börek, çörek pişiren ve Yörük çadırları önünde yayıkta ayran yaparak  dağıtan kadınları da unutmayan Kaymakam Hidayet Sarı, onlara da teşekkür belgesi verdi. Kadınlar adına konuşma yapan Gülay Bolat, “Sayın Kaymakamımızın böyle bir toplantıya biz kadınları da dahil etmelerinden memnun olduk. Tüm Karaisalılı kadınlar adına kendilerine teşekkür ederiz” dedi.
  Kaymakam Sarı 8 kişiye plaket,75 kişiye de teşekkür ve etkinlikte çadır kuran köy muhtarlarına da başarı belgesi verdi.
Çevlik Köylüleri Derneği Başkanı Hüseyin Kuşdemir ve Köy Muhtarı İbrahim Zopçuk tarafından Kaymakam Hidayet Sarı’ya da yaptığı hizmetlerinden bir plaket verildi.


840 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339